Влез

View Full Version : Не искам просто приятелство

anonimen213
12-18-2010, 15:34
Здравеите,момичето с което си "лафим" от една седмица ме смята за нейн приятел.Стана малък гаф-аз и предложих да излезем да се поразходим,а тя прие.Много се зарадвах,но като погледнах как седи всичко отстрани и с ваша помощ разбрах,че това е само защото съм и бил приятел и не искало да ми става зле.Аз не искам всичко да си остане така.Пишем си в скайп,даже снощи седяхме до 3 чаа вечерта а днес си пишем цял ден,като се видим в училище си говорим (не много,но все пак общуваме).
Между другото сноши към 1 часа ми каза че съ бил много забавен,че и било приятно да си обшува с мен и че я кефя като човек,но тя ме възприема като приятел.Благодаря на всички,които са ми помагали и смятат да ми помогнат :)
И двамата сме на 15,аз съм момче :Д

CR0W
12-18-2010, 16:38
Като за начало ще е добре да излезете от мрежата.Започни да общуваш повече с нея на живо.Когато излезете да се разходите бъди забавен,интересен така че да приеме втори път.Сменяй темите а не стойте на една и съща.Пък по-нататък като се опознаете й кажи,че ти е приятно с нея и искаш да сте нещо повече.Абе все ще измислиш нещо

Успех!

anonimen213
12-18-2010, 17:01
Току що ми каза,че вече не го харесва...Давайте съвети бързоо :Д 8-)

Ssummerjam
12-18-2010, 17:21
Току що ми каза,че вече не го харесва...Давайте съвети бързоо :Д 8-)

Предложи й да излезете. :)

anonimen213
12-18-2010, 17:25
Тя ме смята просто за приятел и може отново да приеме да излезем от съжаление...