Влез

View Full Version : Моля ви за съвет!!!

Iamnicegirl
12-19-2010, 10:15
Здравейте!
:-o Моля ви за съвет .. На 14 съм (момиче) и все още нямам гадже . Какво да направя ,, за да си имам гадже !?Другите имат или вече са имали ( с някои и други изклиучения) . Как да бъда нещо повече ? Да бъда част от компанията . Какво да правя ?
Как трябва да се държа? Да ме уважават повече ..( Сигурно има теми като моята ,но толкова много страници не знам как ще прегледам ..) ( Обръщам се и към момичетата , и към момчетата ) ( Ако имате нещо неясно питайте .. :)

MedSestrata
12-19-2010, 10:26
Искаш да имаш гадже, защото всички имат и ти се чувстваш по-малък човек от тях ли?? Това е най-голямата грешка, която може да си мислиш. Не се тревожи и твоето време ще дойде. Не мисли за това, хубавите неща се случват когато не очакваш. Не си го поставяй за цел. Просто бъди себе си и някой ден ще срещнеш човек, който ще те оцени :) Да не ти пука, тези които имат повечето са си ги хванали , за да се хвалят. Без комплекси момиче. Не подражавай на другите все едно си поредната овца в стадото. :)

poncho
12-19-2010, 10:46
Ей ей спокойно за къде си се разбързала... на 14 си.Тепърва ще се появяват момчета в живота си.Както са написали в предния коментар:Хубавите неща се случват,когато най-малко ги очакваш :) :) :)

Ssummerjam
12-19-2010, 11:41
Да искаш да си имаш гадже, за да не се цепиш от колектива, е изключителна простотия. Просто не си срещнала подходяшия човек. И твоето време ще дойде, споко. 8)

Iamnicegirl
12-19-2010, 13:42
Не, аз не искам гадже за да съм като другите . Искам да изпитам това чувство. И няма нищо общо с колектива . Просто искам да имам ( и нямам на предвид нещо кой знае колко специално ) .. . Като писах и за " компанията " имах на предвид и двете неща, но поотделно . А онова за копанията. Просто искам да ме уважават повече :(

MedSestrata
12-19-2010, 13:50
Мила само да ти кажа, че на 14 няма как да изпиташ това чувство. То се изпитва в много по-зряла възраст. Сега ако скочат хора да казват, че греша, само ще им кажа, че когато станете на по 20,25 и срещнете човека, ще разберете , че предишните ви вълнения, са били просто увлечения.
Не се тревожи, има време да ги изпиташ тези чувства. Не бързай да порастваш, защото после става сложно!

Iamnicegirl
12-19-2010, 14:18
Нямам на предвид чувството ЛИУБОВ , а чувството да имаш някой до себе си :oops: Иначе ти си много права и напълно те подкрепям в тезата ти 8-)

burpp
12-19-2010, 14:33
Ами като толкова искаш гадже излизай по често, сприятелявай се с все повече хора, ходи на повече мероприятия с приятели (парти, купонче, кафенце), бъди по обшителна и той сам щи се натърти, точно такъв, какъвто го искаш. Аре маце, късмет.