PDA

View Full Version : Искам да купя CD албум.



kadishona
12-19-2010, 11:23
Решил да взема за рожденния ден на един приятел /който е края на януари/ албумът на U2 - The Joshua Tree. Гледах в интернет, но единственото, което намерих сайтове, в които музиката се поръчва и излиза наистина солена, имам предвид цени от рода на 40+лв. Бихте ли ми препоръчали сигурен начин да си набавя албума за цена до 20лв, било то и не оригинално CD. Държа качестветото да е перфектно /някакъв вид lossless/ , а и да има подходяща обложка и кутия. Бих могъл да се охарча и малко повече.

От София съм, ако може да ми препоръчате някакво музикално магазинче или някоя сергийка на пл. "Славейков", където могат да го направят този номер, ще съм много благодарен!

rock101
12-19-2010, 14:38
Не съм от София и няма как да помогна, но би трябвало в столицата да има магазин на Universal Music Bulgaria. Няма ли такъв ? Не ми се вярва, да няма в София никакъв магазин с албумите на изпълнители от такава огромна музикална компания, макар и Б-я да се славим с пиратството. Поразпитай приятели, провери в някой от многото молове там, ако намериш такъв, в който да има други албуми освен чалгарски, дори и да няма твоя албум можеш да говориш с продавач(кат)а какво търсиш, със сигурност тя ще попита за албума ти и ще ти запази един, ако го има в наличност ;) Лесно се намира албум, само намери музикален магазин, а такъв да няма в София е просто абсурдно.

mokka
12-19-2010, 16:38
В книжарницата в Мола на Стамболийски няма начин да го няма. Аз си купих от там албумите на One Republic :)