View Full Version : Здравейте :)
Здравейте...имам един въпрос и ще съм ви благодарна ако споделите вашето мнение...ситуацията е следната с приятеля ми правихме секс с презерватив,който се скъса(той не беше свършвал в него) по едни или други причини решихме все пак да изпия хапче за бърза контрацепция...цикълът ми дойде точно когато трябваше с нормални симптоми както всеки път,но притеснителното за мен е че беше по-кратък от обикновеното-беше около 4 дни.Въпроса ми е дали според вас всичко е нормално или ...?
AdrenaliNa
12-19-2010, 13:12
нормално е :)
MedSestrata
12-19-2010, 13:13
ДА! ол ис файн. Щом ти е дошло, не се тревожи. Нищо , че е било по-кратко или с по-друг цвят примерно. Самото хапче (предполагам ескапел) ти дава силна доза хормони в тялото, което ти обърква всички неща. Така, че е вероятно и да ти закъснее следващия път. Но не се тревожи. Междудругото с възрастта дните на течение с епроменят, както и след разждане.
Но ако все пак прекарваш безсънни нощи в притеснения- купи си 1 тест,3,4 лв са. Въпреки, че няма нужда. ок си
kiki1991
12-19-2010, 13:55
Здравейте...имам един въпрос и ще съм ви благодарна ако споделите вашето мнение...ситуацията е следната с приятеля ми правихме секс с презерватив,който се скъса(той не беше свършвал в него) по едни или други причини решихме все пак да изпия хапче за бърза контрацепция...цикълът ми дойде точно когато трябваше с нормални симптоми както всеки път,но притеснителното за мен е че беше по-кратък от обикновеното-беше около 4 дни.Въпроса ми е дали според вас всичко е нормално или ...?
Всичко е наред на 100 % щом ти е дошло,от хапчето се обърква цикалът първите 2-3 месеца може да ти е нередовен,може като кървене да е мътно или друг цвят,даже може да ти дойде 2 пъти за един и същ месец.Говорила съм си със приятелки за тези хапчета и специално за Ескапел от който се получават такива нежелани рякций.Другия път внимавай и не стигайте до хапчета щот са страшно вредни!!!
Neftochimic
12-19-2010, 19:27
Здравей.