View Full Version : "Понякога седя и си мисля... а понякога само си седя.&q
ScarletBite
12-19-2010, 13:52
Драги и не чак толкова драги съфорумници,
Достигнах до "велико" прозрение, към което сърцето ми се стремеше с всички усилия през последните месеци и търсеше къде ли не, в какво ли не, в кого ли не...
А всъщност всичко, което трябваше да зная, беше до мен и чакаше да го откъсна.
Аз съм слаба.
Аз съм ужасно, прелестно слаба.
Аз съм човек.
Обикновен, уникален човек.
Аз съм зависеща.
Зависеща в своята самостоятелност.
Аз съм студена.
Студена, страстна и истинска.
Господ има.
Но повечето хора са сляпи за него.
Съдба има.
Но тя е в постоянно движение - мрежа, изградена от милиарди пътища. Всяко решение е поемане в определена посока.
Прозрения има. Знамения също.
Но повечето хора са сляпи за тях.
Любов има.
Но тя не е базкрайна романтика, а взаимно обогатяване.
Всичко се връща.
Винаги. Тройно.
Мислите ми са хаотични. Повечето от вас вече са напуснали темата, част са отегчени, а някои - радразнени.
Нещата, които написах, са клишета. Те бяха в главата ми като думи дълго време и съм ги чувала къде ли не. Но ето, че най-сетне ги разбрах след дълго лутане и много болка от най-страшния вид - притъпената, приглушената, гордата. Разбрах също и защо са повтаряни от толкова много устни.
Не бива да оставяме душата си да залинява.
Не бива да мислим за любовта, не бива да я анализираме.
Не бива да се страхуваме да бъдем наранени.
Не бива да крием истинските си чувства.
Не бива да имаме очаквания към човека до нас.
Не бива да опитваме да доминираме над партньора.
Не бива да обсебваме партньора.
Не бива да искаме признания и доказателства за любовта му\ѝ.
... и още много, много в такъв стил.
Призовавам ви да се обичате!
Истински, диво, безумно. За момента. В момента. С грижа. Сляпо. Въпреки всичко. С вкус на шоколадов сладолед, аромат на река и ласка на слънчеви лъчи върху румени страни.
Призовавам ви да страдате!
Дълбоко. Със солени сълзи и неутешими ридания. С плюшена играчка или възглавница, която да притискате към гърдите си, приютили нажежена от студ буца.
Призовавам ви да бъдете хора!
Въпреки плоските книги, филми, музика, хора, идеи, които ни заливат и даже давят в мисли в стил "бъди силен, бъди отракан, бъди манипулатор".
Не питайте! Не ревнувайте! Не искайте да сте единствени и неповторими!
Защото, драги съфорумници, истината е, че трябва да извървим живота си сами, да научим уроците си сами, да се преборим с пречките сами. А любимите хора... те не са ни длъжни с нищо, те не са част от нас, те не са обвързани с нас. Любимите хора са ангели. Те са помощници и - за известно време - наши спътници. Те ни подават ръка, полагат ни на рамото си и заедно отваряме небесата за миг.
Кога идва болката? Когато опитаме да пленим ангелите и те, в самоотбранителен опит да запазят себе си, разкъсват пипалата, с които сме ги омотали.
Бъдете благодарни! Бъдете благодарни, че там, някъде, има Ангели и за вас! Обичайте ангелите, не ги пленявайте!
А аз благодаря на малкото, прочели темата до края. :)
Поздрав! (http://www.youtube.com/watch?v=UYMSQ2OWLgs&feature=related)
А сега отивам да уча по биология. 8-)
jeni4kata
12-19-2010, 13:54
Браво!!
MedSestrata
12-19-2010, 13:59
Ей това е! БРАВО :) Много хубаво и точно казано! Значи все още имало свестни младежи..
inloveinsomeone
12-19-2010, 14:47
Това е най-истинската тема тук! Браво!
ScarletBite
12-19-2010, 14:51
Ехее... мерси!
Пък аз очаквах да се заяждате. 8-)
Ехее... мерси!
Пък аз очаквах да се заяждате. 8-)
:-D Очаквай неочакваното
rebeccaa
12-19-2010, 15:53
БРРРРРРРРАВО, БРАВО, БРАВО ! ЕВАЛА (bow)
TheBeliever
12-19-2010, 16:01
Хубаво е, че още има хора, които опитват да осмислят живота си, а не просто да съществуват в чуждите стереотипи. Сега остава и да приложиш написаното на практика.
Аз лично не съм съгласна с някои от нещата, описани в поста ти, но всеки си има свои възгледи за живота.
ScarletBite
12-19-2010, 16:24
Хубаво е, че още има хора, които опитват да осмислят живота си, а не просто да съществуват в чуждите стереотипи. Сега остава и да приложиш написаното на практика.
Аз лично не съм съгласна с някои от нещата, описани в поста ти, но всеки си има свои възгледи за живота.
Ъъъ... добре ще е да напишеш повече за нещата, с които не си съгласна, и евентуално за твоите възгледи по въпроса, за да се впишем в стила на форума. :)
DePutaMadre
12-19-2010, 16:43
невероятно :] :-)
SunShinePearl
12-19-2010, 16:45
Съгласна съм с всичко казано :)
stoteen4o
12-19-2010, 16:53
Много е хубаво :) ...прозряла си това, което за доста хора е непонятно и чуждо, родена си за философка. :smt041
kalpazanka
12-19-2010, 16:55
Има ситуации, които просто го изискват.
Мне, ако не очаквам от него нищо, то той ми бил безразличен.
Дълбоко. Със солени сълзи и неутешими ридания. С плюшена играчка или възглавница, която да притискате към гърдите си, приютили нажежена от студ буца.
Не вярвам да има някой, който да е такъв депресар, мазохист, сополанко и с такова желание да се самонаранява, без значение каква е причината.
Не страдам от мания за величие или неповторимост, но, докато съм с него, искам да съм единствена. Не се заблуждавам, че ще сме заедно, докато смъртта ни раздели- хора сме,променяме се. Просто искам уважение, а не да се търкаля в леглото ни с друга!
колко много слънчеви думи на едно място :smt003
nymphadora
12-19-2010, 17:15
Има ситуации, които просто го изискват.
Мне, ако не очаквам от него нищо, то той ми бил безразличен.
Не вярвам да има някой, който да е такъв депресар, мазохист, сополанко и с такова желание да се самонаранява, без значение каква е причината.
Не страдам от мания за величие или неповторимост, но, докато съм с него, искам да съм единствена. Не се заблуждавам, че ще сме заедно, докато смъртта ни раздели- хора сме,променяме се. Просто искам уважение, а не да се търкаля в леглото ни с друга!
Точно.Според мен повечето не са го осмислили добре.
"Призовавам ви да страдате!" wtf :lol:
ScarletBite
12-19-2010, 17:28
Калпазанка, посочи ми ситуация, която "изисква" прикриване на истинските ти чувства. :) Всички, за които ще се сетиш, са заредени с напрежение, нали? И са игра на надцакване с партньора, опит да покажеш как "не ти пука чак толкова". Другият вариант е някаква форма на евфемизъм, предполагам.
Колко проблеми бихме си спестили, ако си казваме истината в очите и умеем да я приемаме, когато другата страна ни я поднася! Та в повечето караници и наранявания между влюбени не се ли корени именно недоразумението или правенето (дори казването) на нещо, което разочарова партньора?
Като казах "разочарование"... такова може да има само, когато нечии очаквания са неоправдани, нечии представи - накърнени. Хубаво е да имаме надежди, окей е да правим планове - но само, докато те са в здравословни граници, приемащи и вероятността нещата да не се получат по желания начин. Между очакването и изискването границата е тънка. :)
Голям проблем на повечето хора е и неспособността да приемат, че щастието и нещастието, доброто и лошо, любовта и мъката вървят ръка за ръка. И, макар че целите ни същности се съпротивляват срещу "тъмните" емоции, в тях има красота, поука, мъдрост. Именно "отрицателните" емоции ни карат да израстваме духовно, да се борим, да се изкачваме. И те са част от нас.
Неточен цитат по памет и от неизвестен автор: "Всички щастливи хора си приличат, но всеки страда по своему".
Уважението не е непременно физическа вярност. И това, че ще си единствена в леглото му, не значи, че си единствена в ума му, както това, че си единствена в ума му, не значи, че си единствена в сърцето му. Това, че той върви ръка за ръка с теб, не значи, че не може да изпитва и несвързани с теб трепети към други хора. Всъщност, много рядко човек се отдава на другия толкова силно, че да му засвидетелства пълна вярност... но го скрива - просто знае, че партньорът ще бъде наранен, ако бъде откровен с него\нея (тук се връщаме в началото на поста). Но защо ще бъда наранен партньорът? Защото очаква вярност и "уважение", а представите му за вярност и уважение изключват влечение към други хора.
И ето как затваряме омагьосания кръг. :)
Стана объркано, но се надявам, че си ме разбрала. :)
FuckedUp
12-19-2010, 18:04
Брей..Не знаех, че такива индивиди като тебе витаят във форума 8-)
Хубава тема :-D
Добре написано. Съгласна съм с почти всичко. Това ''Призовавам ви да страдате'' ме учуди, тъй като не би трябвало да си губим времето в тъпи депресии. Да, може би е добре да си поплачем, когато имаме нужда, но чак да се вкарваме във излишни филми... Иначе да, хубаво е, така е.
Хаха, ScarletBite, направо закова kalpazanka с поста си 8-)
Интересното е, че най-много съм съгласна с нещата, които тя е отрекла, а не толкова с другите неща, които си написала..
Това за очакванията към другите е обяснено и в психологията, и именно те (нереалните очаквания) са най-честата причина за разочарование и болки. Човек трябва да приеме, че никой с нищо не му е длъжен и повече да разчита на себе си за личното си щастие.
Това за страдането като призив може на някои хора да им звучи странно, дори на мен, на пръв поглед, обаче е вярно. От всяка разруха се ражда нещо много красиво. Вярно е, че боли, че е гадно, и т.н., обаче безценно много ни учи.
Болката е най-добрият учител - тя показва, когато нещо не е наред (в самите нас) Когато ни боли, защото някой не ни е 100% отдаден, това е индикация, че представите ни са грешни и трябва да ги променим. Ако представите/нагласите бяха верни, нямаше да са болезнени. Но те са, в случай че искаш да си единствен, някой да ти се отдава, да ти сваля шапка и т.н. ... съжалявам, но това наистина е трдуно постижимо. Човек според мен е сам през целия си живот и не трябва да разчита на другите и да се вкопчва в тях.
На мен самата ми е кофти да го казвам или да се съгласявам с изложението на ScarletBite, но го намирам за вярно поне на 80% .. т'ва е..
ПП. Не съм съгласна единствено за тва че "съм ужасно слаба". Не одобрявам слабостта.
И също началото ти е негативно и това психологически влияе на читателите да роптаят (някои от тях). Може би трябваше да започнеш с позитивни неща в постинга си, и позитивни утвърждения. Тук е добър момент да попитам: Не мислиш ли, че нещата, които искаш да прилагаш на практика (да не искаш, да не очакваш), всъщност те правят ГОЛЯМ и СИЛЕН човек?
И също, по-добре влияят изречения тип "Бива", а не "Не бива".
Въпреки че, страхотна идея за тема, определено ;)
vilityyy96
12-19-2010, 18:36
Поздравявам те! Толкова точно и просто казано.. и всичко е на мястото си! Браво, браво, възхитена съм! :)
Моите поздравления. =D> =D> =D> =D> =D> Без значение дали ще си съгласен или не с казаното, беше много въздействащо и ме накара да се почувствам много добре. Бравос ! =;
ScarletBite
12-19-2010, 19:11
jghgh, искам да уточня, че нито съм "закопала" Калпазанка с поста си, нито пък целта ми е била такава. По постовете й съдя, че е на доста по-високо интелектуално ниво от моето и я уважавам.
Знаеш ли кога сме най-слаби? :) Когато си въобразим, че сме Големи и Силни хора, че сме недосегаеми, че трябва просто да се впуснем в нещо, за да преуспеем.
Да, ама не. Винаги има higher power.
Гледайки надолу, ние си казваме "Браво, аз съм голям"... а сблъскаме ли се с по-сложно събитие, започват (само)обвиненията.
Но, гледайки нагоре, осъзнаваме, че сме малки прашинки... и се амбицираме да се развиваме или, както казва моят най-най-най любим човек - да "драпаме".
Ти накъде гледаш? :)
Сократ е казал: "Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо!".
Знам, че в книгите по психология се препоръчва използването на положителни изрази. Книжки на психологическа тематика ми бяха особено интересни в 3-4-ти клас, четях "Езикът на тялото и скритият смисъл на думите" на Алън Пийз и Алън Гарнър едновременно с "Хари Потър" :lol: .
Мисля, че психолозите са сляпи за много неща... всъщност за най-важното. :)
Знаеш ли защо изреченията "не бива" винаги са повече от "бива"? :) Защото "рецептата" за щастие се изказва с няколко наивно-звучащи думи - тя е праволинейна и съдържа в себе си детска невинност, откритост, искреност, опрощение, разбиране, докато лошото има много начини да те оплете в мрежите си. :)
----------------------------------
Много съм изненадана от големия брой положителни отзиви. Хем ми е приятно, хем леко притеснено. Благодаря ви! :) :oops:
Ттццт
Вече мисля че си зле, не че те интересува, де :)
Харесва ми повелителното ти наклонение :D Добре е написана темата, даже безупречно, но как по дяволите да обичаме толкова силно и безрезервно, без да се вкопчваме в любимото същество ?
Истина е, че мен винаги ме е изнервяло да не съм единствен и неповторим, не ни ли дава това чувството за себеуважение ?
Интересно ми е да разбера възгледите ти по тези въпроси 8-)
ScarletBite
12-19-2010, 19:20
Ттццт
Вече мисля че си зле, не че те интересува, де :)
Ами, ако започна да приемам навътре всички мнения тук, съзнанието ми 'ептен ще се разфокусира. 8-) Айде със здраве!
fenastz, нали няма да се засегнеш, ако ти отговоря утре? Много съм уморена.
Еми не, аз просто не разбирам защо трябва да разсъждаваш по тоя начин..
Аз пък мисля, че за да успееш, трябва да си надъхан, а не да се мислиш за прашинка. Това не значи да си мислиш, че си най-големия на света, но да си имаш самочувствието, че можеш, и че си способен, и че си силен да преодоляваш трудностите. Ако си с нагласа, че ще те съборят, те действително те събарят. Това не ти пречи на реализма да не очакваш най-доброто винаги от себе си.
Вижда се, че си умна, вижда се, че пишеш мнения, които помагат на съфорумниците, но тая философия с "драпането", все едно си някое нищожество и всичко е способно да те срине, не я приемам. Мисля, че е по-достойно и красиво да устояваш на сътресенията, или поне да опитваш, а не да си с нагласата, че има хиляди по-силни от теб неща, които могат да те съборят. То това ти го определяш.
И май не разбра въпроса ми. Според мен в развитието на темата (градация), всичките благородни неща, които си описала (да не очакваш угаждане, а да приемаш любовта като обогатяване и етц) всъщност те прави СИЛЕН човек, и човек с главно Ч. Голям човек. Тоест и въпросът ми беше риторичен, не знам дали на нож си го приела, но го замислях като похвала по-скоро и анти-теза на "Аз съм ужасно слаба" .. (за мен това е лоша нагласа; не си слаба, няма слаби хора)
И нещо не разбрах частта с това, че щастието се състояло в "не бива", а не в "бива" ...
Мен пък лично ме издразни ето това -
"Господ има.
Но повечето хора са сляпи за него. "
Тъй ли,Аз пък вярвам в себе си,а не в някъф чичка измислен от хората.
Това звучи крайно нахално и начин да се налага онова наречено религия към другите.
Иначе има хубави мисли.... :razz:
Мен пък лично ме издразни ето това -
"Господ има.
Но повечето хора са сляпи за него. "
Тъй ли,Аз пък вярвам в себе си,а не в някъф чичка измислен от хората.
Това звучи крайно нахално и начин да се налага онова наречено религия към другите.
Иначе има хубави мисли.... :razz:
Не можеш да вярваш, че няма по висша сила от теб. Дали е чичка или просто някакъв вид енергия, висшата сила съществува. Това дали ти вярваш или не в нея просто те прави тесногръд. Надявам се не си 8-)
Ssummerjam
12-19-2010, 21:01
Това "призовавам ви да страдате" в първия момент ми прозвуча странно, както предполагам и на повечето прочели темата. Вярно е, че нещастията ни правят по-силни и ни учат на много неща, следователно в известна степен са полезни, но не виждам защо всичко, за което сме мечтали и което искаме трябва да се постига с цената на страдание и безкрайни усилия. Има и по-лесен начин да получим това, към което се стремим, просто трябва да знаем как да го поискаме. Освен това имам впечатления, че хората, които не задълбават в подобни прозрения и го карат по повърхността, са по-щастливи. И за да не оставям тезата си без доказателствена част, ще дам за пример децата - те въобще не разсъждават върху подобни въпроси и са си щастливи, това им е най-хубавият период от живота. В заключение ще кажа, че нямам нищо против философските разсъждения, напротив. Но е по-добре да гледаме нещата от хубавата им страна, защото черногледството никого не е направило щастлив. :)
RoSKo0o0
12-20-2010, 11:36
Много е хубаво. Има неща, за които не съм съгласен, защото чрез тях се противопоставяме на природата си, което е грешка в мислите ти, но много ми хареса! Браво! :))
MedSestrata
12-20-2010, 11:46
Аз съм съгласна с всичко. Няма да се отпускам в безкрайни лирически отклонения само ще кажа относно страдането- Напротив, трябва да се страда от време на време. Няма човек, който не е страдал по една или друга причина, самите причини не могат да се изброят. Самото страдание е процесът , през който всеки преминава, за да стане по-силен и да се усъвършенства. По този начин си правиш правилните изводи и осъзнаваш къде си сгрешил! :)
gLypChenCee
12-20-2010, 12:15
:lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol:
WaterLilly
12-20-2010, 18:40
Ебати философа се извъди. 8-) Драпаш по повърхността и го караш доста сериалско в разсъжденията си обаче.
Имаш си своите възгледи, добре, но не разбирам защо си направила специална тема, за да ги кажеш.
nymphadora
12-20-2010, 18:41
Спри с разсъжденията,моля те.
ScarletBite
12-20-2010, 19:45
Ебати философа се извъди. 8-) Драпаш по повърхността и го караш доста сериалско в разсъжденията си обаче.
Имаш си своите възгледи, добре, но не разбирам защо си направила специална тема, за да ги кажеш.
Може би защото затова е форумът?? Да обменяме разсъждения и прочие.
А относно драпането по повърхността и сериалското "каране" в разсъжденията... Е, не мога и да се надявам да впечатля личност като твоята, която блести отвсякъде с интелектуалност и, забележи, невероятна оригиналност. :-D
Не се чувствате комфортно, когато се завихряме в подобни дискусии, но пък най-обичате да се оплаквате, че всяка втора тема е "той ме сръчка във фейсбук и ми смигна като се разминавахме, влюбен ли е в мен?!".
-------------------------------
Нещо много насериозно ме приехте. Аз споделих някои разсмисли и хиляда човека тръгнаха да ми поставят оценки и да оспорват... в което няма нищо лошо, но започнах да усещам неприятно напрежение в някои индивиди.
Отново казвам - форумите съществуват, за да обменяме мисли, възгледи и т.н. Какъв ви е проблемът? :)
Виждам и невероятно съдържателния коментар на едно gLypChenCee. Хубав ник, между другото. :)
И атеист се включи. Gnom, това, че Господ ти е бил представян в образа на измислен от хората чичка, не значи, че аз съм имала предвид това. Нямам особено желание да пиша тук за възгледите си по този въпрос, затова накратко: за мен религиите не са нищо, освен опити да бъде обяснен Господ. Различните религии са различни обяснения, защото хората търпят развитие и са различни - към отделните групи хора трябва да се подходи по различен начин. Друг е въпросът, че неразбралите и неуките са били и още биват яко манипулирани така.
Ssummerjam, аз си казах в началото - "Не бива да мислим за любовта, не бива да я анализираме". Мислите, които споделям тук, не са просто празни наставления - те са един вид поуки, които извлякох от не една ситуация.
Ти говориш за децата. Намери някъде информация за възгледите на Джон Лок по този въпрос и Tabula raza. :) Споделям ги.
Мисля, че с времето човек преживява много неща и начинът да извлече наобходимите поуки и да асимилира правилно информацията, е като мисли. Това ни отличава от животните (май).
jghgh, радваш ме. 8-) Хем не разбираш какво исках да кажа, хем най-пламенно защитаваш убежденията си, които аз всъщност не отричам. Но те рано или късно ще те доведат до фазата, когато ще разбереш, че колкото и нависоко да хвърчиш, колкото и амбициозен да си, не си недосегаем. Винаги има над теб, има и под теб.
Твоята самооценка и положение зависи от това с хора от какво ниво се сравняваш. Тоест, на фона на глупаците, си страхотен, неповторим, но на фона на блестящи интелектуалци - посредстен човечец.
fenastz, въпросът е защо се нуждаеш за бъдеш най-големия в очите на момичето до себе си. Мда, мъжка гордост е това, но все пак... защо? :) Тъкмо на jghgh са мъчих да обясня, че рамките "добър" и "лош", "силен" и "слаб", са крайно субективни, и човек никога не е най-.
Мисля, че трябва да се научиш да се обичаш, харесваш и приемаш сам. Но не само това - трябва да приемеш, че си човек. И твоите слабости не са нещо гнусно и жалко - те са част от теб, те са препятствията, които трябва да прескочиш. Когато станеш наясно със себе си, няма да имаш нужда от постоянно засвидетелстване на качествата ти, нито пък от уголеменото си отражение в очите на любимата. И няма да се вкопчваш в нея. :)
---------------------------
Само да знаете, че започна да ми омръзва. Не задълбавайте прекалено дискусиите, мързи ме да отговарям и... да мисля. :-P
Поздрав! :) (http://www.youtube.com/watch?v=fV4DiAyExN0)
valdesbg
12-20-2010, 21:18
Яяяя темичка на любимата ми Диди, няма как да не я уважа. И темичката, и Диди :)
Клишетата мисля да ги подмина. Не че не са ми интересни, обаче съществуват само при специални условия. Реалността обаче не е такава. So let`s move on :)
Относно това за болката - наистина нямаш идея какво е да те боли зъб повече от 3 - 4 часа, нали?
Всичките "не бива" не ми допадат заради своята отрицателност. В природата на човек е да се бунтува и съмнява. А сещаш ли се какво прави малкото дете, когато му кажеш "не яж шоколад преди да обядваш"?
Съвсем спокойно могат да бъдат прекомпилирани в "бива" и да добавиш защо. Така не караш човек да се бунтува или да полага на съмнение думите ти. Което всъщност е и целта на занятието.
Относно призоваваниците ти.. какво да кажа. Доста общи и повърхностни са. Не че не са верни.. обаче оставяш доста място за свободни съчинения у хората. Което пак не е лошо, ако можеш да предположиш в каква насока ще тръгнат читателите ти. В противен случай нещата стават като "дай на лудия пистолет и го остави да пази склада с боеприпаси".
Имам две важни забележки към поста ти - от страданието няма полза без значение от вида му. Чисто конструктивно няма никаква. За успокояване на душевното състояние и възвръщането на мира и спокойствието е малката ти вселена - може би. Или простичко казано - човек се учи от това какво губи когато прави или не прави нещо. А не от това как се чувства докато прави/не прави нещо. Печалбата е бонус.
Другата важна забележка - винаги питайте. Защо ли? Знанието е сила.. и винаги е по добре от незнанието. Винаги е по добре да знаеш че в изречението "В момента не съм готов/а за връзка" обикновено се премълчава "с теб", отколкото да се правиш на клоун и да се чудиш къде е причината, и какво можеш да направиш за да стане той/тя готов/а. Всъщност най-добре е да погледнеш в огледалото. И ще разбереш кого трябва да промениш :) А ако някой има проблем с болезнеността на истината.. ами да не ходи за мечки в гората :)
Кога идва болката? Когато опитаме да пленим ангелите и те, в самоотбранителен опит да запазят себе си, разкъсват пипалата, с които сме ги омотали.
Ще ми се да си поприказвам на тая тема.... По принцип си донакъде права. Болка можеш да получиш и по много други начини.
Звучиш ми прекалено много като новата Майка Тереза... пък не си те представям в този образ. Което си е мой проблем де :)
И тъй.. като цяло хубаво си започнала. Можеш и повече. Перефразирано... ще използвам конструкцията на песента за да ти обясня какво имам предвид.
Знаеш че почти всички знаят припева на песните, защото е грабващ, ритмичен и просто затова е направен. И общо взето заради припева на някоя песен първоначално решаваш да я потърсиш. Обаче авторите и изпълнителите са включили основните неща, някъде в куплетите.
Моя съвет е - хубаво си ни изпяла припева.. дай сега и другата част от песента :)
П.П. Ако ти се струва прекалено несериозно написаното от мен....то е точно така. Защото ти вярваш в това.
. . .
Браво, ма! Кефиш ме. Прозренията, като цяло, и при мен са ежедневие, но като съм се опитвал да ги обясня на някого съм оставал неразбран, така че не го правя. Ти добре си се справила.
Към критикуващите, за призива "страдайте". Страданието е нещо нормално и рано или късно те сполетява. Целта е да излееш всичко наведнъж и да се освободиш от болката, отколкото да я пазиш в себе си и да й позволяваш да доминира.
Ехеееее, никои нищо не каза за 1-то поздравче. Аз ще кажа мерси за него, щото е много хубавка песен и ще ти кажа да продължаваш все така! С тези си мисли показваш, че си едно зряло момиче/жена (нямам си на идея :D), а тези хора са твърде малко днешно време, така че ще имаш успех в живота. :)
Greennight
12-21-2010, 07:09
Ще си позволя 1 поправка.Всичко добро,което правиш обикновено не ти се връща или ти се връща на 1/2,а всичко лощо,което правиш ти се връща тройно....
WaterLilly
12-21-2010, 08:03
Може би защото затова е форумът?? Да обменяме разсъждения и прочие.
А относно драпането по повърхността и сериалското "каране" в разсъжденията... Е, не мога и да се надявам да впечатля личност като твоята, която блести отвсякъде с интелектуалност и, забележи, невероятна оригиналност. :-D
Недей с такъв сарказъм, ще вземеш да ме засегнеш. :lol: Не разбрах какво общо има аз каква съм с безсмислеността на твоите изводи, но както и да е. Можеше да си ги напишеш в дневничето след като държиш да си документираш всяко прозрение, до което си стигнала.
П.С. Това за връщането на добро и лошо как го изчислихте?
MedSestrata
12-21-2010, 10:07
Доста ограничено същество си!
WaterLilly
12-21-2010, 16:23
Доста ограничено същество си!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/1/13/Eds_gonna_ed.gif
Но все пак мерси, че ме уведоми.
ScarletBite
12-22-2010, 13:40
WaterLilly, не си ми интересна; така като гледам, и на другите не си. Щом темата не ти допада, се чувствай свободна да спреш да пишеш в нея.