Влез

View Full Version : Обезкосмяване..?

eminem213
12-19-2010, 14:06
Добре ли е да обезкосмяваме половите органи със самобръсначка?

Stela94
12-19-2010, 14:29
Ми добре е ,но първия път е добре да минеш през козметик,защото обръснеш ли ги първия път и стават дебели и твърди и доста по-гъсти.

kiki1991
12-19-2010, 14:57
Ами ако не ти пречи да се бръснеш през 1-2 няма проблеми да използваш самобръсначка.Но ако искаш да е по рядко,и да останеш гладак за по-дълго върви на кола маска.Въпрос на избор.Пък има и друго със кола маска вярно е че е сила болка,но пък няма да се разправяш всеки ден.

mOBSCENE
12-19-2010, 15:27
Недей!!Това е груба грешка!Аз една година..близо две само със бикче..и накрая като отидох на козметик..Ами да ти кажа не беше никак приятно!
Е,сега горе долу пак се търпи..но не е болка за умиране!
Отиди на коламаска :) колко по-добре си е!

ScarletBite
12-19-2010, 17:48
Не те съветвам. После се получават неприятни обриви.
Отиди на кола-маска. Ако не търпиш болка, крем-депилаторът на Veet за чувствителна кожа върши страхотна работа за там. :)

dimdim
12-19-2010, 21:04
Хубава тема :)
Аз искам също да попитам:
1. С каква дължина трябва да са косъмчетата преди кола маска(най-малко)? Изобщо трябва ли да се подстрижат,а ако са бръснати,колко трябва да се изчакат? Какви са цените?
2. А крема дали е наистина толкова подходящ за интимната зона? Все пак е крем и може да попадне някъде,инфекция... :? :? :?

Моля за мнения. 8-)

sexypetia91
12-19-2010, 21:21
Крема въобще не е подходящ за интимни зони, даже ако не се лъжа го пише на опаковката. Крема има загряващ ефект, а интимната кожа е по - нежна и може да ти излезе обрив, а и ефекта е все едно се бръснеш. Колкото до самобръсначката е нормално е косъмчетата да стават по - твърди и по - дебели след време. Ефекта е като при мъжете, колкото повече се бръснат, толкова по-гъста и твърда им става брадата. Има интимни лепенки за епилация, но при тях трябва да израсте косъмчето иначе не може да се захване на лентата, при тях също е възможно да получиш обрив, тъй като се опъва кожата и се изкупва косъма с корена, а на теб ти е за първи път и е много вероятно да получиш такъв. Най - добре е да си направиш лазерна епилация и да ги махнеш от първия път, но това е много скъпо. Ако решиш да се бръснеш си вземи дамска самобръсначка, тъй като тези за мъже са с различна PH и не е казано че трябва да се бръснеш всеки ден или веднъж в седмицата. Имай на впредвид, че в началото ще ти растат много бавно. Аз лично съм ползвала всички методи без лазерната епилация и в момента се бръсна на две седмици. Сама си прецени.

Wikzinka
12-19-2010, 21:29
Не съм особено очарована от този метод.Кола-маска му е майката-в началото боли,но после се свиква,космите оредяват,стават по-тънки,в общи линии има много повече добри страни.