PDA

View Full Version : Какво да правя..

awesomesheepy
12-20-2010, 13:51
С бившия ми..от снощи си пишем доста продължително,в супер добрите приятелски отношения сме си,гушкаме се когато се видим и т.н
Ходихме 2 месеца,скъсах го,защото ми изчезнаха чувствата..
Та,почнахме супер перверзното да си говорим 8-) покани в тях.. да се натискаме..да гледаме филм и т.н..хвърляше ми некви комплименти и така нататък(тва няа никво значение..) но пък,след това-ако стане,след това не искам да тръгваме..просто да си направим кефа..
Имам му голямо доверие..и интересното е,че през тези часове,които си писхаме + вечерта дето си пращахме смс-и си беше мания,и се чувствах мега якото..не знам..
не знам как да го разбирам..
да ходя ли?..

кофти ли ще е после..

MedSestrata
12-20-2010, 14:17
месец и ти изчезнали чувствата ХАХАХА МИЛА , ти значи никакви чувства си нямала. Не бъркай чувството, че някой ти обръща внимание и ти гали по този начин егото и ти е суперско с влюбване. А ако искаш да е само за 1 вечер му го кажи , постави точни и ясни условия.

awesomesheepy
12-20-2010, 14:21
// не месец,2 месеца 8-) карай

та,адски се лигавеше..беше досаден..а сега е различен.

не искам секс .

предложи ми да хойм се натискаме.. и да гледаме филм - за час,час и нещо..

MedSestrata
12-20-2010, 14:28
ок извинявай, не съм разбрала. Ами аз ако бях на твое място бих му казала, че искам да си общуваме повече време преди да почнем да се сближаваме физически отново. По този начин ще разбереш дали се е променил или не. И един съвет- хората много трудно се променят особено след 18,19 години.

MuRocLaW
12-20-2010, 14:45
чети отгоре до доле
http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/public/ladder/Ladder%20Theory.htm

MiMcHeToOo
12-20-2010, 14:48
Изясни си пред себе си какво искаш, а след това му го кажи точно, кратко и ясно в очите :)

vili7y
12-20-2010, 18:52
мисля че знам какво точно става с теб защото и аз попаднах в подобна ситуация, в момента имаш нужда от някой който да ти обръща внимание, с който имате нещо общо или просто човек на когото вече си се доверявала и имаш нужда от приятел. в този момент обаче се появява той, мил, различен, забавен, приятна компания и т.н. ти си мислиш "оо супер ми е яко с него, дали не се е променил, дали нямаме шанс отново..." да обаче не... мъжете не се променят (правят го ама в много редки случаи) така че рано или късно той пак ще ти направи същя номер, а може и много по кофти да е, ако той е решил да си върне за дето си го зарязала. затова по- добре не си прави някакви надежди

П.П. но това си е само мое мнение! ако ти си сигурна в него (което не е мн вярно защото пускаш тема тук) действаи! ;) успех ;)

umri
12-20-2010, 21:50
Мисля, че страдаш от хронична умствена безсъдържателност.