View Full Version : Само за момчета !
malkasladkaku4ka
12-21-2010, 15:38
Така момчета ще ви задам няколко въпроса на които винаги са ми били интересни отговорите :-D .. може да ви се стори малко смешно , но пък всички сме тук за да споделяме и да се консултираме :)
Какви момичета предпочитате руси .. кестеняви , с права или къдрава коса ? Има ли значение размера на бюста ?
mlakniwe2
12-21-2010, 15:45
Виж ся може да е руса с голям бюст, но да е 300кила тъй, че много зависи
инъче си падам по момичета с кестеняви прави коси и лек тен :D и руси също, но зависи от много неща-относно бюста-нормален, не дъска и не 10 кила цицата, а нормален :D
Руса,къдрокоса със зелени очи,средноголеми стегнати цици и стегнат изпъкнал задник:))Достатъчно ли е описателно?
Greennight
12-21-2010, 16:59
Естествено,че гърдите имат значение.Не държа да са много големи,но да има какво да се пипа и да са стегнати!За косата предпочитам да е права,за цвета няма значение.За очите също,въпреки че черните някак си ме отблъскват нз защо..
juveteam
12-21-2010, 19:15
Обичам всички момичета :D:D:D :grin: :grin: :grin: :grin:
stoteen4o
12-21-2010, 19:28
За мен най-важно е излъчването на момичето, а това с каква коса не е от толкова голямо значение. Все пак предпочитам с кестенява коса, а за циците няма значение, стига да не са някакво виме огромно, средни - най-добре. :grin: :oops: :razz:
Jus7DreamBoy
12-21-2010, 19:52
Аз обичам такива плешифки и където да барна се цица да фащам :-)
sToyAncHo
12-21-2010, 19:54
Обичам всички момичета :D:D:D :grin: :grin: :grin: :grin: :shock: :shock: :shock:
По темата: Почти всички момчета ще ти кажат, че обичат средните гърди. За косата...ми аз харесвам леко тъмно русо http://www.kosilia.com/im/im_large/tamno-rusa-kosa.jpg (сори, че е перука) нещо такова
Предпочитам къдрокоски аз, някакви кестеняви дали светло или тъмно няма значение :grin: гърдите средно големи една C чашка ми е медец 8)
Хубаво леко изпъкнало дупенце и да някаква чаровна с готино излъчване. Много ме дразнят такива с перверзен поглед...дето искат само някой да ги клати 8-) Аз обичам по - невинно изглеждащи девойки, пък какви ще се окажат вече :grin: :grin:
RoSKo0o0
12-21-2010, 20:51
Еми... чернокоси, кестеняви и да имат нещо. Да не са плоски дъски я... не знам :) Абе, то любовта не пита къв е човека отсреща :>
selenium
12-22-2010, 11:59
Цвета на косата няма значение, стига да е естествен.
Дълга или следно дълга, права или леко къдрава, но не рунтава :-D
Бюста няма значение, стига да са стегнати. :wink:
DeVilTerroR
12-22-2010, 12:40
Всичко е много относително, малко хора имат точно определен тип, който харесват !
Куцо,кйораво,сакато има дупка значи злато 8-) 8-) но сериозно нямам идея за перфектното момиче,една е по-хубава с права друга с къдрева коса за размера на гърдите,ако кажа,че големи цици не ми харесват ще послъжа малко :oops:
Важното е гърдите да са съразмерни с тялото и да са стегнати.
Среден на ръст мъж, харесва блондинки. И брюнетки. И рижи. А, бе, к'вото дадат. Условие: да има пулс. Или поне да е още топла. Или ако не е топла, поне да има някакъв чар.
По-малко да говори, поече да лапа и да се вписва в средния ми стандарт за жена.
mecho888
12-23-2010, 19:18
Абе русото е по-добро за украшение, но тези леко мургавите със стегнат задник, черна коса и перверзно излъчване са си за мега добрия секс
Ами това е въпрос на вкус.
Аз лично ме кефи права черна коса и с добре изразен бюст...
SolemnityOfDeath
12-23-2010, 21:21
права тъмна коса > всичко
с русото нивгаж съм се не разбирал.
Външността не е от голямо значение..... важното е в главата да има нещо повече от кухо пространство... ;-) харесвам най много разумните.....
AngelOfMercyy
01-25-2011, 19:34
еми относно цвета на косата нямам претенции но повече ми харесва когато момичето е с права коса или начупена а за бюста да е нещо средно не много малък но и да не е много голям 8)
Remixa92
01-25-2011, 21:06
Кестеняви или по-добре с черна коса и да е права косата.Със среден бюст.
Macallan
01-25-2011, 21:17
Колкото е важен външния вид, толкова е важен и характера, затова не мога да дам еднозначен отговор.
vasko9933
01-26-2011, 10:26
Руса,къдрокоса със зелени очи,средноголеми стегнати цици и стегнат изпъкнал задник:))Достатъчно ли е описателно?
Каква жена ще е това БОГИНЯ ? :-) :-) :-) :-)
Иначе - средни цици (Ц) тъмнокоса кафеви/сини очи 8)
не можах да се стърпя ..
Външността не е от голямо значение..... важното е в главата да има нещо повече от кухо пространство... ;-) харесвам най много разумните.....
Колкото е важен външния вид, толкова е важен и характера, затова не мога да дам еднозначен отговор.
ЗА МЕН това са най - смислените отговори!! .. :-|
selenium
01-26-2011, 11:19
Цвят, държина на косата, тяло, ръст, лице, цици, нищо няма значение по отделно. Важното е всички заедно да образуват красива комбинация.
И по възможност да НЕ са малки, сладки и най-вече кучки :?
Как може да си измисляте такива никове не мога да разбера. Като видя нещо от типа malkatakiflasdylbokatap... се счупвам от смях, съответно мнението ми за човека отсреща рязко пада.
Кестенява, големите цици ме отегчават, хубав задник и да най-важното да не е празноглава.