View Full Version : Въпрос към момичетата
hondacbr954
12-22-2010, 13:49
Правили ли сте го с обрязан? Нека тия които са го правили да споделят с какви впечатления са останали, а момичетата които не са го... нека да дадът мнение... Има ли разлика, каква е... доволни ли сте останали... Бихте ли го направили/повторили...?
rali4ka1
12-22-2010, 20:15
Не не бих. Никога по никакъв повод.
bitchwolf
12-22-2010, 20:18
посочените не ме удовлетворяват...аз ако обичам дадения човек няма да го определям по тва и, да ,ако го обичам бих и не защото мечтая за тва и не за да опитам,а просто защото няма да ми пука.
nefchi_bs
12-23-2010, 06:24
Стигне ли се до секс чепа му ще ми е най-малкия проблем.
gandalfepi4
12-23-2010, 10:29
уау, това ме изненада :-o
защо толкова "не"?
гнусен ли ви се струва, какво?
Не, просто някои лелки си мислят, че спят с турчин. ДА ама НЕ.
Плюс това не са и запознати с някои факти, например, някои мъже имат проблеми, така наречената ФИМОЗА и се налага обрязване, това не ги прави мюсюлмани.
Аз не виждам нищо гнусно, може би щото съм мъж. Само и единствено печелят, продължителността е по-висока, както и хигиената.
Вие, жените, ако гледате оная работа на човека, който обичате, по-добре си купете вибратор и спрете да ходите по мъже, защото това е смешно.
FuckedUp
12-23-2010, 13:43
Доста ограничено мислене.. :-o
Аз пък винаги съм чудела се,защо да е по-хигиеничен обрязаният?Ми нали главичката му е винаги вън и се трие по този начин непрестанно в дрехите?А някои момчета са ми споделяли,че главичката им е доста чувствителна и при допир с дрехите им било гадно?!
Значи наскоро са били обрязани, принудително или не, било е скоро. Няма как, ако си обрязан от година да речем, да имаш чувствителност. В секс шоповете, продават мазила, от които главичката загрубява и не се усеща такова дразнене.
Под препициума (кожичката, която покрива главата), както знаете, винаги е около 30тина градуса. Какво става, когато на затворено пространство винаги е 30 градуса, без въздух и проветряване, така да се изразя? Дори, когато момчето уринира, той задържа капки урина :)
Същото е все едно лятото да се къпеш в банята, като свършиш да не отвориш джама и след 1 месец същата процедура, банята да почне да почернява.
Сещаш ли се? :))
hondacbr954
12-23-2010, 14:57
Не не аз не говорила за обрязани,а за момчета ,които не са.А за това,че задържа капки урина окей,но като се търка в бельото му не е ли малко нехигиенично пак?Ами ако е пътъвул в градския транспорт,изпотил се е там долу ...абе нз,те си знаят най-добре.
Е в краина сметка... дали си обрязан или не... бельото се сменя... то по тая логика и момичетата трябва да имате тоя проблем със срамните устни... за това даже е желателно бельото да е памучно... Относно дразнене... няма такова нещо... това се получава когато си в ерекция-главичката е много чувствителна, но то тогава... бельото пречи не само на главичката :) относно хигиената... само хората които имат на представа каква е разликата между обрязан и необрязан знаят точно за какво става дума, но разликата от тая гледна точка е огромна...
Стигне ли се до секс чепа му ще ми е най-малкия проблем.
Хехе да !
Явно и аз ще се включа към групичката на ограничените :) Няма да гласувам в анкетата, защото нито 1 отговор не ми харесва и не отговаря на това, което мисля. И все пак стигне ли се до секс, искам партньорът ми да изпитва също толкова силно удоволствие колкото и аз :) Обрязаните губят чувствителност и това абсолютно не ми харесва :) .... Това колко ще е дълъг секса не ме интересува, защото е важно качеството му, а не да ме лашка 1 час и едва едва да свърши :) най - много да си помисля, че не съм способна да го задоволя както трябва