Влез

View Full Version : Аз съм ревниво копеле

sanji
12-22-2010, 20:00
Всичко става заради едно момиче!!!Днеска с старата ми приятелка танцувахме на една балада (любимата й песен или нашата песен)Скорпионс - Send me an angel (и двамата бяхме на концерта :)Така де отначало се почна малко бавно само държане на ръцете горе,после се реших да ги хвана нежно ,та после реших да прегърна и да се понесем в вихъра на танца ,и така и стана(това беше най-хубавото чувство на света!!!)И двамата имаме силни чувства един към друг ,но сме разделени поради проблеми със здравето , които не мога да коментирам , но въпреки това аз обвинявам себе си!!!Та так де , тя по едно време започнада плаче на рамото ми докато танцувахме и казват ,мене неволно се е стекла една сълза!!!и това не е единствения път когато тя плаче пред мен или заради мен!!!Няколко пъти вече станаха!!!Та така де , аз изживявам най-прекрасното чувство на света и идва един идиот ,който постоянно се върти около нея и прекъсва момента ни като се включва в прегръдката ни !!!После се включиха и още хора !!!Но не това е важното,видях този човек да танцува с момичето ми 20 мин след като аз танцувах с нея.И тогава ми стана лошо и ми причерня , моите приятели искаха да спра да почина но отказвах като залитах,та най-накрая влязох в тоалетната наплисках се с вода и ми мина малко!Та сега да питам това нормално ли е да съм толкова ревнив като знам че и двамата не си и допадат но танзуваха заедно (е и аз танзувах с други ,но не както с бившата!!!)Другото което ме дразни ,е ,че този човек постоянно се занимава с момичета и така да кажем ги краде от сегашната им половинка!Но важното е ,че с момичето все още сме влюбени , но просто не можем да бъдем заедно сега!Утре мисля да й кажа да ми каже когато е готова да сме заедно!!!Не знам дали това е добре идея като се има предвид , че веднъж припадна в тоалетната и трябваше да разбивам вратата за да видя какво става и в край на сметка тя не дишаше ... но след 30 секунди викане и тресене се съвзе!!!Бях толкова стресиран че не можех да ходя ама буквално!)Та няколкото въпроса са ми 1 - Има ли смисъл да ревнувам , 2 - дали да й кажа да ми се обади като е готова да сме заедно и 3- Да я забравя , което ми е много трудно защото с нея съмм бил и в добро и в зло!!!

CR0W
12-22-2010, 20:10
1.Ревността няма как да превъзмогнеш(според мен)
2.Да!
3. Еми щом и тя те харесва и ти я харесваш няма причина да не сте заедно.

GLaDOS
12-22-2010, 20:30
Приятел ,грабвай момичето и не му мисли много !!!
А ревността няма как да я преодолееш ,стискаш зъби и гледаш да не направиш някоя глупост !
Успех! :)

soul1199
12-22-2010, 20:31
първо:това,че ревнуваш е нормално,второ:кажи й че искаш да си с нея и трето:щом и двамата имате чувства дейсвайте

sweetyytweety
12-23-2010, 01:32
Нали знаеш.. за любовта няма пречки :) действай както казаха и другите

krissy7
12-23-2010, 03:25
И аз съм доста ревнива .. ми виж са щом се обичате толкова силно не трябва нищо да застава на пътя ви и трябва да се съберете , според мен ...и недей да ревнуваш, общо взето знаеш , че тя обича само теб и просто няа смисъл си съсипваш нервите за нищо .