Влез

View Full Version : По принцип на реклами не вярвам,но все пак..:D

Cleoo
12-23-2010, 09:31
Здравейте!! :D Всичките ми преси до сега са били на хубави марки,професионални преси,издържливи доста годинки вече.Понеже моята коса е къдрава,и трудно се изправя, гледам рекламата на Белисима всеки път,когато я дадат,и имам въпрос към тези,които я използват: Наистина ли само със едно единствено минаване и косата ви е права цял ден? :-o 8-) Моята поне 3 пъти я минавам за да стои поне 3 4 дни права..
И още един въпрос(който няма връзка с темата,но все пак за да не правя още една, ще попитам тук) - Пуснали са едни нови Bluetooth,безжичен bluetooth май беше..защото дори не си личи да има слушалки,някой,който слуша музика примерно.Bluetooth-a май не е включен към тела или само го държат..как става тоя номер?Трябва ли да имам инфрачервен порт(на моя телефон нямам)? Има ли значение какъв bluetooth ще си взема,смисъл за всички телефони ли става?Телефона ми е LG KF600,ако има значение

Rebirthing
12-23-2010, 09:54
Пресата е добра, няма да сбъркаш ако си я вземеш !

Infinity
12-23-2010, 10:39
Косата ми е къдрава , също трудно се изправя и мога да ти кажа , че пресата я подарих на приятелка , защото никаква работа не ми вършеше.
Направи си извода. :)

SmilezZz
12-23-2010, 10:47
Пресата е добра, няма да сбъркаш ако си я вземеш !
На същото мнение съм ((:

LipSy
12-23-2010, 11:27
Пресите на Белесима са УЖАСНО ДОБРИ!!! Наистина няма никаква грешка в тази марка. И да, наистина с едно минаване косата ми седи цял ден права дори и без да я пръскам с лак!

j_adore2
12-23-2010, 14:57
Косата ми е къдрава , също трудно се изправя и мога да ти кажа , че пресата я подарих на приятелка , защото никаква работа не ми вършеше.
Направи си извода. :)
Ти си първия човек,който чувам да се изказва негативно за тези преси.
Аз я имам и много ми харесва.Чак с едно минаване,не бих казала,че се изправя (всъщност зависи от минаването де :D ) Но определено е най - добрата,която съм имала.Имай в предвид,че е професионална и гледай моделът да има йонизатор :)

AraBella
12-23-2010, 15:30
Каква е цената на тази преса?

ri41
12-23-2010, 15:46
искам спешно мнение, коя преса ще прави косата по-лъскава и гладка и държи по-дълго права косата
http://www.bellissima.bg/?33,bellissima-fancy-fc16
или
http://www.bellissima.bg/?13,bellissima-b2-100