View Full Version : Как сте облечени у дома?
zlatit0o
12-25-2010, 20:27
Може и да има такава тема, но не съм видяла......
Как сте облечени у дома и също в какво състояние е косата ви :D :D
Аз например съм със анцуг- зимата, а лятото със къси панталонки и потник :D
Transform
12-25-2010, 20:29
Долнище от анцунг и някоя блуза/анураг който вече не нося навън
GossipGirl89
12-25-2010, 20:51
Май имаше някъде такава тема, но все пак...
Зависи от сезона - през лятото с къси панталонки и потничета/тениски или роклички, а през зимата - предимно с анцуг или по пижама 8-)
Косата почти винаги като съм вкъщи ми е вързана
PredrusalotoZaiche
12-25-2010, 21:31
Лятото по къси панталонки и потник,а по някога и по бански :D Като е по-студено съм с пижама или анцуг и няква блуза,която не нося . Косата ми е вързана.
Ми ако се сетя да се попринцип с анцуг, супер конфортно ми е.
А косата ми е доста рошава. :D
Vikito0o
12-26-2010, 08:35
Анцуг или по пижама, :D а по някой път с една огромна тениска с къс ръкав :lol:
mlakniwe2
12-26-2010, 08:44
с анцуг и няква блузка :-o
Colouring
12-26-2010, 10:54
Съвсем обикновено.Имам си дрехи,които си нося само вкъщи-анцузи,блузи по-отпуснати,да ми са свободни..а за лятото,естествено,къси панталонки,потници,широки тениски.
Косата ми е винаги вързана на опашка или на някакъв несполучлив кок.
bunnyskeleton
12-26-2010, 11:13
За вкъщи си имам определени дрехи. Нося анцузи, някои по-отпуснати блузи. Лятото къси панталонки и някакви потничета, тениски. Вкъщи косата си я връзвам, връзвам се на кок, пускам си косата и захващам бритона назад. Иначе лятото винаги с вързана коса. Може да е на 2 опашки, 2 плитки, 1 опашка, някакъв несполучлив кок, но винаги е вързана, че в тая жега не се диша :D
Любимия ми оранжев анцунг :D С вързана на кок коса :D
thecreator
12-26-2010, 11:38
Зависи от сезона
През лятото - къси панталонки потничета тениски
през зимата - анцунг , а косата ми е вързана на кок .. Е на някой празник разбира се си правя по-спецална :D
TheBobqk
12-26-2010, 11:51
през лятото- къси панталонки и потниче
през зимата съм с пижама или анцунг и някоя стара блуза
SmilezZz
12-26-2010, 12:05
Винаги съм облечена различно,няма значение дали е лято или зима..Но най-често през зимата с дънки и някаква блуза или пуловер,а косата ми - зависи дали ме мързи или не,но свободно пусната..
- През лятото с къси панталони или пола,тениски или потници..Поняко с дънки и с къс ръкав..
Лятото - боксерки power :D
Мразя анцузи. Гадни са ми/ Не се чувствам добре с тях. Съответно вкъщи ходя или с пижама, или с дънки/суичър/фланелка... :)
В апартамента винаги е топло, така, че и лятото и зимата съм с някоя стара тениска и панталони.
Косата най-често я държа пусната..
Зимата със долнище на анцунг + един супер широк анурак или някой пуловер и огромни пантофи.
Лятото обикновено с хавайки, боса и по сутиен или горнище на бански(понякога и голяма тениска).
Косата ми винаги е пусната и леко рошава.
thinkgreen
12-26-2010, 16:29
лято - анцуг или къси панталонки , тениска;
зима- анцуг , блуза , жилетка или пуловер , елече;
винаги с вързана коса , вкъщи много ми пречи пусната 8)
Лятото - с голяма тениска.
Зимата - пижамка :-D
pilencaaa
01-01-2011, 13:09
Лятото по къси панталонки с потниче или широка блуза с голями ръкави...
Зимата с анцунг и блуза,които не нося навън ..
Косата ми .. :razz: :razz: Ту рошава ... ту вързана .. :razz: :razz:
vpowerrr
01-01-2011, 13:21
С пижамка съм си у нас...а спа само с потник :D
когато е топло - къси панталонки и потник , рокля ..
когато е студено - анцуг и някаква блуза която вече не нося вънка ..
danibebi
01-01-2011, 13:54
Лятото ходя с къси панталонки и потник или рокля.
Зимата съм със стар анцунг и стар суичер.
Косата ми- вързана, много рядко си я оставям пусната. 8-)
SugarLolLipoPsS
01-02-2011, 13:15
И зимата и лятото си ходя по пижама.. :-P
readyornot
01-02-2011, 14:16
така както излизам ... не се преобличам освен за сън ...
С възможно най-раздрусаните дрехи, независимо от сезона.
Понякога не се преобличам и си седя с новите дрешки из нас...Но има и случаи в които си слагам анцунг,някаква по-стара блузка и анурак...
tanch3t093
01-05-2011, 14:08
През зимата с анцуг и тиниски, ако ми е много жега. В повечето случаи с някъв пуловер или блуза. А лятото с къси панталонки и тениски. Косата ми е винаги прибрана и вързана. И почти винаги несполучлива :D
Зимата косата ми винаги е хубава вкъщи (пусната най-често), защото сутринта винаги излизам (на училище, разходка) и после цял ден с прическа 8-) ходя със по-стари от една година блузи и каквото ми падне за долнище. Лятото по пижама и бански в страшните жеги (хаха щото при баба и дядо няма климатик :razz: :D :D )
Обичам да си стоя с пижамата.
guinessgirl
01-08-2011, 18:59
като клошар,общо взето.. дрехи,които няма да ме е яд,ако нацапам,скъсам или наеба по какъвто и да е начин.
cherry97
01-14-2011, 11:46
Ами обикновено нося анцуг и някоя стара блузка :D имало е случаи и по пижама да седя цял ден :D :D :D
Paramour
01-14-2011, 16:11
зависи..
понякога си стоя с дънки и тениска/блуза.. както съм стояла и навън
понякога с анцунг/клин..
има и случаи в които стоя с пижама..
през лятото и с пола/рокля съм стояла..
а за косата.. различно всеки път 8-)
Deeevilish
01-15-2011, 10:32
Съвсем обикновено.Имам си дрехи,които си нося само вкъщи-анцузи,блузи по-отпуснати,да ми са свободни..а за лятото,естествено,къси панталонки,потници,широки тениски.
Косата ми е винаги вързана на опашка или на някакъв несполучлив кок.
mugsinka
01-15-2011, 13:31
ми по принцип както ми дойдее
chemist9009
01-15-2011, 14:11
спортно :|
hotxxmess
01-15-2011, 15:08
като клошар,общо взето.. дрехи,които няма да ме е яд,ако нацапам,скъсам или наеба по какъвто и да е начин.
анцуг и няква стара тениска,нищо особено
billytalent
01-15-2011, 15:43
И аз така. От време на време с пижамата. 8-)
Ами с тениска и клин или анцуг. Не е нещо особено. Естествено, че не ходя с рокля! :-D
bootyboy
01-15-2011, 20:28
къси панталони и фланелка къса ..иначе не се чувствам добре дебело облечен вкъщи дразня се и така
Kallyn4eto
01-15-2011, 20:29
понякога си стоя както съм била навън, а друг път с клин и някакъв дебел суичър или по пижама ако още не съм излизала някъде :D а косата вързана, в къщи не понасям като е пусната
Анцуг или по пижама, :D а по някой път с една огромна тениска с къс ръкав :lol:
мда ;д
Обикновено зимата с анцук или клин и някоя от тениските на татко.. Много обичам да си приватизитам някоя широка тениска да се търкалям с нея из нас..
А лятото.. по къси гащета и сутиен ако е много жега или с потници и стари тениски..
А когто съм в летаргия (не мърдам от нас) си щъкам по пижама и с едни пантофи с клоунове.. :grin: :D :D
sunriise
01-16-2011, 19:30
някакъв анцунг ии стараа блузкаа (зима) илии пък къси панталонки и някакъв потник/тениска пак по-стари ;дд ии както казаха има дни в които си стоя само по пижамаа и си се кефяя 8-)