Влез

View Full Version : явно само това е важно..

wasch0
12-26-2010, 12:17
В една тема бяхте написали
"като си грозна и дебела къде се слагаш"
А оня ден казах на най-добрия си приятел
" да, но ако Р. не беше слаба,щеше ли да я обичаш" и той се замисли..

А вие? Бихте ли имали приятел, който не е красив?
Вобще бихте ли излязли с такъв? ...

sladur4etyYy
12-26-2010, 12:42
допреди 1 минута имаше снимки, успях да ги видя, преди да ги махнеш. мога само да ти кажа, че щом не харесваш нещо в себе си, трябва да работиш по въпроса, за да го подобриш. няма нищо по- отблъскващо от момиче с ниско самочувствие, а за да добиеш такова, трябва ти сама да се харесваш.

RoSKo0o0
12-26-2010, 12:44
Аз по принцип да, не смятам, че външността е предопределяща за човека. Превзетите и самовлюбините не биха си го позволили според мен.

wasch0
12-26-2010, 12:45
Забравете за темата. Беше ми кофти,защото ме отблъснаха точно поради тази причина. Дори като се замисля не мога да се сърдя - сама съм си виновна :)

sladur4etyYy
12-26-2010, 12:48
Забравете за темата. Беше ми кофти,защото ме отблъснаха точно поради тази причина. Дори като се замисля не мога да се сърдя - сама съм си виновна :)

имаш ли отговор на въпроса ми- защо не промениш онова, което не харесваш в себе си? сериозно се чудя.

wasch0
12-26-2010, 12:53

имаш ли отговор на въпроса ми- защо не промениш онова, което не харесваш в себе си? сериозно се чудя.

Килограмите - започвам диета правя я една седмица Отслабвам.Омръзва ми. Спирам.Дебелея.

xoxi
12-26-2010, 12:53
Красотата е нещо различно за всеки човек.
Това, че един човек не те смята за красив/а, не означава, че не си.
Човек обича ли те, ще те обича въпреки всичко. Не може ли да превъзмогне някой малък недостатък, значи можеш да си направиш сметката, колко е била истинска 'любовта'.
Но отношенията между хората на първо място трябва да се градят около характери, интереси.. не около това, което окото може да види.

sladur4etyYy
12-26-2010, 12:58

Килограмите - започвам диета правя я една седмица Отслабвам.Омръзва ми. Спирам.Дебелея.

не се подлагай на диети, а тръгни на фитнес. там инструктур ще ти направи и хранителен режим, който няма да се състои в гладуване, а просто в някакви ограничения и норми. отделно ще си правиш упражненията. за минимално време ще започне да има видим ефект и колкото по- постоянна си, толква по- добре ще става. ето ти решението. сега въпросът е имаш ли волята да постигнеш всичко това или е по- лесно просто да седиш и да се жалваш. :)

SmilezZz
12-26-2010, 13:15
Всъщност - Какво значение има дали си красив,когато онова
вътре в теб за нищо не става ? Характера ти да ти е супер прее*ан,а пък да си красив - какъв е смисъла,когато това ще отблъсне хората от тебе..Не знам дали схвана какво искам да ти кажа,но за мен външния вид няма значение..Важното е да си добър по душа...И най.важното е да си самоуверен и да вярваш в себе си..

По темата:
- Просто бъди себе си..Това,че един не те харесва - не означава,че и друг няма да те хареса..
Но да,започни да тренираш нещо,за да се "оттървеш" от килограмите си..Не се подлагай на никакви диети..И си вдигни самочувствието..

BlindedAngel
12-26-2010, 13:20
Не - не бих имал и не бих излязъл с някоя грозна.Съжалявам ама не е ли хубава няма как да ми грабне вниманието, така че (евентуално) да има продължение 8)

umri
12-26-2010, 13:20
Само с диета не става и никога няма да стане. Отиваш във фитнеса, взимаш си една карта за 2 месеца и ходиш 3-4 пъти в седмицата. Инструкторът ще ти каже как, кога и какво да ядеш. Имаш шанс да бъдеш страхотна и да те искат, но, ако не направиш това, което ти казвам, ще си дебела и ще се самосъжаляваш цял живот и готините пичове няма да искат дори да те ебат. Звучи грубо, но е истина. Свалянето на килограми не е толкова трудно, колкото го представят.

С времето ще свикнеш и, дори когато отслабнеш, пак ще искаш да ходиш на фитнес. Постоянство му е майката. Няма човек, който да не може да отслабне.

sladur4etyYy
12-26-2010, 13:21
стига с това ''бъди себе си''. хората с ниско мнение за себе си се боят да бъдат себе си във всеки 1 аспект, така че, такива съвети при тях са напълно безполезни. докато не започне да се харесва, ще се притеснява и да се разкрива като човек, защото в нея има насаден страх, че, както не я харесват на външен вид, така няма да я харесат и вътрешно. тук съвсем не става дума за това, че ''не те е харесал един, ще те хареса друг''. одобрението не трябва да се търси отвън. човек трябва вътрешно да се чувства удовлетворен от себе си- от външния си вид, от нещата, които постига, от това какъв е като личност. чак тогава и другите ще започнат да те харесват.

FataMorgana
12-26-2010, 13:36
В една тема бяхте написали
"като си грозна и дебела къде се слагаш"
А оня ден казах на най-добрия си приятел
" да, но ако Р. не беше слаба,щеше ли да я обичаш" и той се замисли..

А вие? Бихте ли имали приятел, който не е красив?
Вобще бихте ли излязли с такъв? ...

По темата, имам чуството че ако си момиче просто трябва да си красавица сус хубаво тяло (постижимо за всеки с малки или големи усилия, зависи от човека) докато ако си момче май не е чак толкова важно как изглеждаш. Смисъл, стига да не приличаш на нещо изкарано от филм на ужасите.

Поне аз където живея, масата момичета искат да излизат с момчета с пари. Пък кой му пука как изглеждат.
За мен лично, парите не са толкова важни, защото съм доволна от това което имам, но характера е решаващ.

Момчето, или по скоро мъжа с който излизам трябва да има високо самочуствие с покритие. Трябва да е интелектуален и да има мнения по най различни въпроси. Трябва да се обича и да има собствен стил. С тези качества, и да не е някой супер хубавец бих го харесала. Не искам да е някое недоразвито, неопитно момченце а мъж с авторитет.

umri
12-26-2010, 13:53
Интелектуален ли трябва да е? аххахахах

FataMorgana
12-26-2010, 14:13
Интелектуален ли трябва да е? аххахахах

Да. Какво е толкова смешно? За всеки случай не искам някой простак който няма мнение и се води по другите.

w0lf
12-26-2010, 14:18
ее объркала е думата, няма значение
тряя да е ентелегентен

umri
12-26-2010, 14:41
тряя да е ентелегентен
а така!! ентелектът е много важна черта!

ri41
12-26-2010, 14:53
поне някакъв приличен вид трябва да има, чак красив не, просто симпатичен

FataMorgana
12-26-2010, 16:19
тряя да е ентелегентен
а така!! ентелектът е много важна черта!

А интелектуален не може ли да се каже? Ужас, хора, забравих си собствения език!