Влез

View Full Version : Относно фризьора ви :)

Sisito941
12-26-2010, 17:51
Интересно ми е:всеки път като решите да се подстригвате или примерно за прическа по официален повод да кажем ли ходите при един фризьор,или всеки път при различен..Лично аз и майка ходим на една фризьорка,която я познавам от дете и винаги съм се подстригвала при нея..

Очаквам отговори.. :P :-)

titinkaa
12-26-2010, 17:56
До сега съм сменила 3 фризьорки.Говоря откакто бях дете до сега.Предишната ми фризьорка беше не толкова зле,ама не ме кефише,аз й кажа връхчетата,а тя ми отреже 2-3 пръста.А от сегашната съм много доволна,всеки път говорим за косата ми,дава ми съвети как да се грижа,с кво да я мажа и т.н.,и поне за сега не бих я сменила за никоя друга.

LipSy
12-26-2010, 17:57
Аз съм ходила на много фризьори и почти всеки път ходя при различни, защото все още не съм намерила точния, който да ме прави точно така както искам. Последният път, където ходих така по ми хареса как ме направиха и си мисля скоро пак там да отида! :)

britzy
12-26-2010, 18:08
Винаги се доверявам на една и съща фризьорка от 4,5 години и си ходя в един фризьорски салон от 6ти клас даже сега за бала там ще си правя прическата :-) :-) :-)

SmilezZz
12-26-2010, 18:11
Досега съм сменила най-малко 5 фризьорки..
И май все още не успях да попадна на "идеалната"..
Но пък съм доволна от това,какво правят - дори
напълно да не ме удовлетворява... :D

vagarious
12-26-2010, 18:14
Аз като малка, много често ходех при различни, но от 7години насам - все при едни и същи ходя.Те са 2, имат си едно гаражче в което си работят и понякога се е случвало едата да я няма и да ме фъкне другата и т.н.Но когато са си двете - си сядам при една и съща.Много съм доволна, защото са младички, с опит и наистина говорят "на моя език". 8-)

Harum_Scarum
12-26-2010, 18:37
Ходя при една от 11 години вече... :lol: Лично за мен тя е най-добрата в града.. Гадното е че трябва да си запиша час една седмица преди тва :lol:

LoveHurT
12-26-2010, 18:49
така е при добрите, с час работят

3oPuTy
12-26-2010, 19:54
Преди 3 години и нещо за 8 месеца смених 6 или 7 фризьор(к)и :? Накрая попаднах на една много добра и от тогава при друг/а не ходя!!!
Вярно,трябва да си запиша час доста по-рано и ми взема по 27лв. за оформяне на косата (т.е. само да ми обере връхчетата и да ми оправи бретона) и да ме изправи ама поне е супер :)

kalit0y
12-26-2010, 20:07
така е при добрите, с час работят

Всъщнтост не всички които работят със час са добри! Ходих при една тя ми уфъка косата ...!

Cucko0
12-26-2010, 20:14
Ами от около 2 години ходя при една фризьорка в Горна и съм много доволна нямам намерение да я сменям :)

whitebunny
12-26-2010, 20:38
от 4-5 години ходя при една и зъща преди много често ги сменях. За мен тази е наистина добра каквато и снимка да и покажа такава ме прави даже като свърши понякой път и прически ми прави ей така 8-) супер е. Една моя фр-ка беше отишпа при една супер некадърна, показа и една снимка със супер яка прическа тя оная така я офъка. Нищо общо със снимката и на вс от горе заприлича на момченце :razz:

bloodyF
12-26-2010, 21:09
като бях малка ходех при една...защото мама ме караше и нямах друг избор :lol:
после ходех при една друга..обаче всеки път различни пари ми взимаше и ми писна от нея.. макар, че асиметричния бретон го прави един път..
и сега ходя при една младичка..и от 1 година ходя при тази и само връхчетата и позволявам да ми пипа 8-)

зориту, луда ли си...27 лева.. за едни връхчета.. :? :lol:

pepsiM91
12-26-2010, 21:20
Ами от около 2 години ходя при една фризьорка в Горна и съм много доволна нямам намерение да я сменям :)
След като си доволна, защо нямаш търпение да я смениш ? :D

brokeninside13
12-26-2010, 21:43

Намерение е написала!

pepsiM91
12-26-2010, 21:46

Намерение е написала! :lol:

3oPuTy
12-27-2010, 10:37
зориту, луда ли си...27 лева.. за едни връхчета.. :? :lol:
Е не са само връхчетата :) И бретона ми оправя,а и я дооформя където е необходимо :) + изправяне.
А иначе,знам,че е доста за случая,но тя е перфектна :) По-добре да дам 30лв. на нея и да се харесам,от колкото да дам 10лв. (че при някои и по-малко) на друг/а и после да ми се наложи да ходя повторно да ме подстригват,защото на места не се харесвам :)

titinkaa
12-27-2010, 11:25
няма значение дали даваш 10 или 20лв,понякога и тва не е критерии,че ще те направят по хубава,като платиш двойно.И аз плащам 8лв ама съм си доволна,и до сега не са ме уфъквали,даже както й кажа така ме прави.А и това при твоята е излишно да те изправя,щото не всеки би искал,тогава кво пак ли 27лв ще й вземе?! :?

iwancho
12-27-2010, 11:32
Преди като бях с дълга коса ходех при две различни,но сега и двамата с един приятел ходим късо и се постригваме ние :)

3oPuTy
12-27-2010, 11:44
няма значение дали даваш 10 или 20лв,понякога и тва не е критерии,че ще те направят по хубава,като платиш двойно.И аз плащам 8лв ама съм си доволна,и до сега не са ме уфъквали,даже както й кажа така ме прави.А и това при твоята е излишно да те изправя,щото не всеки би искал,тогава кво пак ли 27лв ще й вземе?! :?
27лв. е общата цена :) По отделно знам,че едното е 12лв.,а другото 15лв.,но кое колко е - не знам,а и не ме интересува,защото искам и двете неща :)
Да не говорим и че жената супер добре усеща желанията на клиентите :) До сега,колкото пъти съм решила да си сменям прическата,толкова пъти съм й казвала "Оставям се в ръцете ти,само да не е прекалено късо!" и винаги съм излизала с огромна усмивка от салона.
А иначе в случая цените са си оправдани,защото жената е завършила курс в чужбина,отделно има доста награди от състезания в чужбина и България и някак си ще е жалко ако тръгне да взема 10лв. за подстригване и изправяне :D ...

mynichka
12-27-2010, 12:21
от 5-6 години си ходя при една и съща, съвсем случайно попаднах на нея..но нямам намерение да я сменям :)