Влез

View Full Version : Кои неща дават смисал на твоя живот ЕСЕ

NIKI7AAA
12-26-2010, 19:10
трябва ми ЕСЕ по темата кои неща дават смисал на твоя живот за след ваканцията моля помохнете 8-[ :-#

anonymous708973
12-26-2010, 19:22
Добре бе, ти сериозно ли не можеш да кажеш кои неща дават смисъл на живота ти?! Есето е най-лесната писмена форма на планетата - иска се да изразиш СВОЕТО мнение! Харесваш си 5 неща - за всяко пишеш по 5 изречения, слагаш увод и заключение и ето! :?

autista88
12-26-2010, 19:25
Първо си намери правописен речник.

spopi
12-26-2010, 20:32
Ето ти пример живота мечтите хората около теб вече аз си го измислих много приятна тема. :)

NIKI7AAA
12-26-2010, 20:41
напишете нещо по което мога да се водя

NIKI7AAA
12-26-2010, 20:47
моля ви не съм добър по тес работи

ecstazy
12-26-2010, 20:48
- приятелите
- любовта
- постижими цели
- борба за постигане на непостижими цели

ддз

vagarious
12-26-2010, 20:50
Ужас!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Имаш невероятна тема за домашно, а ти не знаеш какво да пишеш !?
Егати и малоумното поколение ..
Утре ще седна и ще я напиша за мое удоволствие.Ей така 'щот ще ми е голяям кеф, честно !!! :shock:

maroin
12-27-2010, 01:39
Марихуаната дава смисъл на моя живот.Напиши едно дълго есе за нея и как е променила живота ти.Ще е забавно да видиш как ще реагира учителката и родителите ти.Пък и ще станеш най популярен в класа.Пък и консумацията си е кеф.

SmilezZz
12-27-2010, 06:35
Нещата,които дават смисъл на моя живот са приятелите,любовта,мечтите ,целите и семейството..
- Можете ли да живеете без приятели ? Аз не мога..
Получавам повече сили,когато знам,че до мен стои
един верен приятел..Който да ми помага в най-трудните
моменти и да бъде до мен..
- След това пишеш нещо за любовта,мечтите,
целите си и семейството си...
НЕ е толкова трудно..А и престани с това - "Не мога"..
Можеш,но не си опитал да го правиш..Сега си седни на
г**а и си го напиши..Това е възможно най-лесната тема.. :? :?

nefchi_bs
12-27-2010, 08:04
Марихуаната дава смисъл на моя живот.Напиши едно дълго есе за нея и как е променила живота ти.Ще е забавно да видиш как ще реагира учителката и родителите ти.Пък и ще станеш най популярен в класа.Пък и консумацията си е кеф.

:lol: :lol: Мама и тати ще са зашеметени :-D

NIKI7AAA
12-27-2010, 08:21
абе хора вие не разбирате колко съм зле с тея есета лис и тем подобни повече от 4 нямам а ми трябва една 6 да си затвъдя оценката за срока

December
01-02-2011, 17:58
да стана президент на република България :razz:

написа ли есето бе Никита?
нали и ти имаш мечти,цели-опиши ги тука какво толкова...

Tempest
01-02-2011, 18:04
трябва ми ЕСЕ по темата кои неща дават смисал на твоя живот за след ваканцията моля помохнете 8-[ :-#

на мойа живод смисАл предава правилнуто писЪне... Сеш' се?

kristal3
01-03-2011, 08:15
Темата ти е невероятна, но трябва да опиташ самостоятелно. Ако се затвориш в стаята и помислиш кои са тези неща, които дават смисъл на твоя живот те уверявам, че ще напишеш едно прекрасно есе. И тъй като всеки човек живее различно, всеки приема живота по различен начин никой не може да ти каже кои са тези неща, които правят твоя живот пълноценен. Лично в моя живот нещата, за които си струва да живея са семейството, приятелите, надеждата, любовта и най-вече целта да се самоусъвършенствам. Но под думата ''любов'' не е нужно човек веднага да си представя някакви, които се мляскат прегърнати. Любовта е добрата магия, тази, която вдъхва копнеж към живота..Ако има съвпадение в мислите пиши нещо от това, естествено можеш да го коригираш и ето, тезата ти е готова. Следва аргументацията, където не е нужно да даваш примери, които са видяни, конкретни случки. Напротив, по-добре е да дадеш примери от живота По Принцип. Ще се справиш, защото темата е много лесна и ми се струва, че е някъде за 6 клас, а там има много приказки в литературата, които да ти помогнат до колкото помня. Постарай се и ще видиш, че не е трудно.
Успех :)))

kristal3
01-03-2011, 08:17
Темата ти е невероятна, но трябва да опиташ самостоятелно. Ако се затвориш в стаята и помислиш кои са тези неща, които дават смисъл на твоя живот те уверявам, че ще напишеш едно прекрасно есе. И тъй като всеки човек живее различно, всеки приема живота по различен начин никой не може да ти каже кои са тези неща, които правят твоя живот пълноценен. Лично в моя живот нещата, за които си струва да живея са семейството, приятелите, надеждата, любовта и най-вече целта да се самоусъвършенствам. Но под думата ''любов'' не е нужно човек веднага да си представя някакви, които се мляскат прегърнати. Любовта е добрата магия, тази, която вдъхва копнеж към живота..Ако има съвпадение в мислите пиши нещо от това, естествено можеш да го коригираш и ето, тезата ти е готова. Следва аргументацията, където не е нужно да даваш примери, които са видяни, конкретни случки. Напротив, по-добре е да дадеш примери от живота По Принцип. Ще се справиш, защото темата е много лесна и ми се струва, че е някъде за 6 клас, а там има много приказки в литературата, които да ти помогнат до колкото помня. Постарай се и ще видиш, че не е трудно.
Успех ))

fenastz
01-03-2011, 20:54
Ти, като не знаеш какво дава смисъл на живото ти, вземи се застреляй.

Tempest
01-03-2011, 21:18
по-добре вземи ходи на училище, там може и да разбереш как се пишат някои думички, пък и може да откриеш смисъла на живота си :)

scrooper
01-04-2011, 11:21
не заслужаваш 6 ; )