Влез

View Full Version : Момчетата харесват ли девственички?

TheTeen
12-26-2010, 21:22
Съжалявам,ако за пореден път има такава тема,но не намерих .Та въпроса е ясен,кажете момчета падате ли си по девственички или обичате по-опитните момичета :)

NomNomNom
12-26-2010, 21:30
Ако бях девствена , с моя некадърник щяхме да се наредим много добре преди година. Хем с рани, сигурно и с бебе :razz: . Каза ми , че се чувствал в сигурни ръце, следователно му е било кеф.

Нека момчетата да се изкажат, аз просто си спамя.
От друга страна, моя сега ми писа :

[00:27:49] **: падаш ли си ?
[00:28:50] ^^: да
[00:29:06] ^^: като са по-неопитни хранят мъжкото съмочувствие

Съгласна съм напълно с него, бях изключила тази страна на нещата.

yupaa03
12-26-2010, 21:39
Всякакви ги харесваме, някои от нас особено много харесват девственички

nefchi_bs
12-27-2010, 07:58
Имам един приятел,които си татуира ключ на пениса,та значи смятай какви ги има 8-)

annayordanova
12-27-2010, 08:18
Колкото По-опитно момиче,толкова по-голямо удоволствие на мъжа

marin4itu
12-27-2010, 09:01
Няма значение според мен. Секса зависи от това как се съчетават телата на 2ма души.

thefreak
12-27-2010, 09:10
Бъркаш се нещо, на скалата ти липсва това колко е тясна...

annayordanova
12-27-2010, 09:58
Бъркаш се нещо, на скалата ти липсва това колко е тясна...
Абе не е точно така , една жена колкото повече опит има толкова по -добре познава мъжа и знае най- добре какво може да направи с него(какво най-много го възбужда и пр. .. ,а за тясното това е различно при всеки,а не с колко мъже си спал може да имаш 100 мъже и да си супер тясен и обратното само 1 ,а да не си токова стеснена....

nikiTANEV
12-27-2010, 10:24
Съжалявам,ако за пореден път има такава тема,но не намерих .Та въпроса е ясен,кажете момчета падате ли си по девственички или обичате по-опитните момичета :)

В моя случай и двамата бяхме девствени, но беше страхотно първия път. От тогава става все по-добре и по-добре. А директно по въпроса - ако момчето я обича, няма да има никакъв проблем - все пак ще има и следващ път и тя ще задобрява. Но ако искаме секс за една вечер, естествено, че ще предпочетем някоя по-опитна. :)

nikitka_
12-27-2010, 10:40
..

DarkTemplar
12-27-2010, 11:39
До човека си е, някои предпочитат девственици, други по-опитни. Лично аз съм някъде по средата. А и това, че девственото момиче ще те помни цял живот, гали мъжкото его. ;)

juveteam
12-27-2010, 12:02
Всичките стават..В тоя живот всичко трябва да се опита... :)

annayordanova
12-27-2010, 12:02
До човека си е, някои предпочитат девственици, други по-опитни. Лично аз съм някъде по средата. А и това, че девственото момиче ще те помни цял живот, гали мъжкото его. ;)
Ако си мислите,че ще ви помни цял животт сте в някаква заблуда....

DarkTemplar
12-27-2010, 12:15
И да си мислим, и да не си мислим, то си е факт. :)

annayordanova
12-27-2010, 12:32
И да си мислим, и да не си мислим, то си е факт. :)
много малко са жените който помнят 1вия си сега като са почнали да водят полов живот от 12 годишни мислиш ли като стане на 18 ,че ще си спомня кой и е отнел дественоста ,малко ме съмнява

DarkTemplar
12-27-2010, 12:35
Отваряме дълга тема.. Индивидуално е, но ако не е имала много партньори със сигурност ще помни първия, познавам доста живи примери. Колкото и да пада средната възраст, на която започват да го правят, за момичетата/жените първия път си е нещо специално.

YoUcANNOtiMaGiNe
12-27-2010, 15:20
Как няма да харесват. Ако има взаимност на чувствата между двамата, това е най-големият подарък,който момичето може да даде на момчето. Всъщност това е истинския смисъл. Останалото е простотия.

van1
12-27-2010, 15:37
Жените са като консервите. Един отваря - всички намазват ..

NomNomNom
12-27-2010, 15:40
@YoUcANNOtiMaGiNe ^^
Прав/а си , когато двама човека не са се чукали дълго време / никога, напрежението е наистина огромно и секса е чудесен .

Иначе, ако говорим за "истинска любов" - тази е , която кара хората да се отдадът изяло на света , като Майка Тереза .
Е, да не говорим , че такава изключителна щедрост принципно е предизвикана от силен комплекс за малоценност и гнет в ранна детска възраст . И да прибавим ценностната система на средата, в която се намираш. Ако около теб се изисква да си добър и щедър, ако съвестта ти не ти дава мир, защото не си такъв- или ставаш, или се килваш , или излизаш от депресията и се оправяш (което рядко се получава, защото тези хора не мислят, че имат такъв тип проблем).

По-добре така ^^ От колкото да убиваш, крадеш и т.н.

Иначе, относно подаръка (девствеността) - наистина много се идеализират нещата , големи филми.
Не трябва нещата толкова навътре да се взимат .

FataMorgana
12-27-2010, 16:18

Момчето което ме отвори ме отвращава. Супер малоумен е. Няма да го помня за цял живот. Помня този след него обаче, имам доста по приятни спомени от номер 2. Спомням си за първия си път с този некадърен неопитен прът с абсолютно отвращение, не знам тва как гали мъжкото его по какъвто и да е начин.

А и, той беше този дето като го зарязох ме гонеше и още по отвратителен ми стана. Ебати и мекошавия беше. Все едно си нямаше живот. Така че, много си зависи от човека.

Аа и за човека който каза че са по 'тесни', първо това не е задължително така, второ има кегелови упражнения които стягат вагината доста дори да не е толкова стегната ;)

DarkTemplar
12-27-2010, 16:25
^И защо му даде щом те отвращава и е малоумник?

За всяко правило могат да се намерят изключения и не на всеки първия път му е бил с перфектния човек. Общият случай обаче е точно такъв, какъвто написах по-горе.

FataMorgana
12-27-2010, 17:09
^И защо му даде щом те отвращава и е малоумник?

За всяко правило могат да се намерят изключения и не на всеки първия път му е бил с перфектния човек. Общият случай обаче е точно такъв, какъвто написах по-горе.

Защото нямах мозък в главата. Стига да е с някой с опит. И двамката като не знаете какво правите ииии ... не е чак толкова страхотен ефекта. Плюс тва, той като че ли стана такъв мекошав, без мнение дето все се съгласяше чак като му пуснах. Голяма грешка беше тва момче. Ужасс!

DarkTemplar
12-27-2010, 17:38
Е, вече явно имаш мозък в главата. Не се филмирай излишно. ;)

Jeannie
12-27-2010, 17:54
Аз още помня първия си път... уникален, с много любов. Тогава значеше много и за момчето също. Ето защо според мен е специално и едно момче може да се чувства наистина специално.. Може вече да не сме заедно, да сме имали други партньори, но винаги си го има този спомен с много любов

whysosad
12-27-2010, 18:01
Как няма да харесват. Ако има взаимност на чувствата между двамата, това е най-големият подарък,който момичето може да даде на момчето. Всъщност това е истинския смисъл. Останалото е простотия.
Дооо-о-бре!
Значи връзката ми няма истински смисъл... и е една простотия.
Колко жалко..

nikitka_
12-27-2010, 18:54
..

FataMorgana
12-27-2010, 19:06
Абе аз не мога да разбера,какво значи за вас мъжете "Първия винаги се помни"?!Съвсем нормално е да помня кой ми е бил първия,както помня и кой ми е втория!!!Или пък смятате,че си спомяме за първия с много любов и нежност?! Че го имаме за Бог?! Или пък е най-стойностния мъж за една жена и никой друг не може да се сравни с него?!

+1

И ако това очаквате няма да стане :P

akinom
12-27-2010, 19:46
О, не.. нямам такива наблюдения! :- ))
......
Някои дори гледат на това с насмешка.

CanisDirus
12-27-2010, 19:53
NomNomNom обаче е някаква много повярвала си :D

MakeMeLaugh
12-27-2010, 19:58
Да, чак дразни.

NomNomNomм, разбрахме ти мнението, спри да се налагаш все едно си за пример, след като си една от многото.
Поредната забележка към теб.

За другите може по друг начин да стоят нещата, не се бъркай ;)

SolemnityOfDeath
12-27-2010, 19:58
То все едно по това ще ги подбира човек, хъхъ. Да си първи за някого си е важно и сантиментално, но девствените момичета не са някакво стъпало НАД другите..

Shia
12-27-2010, 21:07
Аз винаги ще си помня първия път ,защото знам какво правих.И не е вярно,че девствените не могат да знаят как да задоволят момчето-има достатъчно материал и четиво за това,зависимост колко се интересува момичето.
Девствеността я има ,за да се загуби
не да я хулят...

burpp
12-27-2010, 21:23
Ако момчето знае как да си свърши работата, дори и момичето да е неопитно няма да е от знаечение

johnnieWfan
12-27-2010, 21:49
Ооо втори път, не... Простоо не мога да издържа на постоянните повторения на "Спри, по-бавно, вън, не вътре, кръв има ли". Такава мъка няма... Не е за мен тази професия, ключарството :D

Hilary_
12-28-2010, 09:27
глупости .. :lol: :lol:

Ако не е някоя малка пикла ще го запомни!! 8)
От момчета покрай мен по - често съм оставала с впечатлението, че харесват девствените и определено не биха изпуснали шанса си с едно такова момиче!! .. (:

п.п. "девственички" .. :lol: :lol:

RoSKo0o0
12-28-2010, 09:48
Еми, да... но по чисто социопатични причини ;)

annayordanova
12-28-2010, 10:36

От момчета покрай мен по - често съм оставала с впечатлението, че харесват девствените и определено не биха изпуснали шанса си с едно такова момиче!! .. (:

Eми да го помни това е самата истина
Явно команията ти е такава и не се оглеждаш наоколо как е говорите като от едно време

mrazqkindergarten
12-28-2010, 14:30

В моя случай и двамата бяхме девствени, но беше страхотно първия път. От тогава става все по-добре и по-добре. А директно по въпроса - ако момчето я обича, няма да има никакъв проблем - все пак ще има и следващ път и тя ще задобрява. Но ако искаме секс за една вечер, естествено, че ще предпочетем някоя по-опитна. :)

На 100 % съм съгласна с тебе!!! Ако я обича, това ще е най-малкият проблем, даже би се зарадвал, че ще и е първият. ;)

Palpatin
12-28-2010, 14:35
За мен е важно да ми харесва момичето. Ако е девствена добре. Обаче ако не е какво толкова. Щом ми допадне значи всичко е наред.

Mario95
12-28-2010, 19:09
Каква кола предпочитате,2-ра ръка карана от 5 човека и накрая от 1 мазен циганин или чисто нова.Хващате ми логиката нали...предпочитам аз да си я обяздя

FataMorgana
12-28-2010, 20:33
Каква кола предпочитате,2-ра ръка карана от 5 човека и накрая от 1 мазен циганин или чисто нова.Хващате ми логиката нали...предпочитам аз да си я обяздя

Браво, сравнявай момичетата с коли. По твойта логика, сички да седим дествени докато не срещнем 'единствения' и не се омъжим, да не станем втора ръка. А как да срещнем единствения ако не сме го пробвали? Или хайде да караме по логиката на 19 век, където не е прието жените да имат каквато и да е била сексуалност.

Mario95
12-28-2010, 20:46
Не не въпроса е предпочитате.Аз нямам нищо против....как да се изрязя не девствените момичета.Това беше доста ....основно,повърхностно изказване.Да е красива,да се обичаме дреми ми на к*ра дали някой я е оправял преди мен :)

cekokn
12-29-2010, 07:00
Според мен това си е един вид бонус и на мъжа му е по готино поне мен ме кефи да е девствена естествено дали е девствена или не това не е на 1-ви план но си е бонусче :grin: :grin: Някакси когато отнемаш девственоста.. на момичето тя не знае какво прави и се оставя в твоите ръце а ТОВА ТЕ КАРА да се чувстваш СПЕЦИАЛЕН :oops: другото което е повечето момичета са доста теснички :oops: което още повече допринася за хубаво изживяване.. и ако някога примерно пак попадна на девствена това определно ще ме очарова :oops: и да се надявам и да съм първият :grin: :grin: Но вече е ГОЛЯМА РЯДКОСТ да видиш девствена която е на повече от 16-7 г. :D :D

britzy
12-29-2010, 08:05

хей :):) :-)

ПТ-има ли значение? Сякаш връзката се крепи на единия секс

Cnvrs4
12-29-2010, 21:41
+1,защото към 30 имам чуството че жените почват да правят секс,като за последно a и знаят къде кога и как "да натиснат",така си е,няма спор в това. :)

chemist9009
12-29-2010, 22:05
харесвам...що не?!? :lol: но опитната си е друга работа :smt023 :smt079