View Full Version : моля за съвет
Здравейте , на 17 съм и съм го направила само 1 път преди 6 месеца тоест това ми беше първия път .. и сега излизам с едно момче но ме е срам да му кажа че съм го направила сам 1 път. Искам да ви питам например той може ли да разбере че е така ако аз не му кажа..и..как ли ще реагира ако му кажа.... Моля ви коментирайте!!!
djipsito
12-27-2010, 05:05
Не мисля че трябва да се притесняваш. Какво лошо има, че си го правила само един път ? И като се замислиш, по-добре така, отколкото ако си няква разпоретина ;)
Не вярвам да ти се присмее или нещо подобно, а ако направи трябва да е ебаси тъпака, ама тогава ще ти е по-лесно на теб да го прецениш що за стока е и следователно да спреш да се занимаваш с него :)
hondacbr954
12-27-2010, 07:40
Не мисля че трябва да се притесняваш. Какво лошо има, че си го правила само един път ? И като се замислиш, по-добре така, отколкото ако си няква разпоретина ;)
Не вярвам да ти се присмее или нещо подобно, а ако направи трябва да е ебаси тъпака, ама тогава ще ти е по-лесно на теб да го прецениш що за стока е и следователно да спреш да се занимаваш с него :)
+1
TedinCetyYy
12-27-2010, 08:26
че какво му е срамното,че си го правила 1 път .. аз до преди няколко месеце не се бях целувала с момче,а съм на 16.Ако не е голям простак ще разбере,че всичко е с времето си :D
nikitka_
12-27-2010, 10:54
..
SmilezZz
12-27-2010, 13:34
Няма смисъл да се притесняваш..
....че какво като си го правила само веднъж ? Да не е
нещо срамно и нещо,което е против някакви закони..
Я се успокой..
kokosety
12-27-2010, 14:17
Някой са твърде големи философи и се изказват насякъде. :? :?
По темата: Нз
n3zabrawiimaa
12-27-2010, 14:50
Някой са твърде големи философи и се изказват насякъде. :? :?
По темата: Нз
Ти не знаеш, а другите били философи?? Защо пишеш изобщо в темата, като не знаеш?
anonymous708973
12-27-2010, 15:18
Не може по никакъв начин да разбере. Не си длъжна да му казваш нищо, ако има проблем, просто му кажи какво да (не) прави.
Няма повод за притеснение.Ако те харесва,ще те харесва,такава каквато си ,а не каква си в секса и че си го правила само веднъж :)