Влез

View Full Version : Жалба до администрацията на форумът!

pepsiM91
12-27-2010, 01:07
Здравейте!

Преди всичко искам да споделя че много харесвам форумът и ми стана доста убидено когато без обяснение ми беше блокиран първичният профил!

От доста време съм потребител тук и приемам форумът съвсем на сериозно(за разлика от други хора, които ясно се вижда че влизат тук само за да ти развалят настроението и да те накърнят)!Посещавам teenproblem предимно заради ФЪН секцията, но когато имам въпроси и мнение взимам участие и в другите части на форума!

Това което ми направи ми впечатление че някои членове на екипът не се държат по един и същи начин и нямат едни и същи критерии за определяне на даден потребител и за това дали е нарушил правилата или не!Даже по-скоро без да съм лаконичен бих казал че някои модератори направо си защитават дадени потребители!Лично мен започва да ме хваща параноята дали някой няма нарочно да ми промени мнението с цел да ме 'натопи'(звучи смешно,да) или пък няма да се наговорят един друг модераторите за да ме Ban-нат(доколкото разбрах, за да бъде баннат някой потребител, проблемът трябва да се разгледа и реши от минимум 2-ма модератори!?)

Аз например никога не съм си позволявал да нарушавам правилата (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html), било то със сегашният ми акаунт или със старият(за който дори не получих адекватно обяснение защо ми е блокиран).Интересното в случаят беше че товага аз просто изказах мнение(ще напиша конкретно за какво става дума) относно един мач на Ливърпул , след което последва един от типичните за terrorclub коментари(вулгарни, пълни с обиди и не на последно място провокаторски настроен!), с който целеше да ме убиди и разнищи просто заради това че съм привърженик на някакъв си футболен отбор който той не харесва!След като се събудих на следващият ден, разбрах че достъпът до акаунта ми е блокиран(пак казвам без обяснение и без дори да има публикация в темата за Ban-овете)!

Това което конкретно искам да се направи е да се преразгледат модераторските действия на модераторите shadow4e (примерно *A) и ShtrudeL за да се провери дали не използват дадените им привилегии за други цели!С това разбира се нямам за цел да убидя или обвиня целия екип на сайта в непрофесионализъм!Някои от екипа са страхотни и не забравят да се занимават с проблемите на потребителите(пр.LadyDi , антипример - amk933 (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8258158&highlight=#8258158)).Все пак те са тук да помагат на потребителите и да държат на страна боклука!В горният пример се вижда отговорът на amk933 към моят проблем(явно иска да си оправи настроението с мен, но това не е начинът, все пак представлява teenproblem и изглежда несериозна работа)

Недовелен съм и от това че някои модератори взимат думата твърде често и налагат личното си мнение при това много твърдо(разбира се, това че е модератор не му забранява да има мнение, но не му дава право да го налага както Хитлер и Сталин), особено в секциите 'Секс' , 'Любов' и 'Училище и приятели'!Тук става въпрос за един много деликатен проблем, защото според мои виждания форумът се посещава главно от подрастващи и налагането на такова мнение(в стил каране пр.-'това не е правилно защото аз ти казвам така') от модератор(които децата го възприемат като възрастен) би им се отразило негативно в по-нататъчното развитие и би създало странични проблеми и др. психични усложнения(гл. проблем на интернет пространството според фондация ПИК).

Поредното нещо от което съм недоволен е, че собственото ми мнение десетки пъти бива редактирано от модератор, при положение че не съм бил нарушил нито правилата, нито правата, нито пък убидил когото и да е!Сигурен съм че това е в следствие и се дължи на представеният Ви по-горе проблем!Модераторите не трябва да бъдат пристрасни и да налагат своето мнение!Те са тук за да следят дали се нарушават правилата! Примерно - Тук (http://img256.imageshack.us/img256/701/kartina.jpg) се вижда как мое мнение е редактирано от shadow4e без от моя страна да е било нарушено което и да е правило(опоменато в правилника!, надявам се нямате скрити правила които си ги знаете само вие!) или да съм се държал грубо или обидно!

В друг от многото случаи, бивам обиден директно от модератор само и само заради мое нехаресано изказване в темата за 'красивите момичета'.В това мое изказване(написано от старият ми профил), единственото написано от мен нещо е - 'ДА много е красива'!(коментар за една снимка).След няколко минути се побликува мнение от модератор(MakeMeLaugh) в което мнение той публично ме убижда и засяга с това че съм бил човек без мнение + една вулгарна обида, която аз няма да споменавам.

*A

Следвашият коментирал ще го последва. Няма да отговарям и на ЛС-та защо съм го била защитавала. Без обиди по негов адрес!

Освен мачока има още 6 човека с администраторски права, някои, от които даже по-често поставяме бан. В този случай обаче беше единодушно решение

ИЛИ

САМОТО МНЕНИЕ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8271123&highlight=#8271123)!

Тук ясно се вижда че модераторът казва 'без' обиди по 'негов' адрес!В случая на тази (http://img256.imageshack.us/img256/701/kartina.jpg) снимка се вижда че нито аз нито следващият коментирал(Desolator, ЕТО МНЕНИЕТО (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8271093&highlight=#8271093)) след мен не е казал нито 1 негативно настроена думичка за въпросният 'герой'!Защо тогава shadow4e забранява да се пише и даже всеява страх като казва че може да последва и блокиране на профил при не спазване на измисленото от нея правило!?Б.Р.Можете също така да видите и веднага следващото мнение, написано от ArrowsOfDeath(който е модератор), в което той дава много добър пример на подрастващите!..

Моля Ви да вземете мнението ми насериозно, защото имам копие от него, (както и от още 2 молби с различна дата изпратени до machoka пак отнасящи се за същият проблем, но не получавам отговор) и в случай че не бъдат взети адекватни мерки за резрешаване или отстраняването на проблемът с модераторите ще се обърна към 'тези' органи на кибер-пространството които имат правата и силата да ви свалят от internet без да им мигне окото!

// 1.Гледам на това мнение като на провал преди старта, но все пак ще опитам с добро, преди да взема мерки и да се обърна към когото трябва!

// 2.Но все пак благодаря че най-накрая блокирахте един от най-големите форумни дразнители!Незнам как сте били стигнали до решението - Но да!Взели сте правилното решение според мен, както и според още 115455 потребители!Добре си спомням че във всяко негово мнение той гледаше да обижда, провокира и да дразни другите потребители!Развалял е бил той настроението на стотици неподозиращи потребители, сигурен съм в това!Такива хора като него нямат място в teen-форум!

LadyDi
12-27-2010, 05:39
Ще падна...
Ти се взе твърде насериозно. Излез от филма и си дай сметка, че форумът не е кибер-държава, в която модераторите са ти правителството. Да не говорим, че не ти си гласувал за тях и никой не е длъжен да се отчита пред теб за действията или бездействията на модовете. Ние не сме управляващи, ние само помитаме това, което сте свършили. Ние имаме мнение и си имаме право да си го заявим, както и когато желаем.
Ако имате достатъчно акъл в главата да не се поддавате на евтини провокации, тогава няма да имате проблем във форума. Обиждате ли (било то провокирано или не) - тръгвате си. Точка. Това е.
Нито ще се преразглеждат действията на shadow4e, нито на когото и да било. Дадени са им администраторски/модераторски права, защото са си ги заслужили и това е повече от достатъчна причина да имат правото да правят, каквото искат.
Пак повтарям, защото мнението ти леко навява на недоволен гражданин, който се оплаква от Бойковото правителство - ние не сме виртуална държава с парламент, където да си депозираш оплакванията. Когато не ти харесва - отиваш другаде.
И престанете да търсите конспирация навсякъде, защото този, който разваля форума сте ВИЕ. Ние (модераторите) сме били тук преди вас, ще бъдем тук и след вас и вие винаги ще сте недоволни, защото някой няма да ви хареса.
Както се казва - c'est la vie.

CanisDirus
12-27-2010, 05:46
Шъ умръ.
:razz:

LadyDi
12-27-2010, 05:49
Шъ умръ.
Само се чудя как още не съм го чула в Сутрешния блок на bTV, дето се обаждат граждани с оплаквания.

CanisDirus
12-27-2010, 05:51
Шъ умръ.
Само се чудя как още не съм го чула в Сутрешния блок на bTV, дето се обаждат граждани с оплаквания.
Вандализирали му регистрацията? Ще пръска с неприятно спрейче?
Гавра с Милен Цветков и Лора Крумова. Това отдавна не сме го гледали.
:lol:

amk933
12-28-2010, 10:25
Това което конкретно искам да се направи е да се преразгледат модераторските действия на модераторите shadow4e (примерно *A) и ShtrudeL за да се провери дали не използват дадените им привилегии за други цели!С това разбира се нямам за цел да убидя или обвиня целия екип на сайта в непрофесионализъм!Някои от екипа са страхотни и не забравят да се занимават с проблемите на потребителите(пр.LadyDi , антипример - amk933 (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8258158&highlight=#8258158)).Все пак те са тук да помагат на потребителите и да държат на страна боклука!В горният пример се вижда отговорът на amk933 към моят проблем(явно иска да си оправи настроението с мен, но това не е начинът, все пак представлява teenproblem и изглежда несериозна работа)

Първо, ще отговоря на частта до мен.
От поста ти и цялата тема в раздела за критика лъха обилна доза подмазвачеството, която ДА, оправи ми настроението. Имам това право. В сайта не се толерира подлизурковщината.

Второ, много добре си спомням кой ти е акаунтът и изобщо не заслужаваш да ти се връща, защото имаше обидни, провокативни и непристойни мнения не в един раздел.

Трето, доста си объркал пътя да си върнеш акаунта - със несъстоятелни заплахи кой и от какво ще сваляш не само изглеждаж жалък (в моите очи като потребител), но и до никъде няма да стигнеш.

Четвърто, дори с тази си тема си в нарушение на правилника, защото е в грешен раздел.

Т'ва е. Нямам какво повече да коментирам. Абсолютно съм зад действията на екипа и смятам, че не само не трябва да ти се връща стария акаунт, но трябва да ти бъде уведомен провайдъра за блокване на всичкия достъп до сайта.

Лек ден. (Като ти липсва нежност и любезност и други работи.) :)

ПС: Чисто приятелски съвет - посещавай малко по-често часовете по български език, защото в привидно добре написания ти пост има фрапантни правописни и граматически грешки.

shadow4e
12-28-2010, 11:47
Всъщност доста правила наруши и първоначално си затворих очите, че след като аз ти редактирах поста, ти го редактира отгоре втори път.
Нарушил си още т. 1 - грешен раздел.
Нарушил си и точка 12, по която се налага и директен бан без предупреждения, а ти беше и предупреден и въпреки това отново продължи да наричаш terrorclub - боклук. А ако се чудиш защо е провокация като него го няма вече, ще ти отговоря, няколко човека щяха да ти отговорят и да го защитат, както и почна да става.
И още доста правила, но тези стигат, така че не виждам причина да продължавам.

А да и въобще не е нужно няколко модератор да подкрепят даден бан, един е достатъчен. В случая, сегашният ти бан е от няколко човека, какъвто беше и този на теръра.

П.п. Не получавам облаги - никакъв не ми е, не съм и общувала с него извън форума.

anonymous708973
12-29-2010, 19:49
Целта на долното не е да се "мазня" на модераторите!

Като пълен индианец да попитам: Предния ти ник pepsiM91 ли е бил?
Ако да, ето ти причината за бана:
(terrorclub, вечният и всеотдаен ЦСКА-ар) ... е получил BAN!?
Всемогъщи Гандалф, как е възможно това!?А пък аз бях решил да се обръщам към safeNET Bulgaria..

Тва толкова бие на подигравка, че не е истина! А да обиждаш някого, който не може да се защити (по очевидната причина, че е с БАН) е жалко.

И впрочем, постът ти е уникално смешен. Възпитаният и грамотен човек знае, че в различните среди на общуване има различен стил на писане/говорене. Твоят е няква странна смеска от мрънкащия тембър на пубер и опит да наподобиш официално писмо.

И колкото да ти е странно, целта на ArrowsOfDeath въобще не е била да дава пример на подрастващите. Той да не е Исус?! Хората си имат глави на раменете и няма да тръгнат да се напиват и да лягат по канавките (примерно), само защото даден потребител е написал "Май вече изтрезнях достатъчно, за да си легна". Нито пък ще спрат да пият, защото даден потребител не пие (отново пример). Примири се.

Изхабил си поне половин час за огромна глупост, пълна с грешки при това.
Лека вечер!

ThisIsMe
01-08-2011, 09:59
Поне заглавието си поправи ,че тази неправилно членувана дума ''форумът'' ме нерви... :booooomb:

BadAss
01-22-2011, 12:20
майко мила хора съвземете се :lol:

NaOH
01-22-2011, 15:32
http://knowyourmeme.com/system/icons/346/original/969638-cool_story__bro_super.jpg

Искрено ме развесели :lol:

ПП: Оправи си краткия и пълния член навсякъде, че ми се драйфа като гледам "форумът" :smt012

Lucho
01-26-2011, 07:35
Уважаеми форуми-администратори и т.н. компанията. Може ли да попитам защо търпите същества като xxKiFLAxx да продължават да пишат и да съсипват този форум ? Не можете ли най-после да я баннете по IP адрес или мрежа ? От 70 000 регистрирани потребители точно до тази ..... ли опряхте, че да не можете да се справите с нея и да продължава да съсипва всяка една тема ? До кога ? До кога ще се търпи това безобразие и своеволие ->> http://www.teenproblem.net/f/profile.php?mode=viewprofile&u=1141414

Само прегледайте мненията. Заяждане и скандали - всеки пост. Какъв е смисъла изобщо от такива потребители във форума ? С какво помагат ? Или само статистиката с регистрираните да върви, пък останалото, да става, каквото ще ?

FCBarcelona2011
09-09-2011, 17:49
/delete, дублиран пост, интернета прекъсваше.

FCBarcelona2011
09-09-2011, 17:52
Поне заглавието си поправи ,че тази неправилно членувана дума ''форумът'' ме нерви... :booooomb:

Като стана въпрос: "убиди" се пише с "о" (обиди) :-x

с който целеше да ме убиди и разнищи

dontblameme
09-09-2011, 18:01
Здравейте, важни клечки! Чувствам се горд във вашата компания. 8) Оо, даже оглавявам втората страница. :grin:

DieselBlood
09-10-2011, 09:23
Не,не,не,не мога повече!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Обясни ми нещо-какви наркотици употребяваш???Май са некачествени.Препоръчвам ти да си смениш дилъра.

render360
09-11-2011, 09:15
знам само че Мачока съква много яко..

GregoryHouse
09-11-2011, 15:38
а3