View Full Version : Лесна или недостъпна
Ще ми обясните ли как да го заинтригувам, но да не си мисли, че съм му в кърпа вързана.
flyingmonkey
12-27-2010, 09:48
Аман от игрички.
Прави се, че не ти пука, макар и да ти. Друг начин няма.
Ама на него не му пука дали на мене ми пука :D
Щом на него не му пука, дали на теб ти пука, защо си мислиш, че нещо ще стане между вас?
FataMorgana
12-27-2010, 10:31
Изчакай поне 24 часа за да му отговориш на СМС, защото нямаш време точно в момента. Бъди заета. Покажи му че си интересна личност с много хобита и той не е центара на твоята вселена. Според мен факта че имаш живот и без него би го заинтригувал. Прекалено много момичета правят момчетата които харесват тяхна единствена цел и се чудят как да ги оплетат и се очайват като не стане. Не трябва да е така. Хич да не ти пука, нека е - ако искаш, нямам нищо напротив, ако не искаш много ти здраве, има още много като теб :D
Не му се обаждаи, чакай той да ти звънне. Доказано е че момчетата от пра стари времена са тези които 'ловуват' така че го остави да си направи кефа и да 'полувува'. Откажи да се видите ако ти каже по малко от 24 часа по рано, само защото е неуважение (той не ти е първа друшка да тръгнете на кафе когати ви скимне), иначе, стига да нямаш планове ако ти се обади поне един ден по рано да се видите се съгласи.
Запомни че по нататък ще се очаква и от теб да му звънкаш, да му пишеш, за да изглежда че ти пука. Но за сега е само той. Усепх!
Опс не прочетох хубаво :-D Значи прави се на интересна и той няма да си мисли, че почти си негова.
Щом на него не му пука, дали на теб ти пука, защо си мислиш, че нещо ще стане между вас?
Защото искам да стане :D
Изчакай поне 24 часа за да му отговориш на СМС, защото нямаш време точно в момента. Бъди заета. Покажи му че си интересна личност с много хобита и той не е центара на твоята вселена. Според мен факта че имаш живот и без него би го заинтригувал. Прекалено много момичета правят момчетата които харесват тяхна единствена цел и се чудят как да ги оплетат и се очайват като не стане. Не трябва да е така. Хич да не ти пука, нека е - ако искаш, нямам нищо напротив, ако не искаш много ти здраве, има още много като теб :D
Не му се обаждаи, чакай той да ти звънне. Доказано е че момчетата от пра стари времена са тези които 'ловуват' така че го остави да си направи кефа и да 'полувува'. Откажи да се видите ако ти каже по малко от 24 часа по рано, само защото е неуважение (той не ти е първа друшка да тръгнете на кафе когати ви скимне), иначе, стига да нямаш планове ако ти се обади поне един ден по рано да се видите се съгласи.
Запомни че по нататък ще се очаква и от теб да му звънкаш, да му пишеш, за да изглежда че ти пука. Но за сега е само той. Усепх!
Благодаря много,но като за начало как да му превлека вниманието,че да иска да ми се обади :D
nikitka_
12-27-2010, 11:33
..
anonymous708973
12-27-2010, 12:36
24 часа отговор на смс е много. 4-5-6 по-добре. Момчетата не са тъпи, никой няма да ти се върже на номера, че "ОПааа, толкова съм заета, че за 24 часа съм си погледнала телефона веднъж!" :lol:
24 часа отговор на смс е много. 4-5-6 по-добре. Момчетата не са тъпи, никой няма да ти се върже на номера, че "ОПааа, толкова съм заета, че за 24 часа съм си погледнала телефона веднъж!" :lol:
ама ТОЙ няма да се сети да ми напше смс :D :D :D :D :D
Как да му грабна внаманието?
П.П. Извинете пиша от на братовчедка си профила :oops:
NomNomNom
12-27-2010, 15:22
Изчакай поне 24 часа за да му отговориш на СМС, защото нямаш време точно в момента. Бъди заета. Покажи му че си интересна личност с много хобита и той не е центара на твоята вселена.
А какво става , ако това се окаже лъжа.
Значи, някои хора плюят откритите хомо-та , както и по-активните сексуално жени , които си го признават , ама инак тези игрички се толерират, даже се насърчават.
В началото е игра - сваляте се , събирате се , после пак е игра - на мъжо му се чука и се чуди как да изиграе жената, тя на своя страна се чуди как да му се прави на интересна и недостъпна, следва (евентуално, ако не са се разделили) да се чукат и повечето се разделят след това.
И да не се разделят - пак всичките тези интрижки ми се виждат като загуба на време и енергия.
Ако човека има минимум желание за сериозни отношения - то си личи .
Под минимум сериозни имам в предвид , че ще си гледа децата, или поне ще им плаща издържка.
Май не съм се изразила много правилно.
Идеята ми беше, че когато човек иска връзка, трябва да гледа сериозно на нещата, не да си играе на котка и мишка.
Както казах, целият период на флиртуване е загуба на време и нерви. (оо, ще ми се обади ли , оо къде ли е)
Изчакай поне 24 часа за да му отговориш на СМС, защото нямаш време точно в момента. Бъди заета. Покажи му че си интересна личност с много хобита и той не е центара на твоята вселена.
Значи, някои хора плюят откритите хомо-та , както и по-активните сексуално жени , които си го признават , ама инак тези игрички се толерират, даже се насърчават.
В началото е игра - сваляте се , събирате се , после пак е игра - на мъжо му се чука и се чуди как да изиграе жената, тя на своя страна се чуди как да му се прави на интересна и недостъпна, следва (евентуално, ако не са се разделили) да се чукат и повечето се разделят след това.
И да не се разделят - пак всичките тези интрижки ми се виждат като загуба на време и енергия.
Под минимум сериозни имам в предвид , че ще си гледа децата, или поне ще им плаща издържка.
Идеята ми беше, че когато човек иска връзка, трябва да гледа сериозно на нещата, не да си играе на котка и мишка.
Както казах, целият период на флиртуване е загуба на време и нерви. (оо, ще ми се обади ли , оо къде ли е)
А дали искам сериозна връзка?
Не искам да обичам, не ми се страдам.
Просто той ми хресва и искам да се порбваме.
Въпросът ми е как да му превлека вниманието,но да не изглеждам като курва?
FataMorgana
12-27-2010, 16:03
Въпросът ми е как да му превлека вниманието,но да не изглеждам като к***а?
Покажи му че имаш и други опции и той е прости щасливеца който си избрала в момента :lol:
Офф, де да знам, почти винаги имат поне МАЛКО интерес към мен, не ми се е налагало от нищото да се чудя как да ги заинтригувам.
Но да, покажи му колко си искана от други момчета, онличай се малко по секси, но не като курва, слагай лек грим, просто си придай малко по свеж и нов вид. Също, ако сте в същата компания някога, не пропускай шанс да му покажеш що за човек си. Хубави момичета много, интересни, хубави и стойностни, доста по малко!
Но твърдо не му се обаждай първа. Той трябва! Наистина!
FataMorgana
12-27-2010, 16:04
Еее, ти можи и да си си погледнала телефона, ама да няма да седнеш да му отговаряш на СМС като не ти е на кеф :P Гадничко, но върши работа!
А ако започна леки зарибявки дали ще си помсли,че съм му в кърпа вързана?
Трябва ли примерно ако ме прегърне да се отдръпна,за да съм непостъпна?
NomNomNom
12-27-2010, 16:20
Искаш секс. Всички искат секс. Живеем за да правим секс => да имаме деца.
Ама вместо така да се омотваш има и по-нормални начини.
Вярно, че не всички имаха тесен кръг от близки като мен.
Общественото мнение е важно.
Не го приемайте като нападка.
Ако се опита да те прегърне не му позволявай,нека не си мисли,че си някое от поредните лесни момичета,с които може да си играе.Просто бъди себе си и най-вече не му показвай признаци на лесно момиче !!! :!:
Искаш секс. Всички искат секс. Живеем за да правим секс => да имаме деца.
Ама вместо така да се омотваш има и по-нормални начини.
Вярно, че не всички имаха тесен кръг от близки като мен.
Общественото мнение е важно.
Не го приемайте като нападка.
Абе човече какъв секс?
Всичките ти коментари са толкова сериозни..
Това е teenproblem ! Аз съм едва на 13 и НЕ търся секс!
А камоли да говорим за деца..
FataMorgana
12-27-2010, 16:50
Ако се опита да те прегърне не му позволявай,нека не си мисли,че си някое от поредните лесни момичета,с които може да си играе.Просто бъди себе си и най-вече не му показвай признаци на лесно момиче !!! :!:
Глупости, прегръщай си го колкото искаш. Ти и приятелите си прегръщаш. Но твърдо НЕ прави първата стъпка!
Глупости, прегръщай си го колкото искаш. Ти и приятелите си прегръщаш. Но твърдо НЕ прави първата стъпка!
Ами ако му позволявам да ме прегръща и на него това му е достътчно и не иска нищо по-сериозно
Да,тя може да го разбере по приятелски тая прегръдка,а момчетата каквито са изчанчени повечето може да им мине съвсем друго през главата..зависи до самото момче
FataMorgana
12-27-2010, 17:06
Ами ако му позволявам да ме прегръща и на него това му е достътчно и не иска нищо по-сериозно
Мила, той е момче. Той ВИНАГИ ще иска нещо повече!
Внимавайте с чаршафите!
kalpazanka
impossible17
12-27-2010, 20:56
отбягвай го.. отказвай му когато иска да излезете .. и по точно казано прави типичните мъжки номерцааа :-D
tanch3t093
12-27-2010, 23:07
Аз съм на същия принцип. Безотказано действа ;)
GreenEye
12-28-2010, 07:46
Интресено!Защо трябва да правиш номера, да не му отговаряш на СМС-ти и т.н.Защо просто не бъдеш себе си, да не се правиш на Барби или на такива дето са депресирани.Бъди себе си, говори си повече с него, опознайте се.Прегръда:защо не.Ако иска нещо повече отдръпни се попитай го:К'во праим? :D :D :lol: Ама според мен изясниси дали искаш да си с него, не е хубаво да си играеш с момчетата.Успехи! :) :)
TheNewReligion
12-28-2010, 12:10
Пффф...с тея смотани цитати от "Защо МЪЖЕТЕ си падат по кучки", ми е дошло до гуша. Не можете ли да четете? Пише "мъже", не "момчета". Разликата е от земята до небето. Момчетата в тийн възрастта се интересуват само и единствено от секс. Ако имаш хубаво тяло и готЕна муцуна- ставаш. Ако не, сорка. Много малко са тези, които търсят сериозна връзка. Т'ва важи също и за някои мъже, но те поне са една идея по-осъзнати и нещата стават ясни от по-рано. Друго за тая книга: описани са модели на поведение, при положение, че ТОЙ е заинтригуван от теб и те търси.
Към авторката: когато на едно момче НЕ МУ ПУКА, значи че НЕ МУ
ПУКА. Ако имаш гениална идея как да го "заинтригуваш", възползвай
се от нея. Като гледам нямаш, така че приеми истината: на него не му дреме, така че е по-здравословно и на теб да спре. ^^
Бъди нещо средно,хем достъпна,за да може да те заговори,да излезете,но бъди и недостъпна,за да не си помисли,че може да прави с теб каквото иска.Трудно се улучва златната среда,но опитай :)
TheNewReligion
ПУКА.
Казваш го така сякаш "не можеш да направиш нищо ако не те харесва".. Има хора,които се познават с години и чак след време се получава нещо между тях.
Ако имаш гениална идея как да го "заинтригуваш", възползвай
се от нея.
Може би точно за това пиша тук,за да им дадете идея :) [/b]
Бъди себе си? :-o
Аа забравих. Вече не е на мода. :?
TheNewReligion
12-28-2010, 18:12
TheNewReligion
ПУКА.
Казваш го така сякаш "не можеш да направиш нищо ако не те харесва".. Има хора,които се познават с години и чак след време се получава нещо между тях.
Ако имаш гениална идея как да го "заинтригуваш", възползвай
се от нея.
Може би точно за това пиша тук,за да им дадете идея :) [/b]
Боже. Мой. Ти тъпа ли си? Естествено, че не можеш да направиш нищо, ако той не те харесва!!! Насила хубост не става! И мисълта ми беше, че щом ти самата нямаш идея как да го "заинтригуваш", 'начи няма начин. Ние ли да ти даваме съвети, които не знаем как точно седят нещата? Пффф...
kalpazanka
12-29-2010, 05:31
Ако не му пука, а ти му се вреш в ръцете, следващата тема ще е дали да спиш с него или нейният по-лош вариант, че вече си спала с него и той те е отсвирил! И ще е прав- паднала си му в ръчичките, решил е да си задоволи нагона и повече не му трябваш.
Да ти обясня малко :
При тази възраст, малко момчета (или други, чиито вкус се различава) биха тръгнали с момиче, която има фигура, различна от тази на пясъчен часовник. И малка част от тези биха я зарязали ако не е умна. Казвам ти го от личен опит.
Извод : Ако момчето е свястно, а ти не си красива умна, нямаш голям шанс.
Междудругото съм чел, че ако не се харесаш на човека в първите 10-15 минути, по нататък шанса ти е приблизително 0. Просто по-нататък става по-трудно да го впечатлиш. Има известна истина в това.
Ако не му пука, а ти му се вреш в ръцете, следващата тема ще е дали да спиш с него или нейният по-лош вариант, че вече си спала с него и той те е отсвирил! И ще е прав- паднала си му в ръчичките, решил е да си задоволи нагона и повече не му трябваш.
абе хора нямам намерение да спя с НИКОЙ :D
kalpazanka
12-29-2010, 07:23
^А ако той те разбере погрешно?
Да приемем, че си постигнала целта си. Забелязва те, кафенца мафенца, приятелски прегръдки, после целувчици пак ей така приятелски, а в момента, в който поиска и още нещо? Как процедираш? От играчка може да стане плачка. ;)
^А ако той те разбере погрешно?
Да приемем, че си постигнала целта си. Забелязва те, кафенца мафенца, приятелски прегръдки, после целувчици пак ей така приятелски, а в момента, в който поиска и още нещо? Как процедираш? От играчка може да стане плачка. ;)
Познаваме се. Знае, че нищо такова няма да му позволя.
П.П. На 13 сме :D
deadshadow13
12-29-2010, 22:30
Аман от игрички.
Прави се, че не ти пука, макар и да ти. Друг начин няма.
значи аватара под профила ти просто рулира...:Д
така за темата:
Еми сега под лесна мисля,че всички знаем какво имаш на предвид.Сега аз съм момче ии мога да ти кажа какво мене ще ме зайнтригува.
Значи сега да сме реалисти ние мъжете на разголено се радваме,тоест целта ти е да си с по ''Увлекателно Облекло'' ако мога така да го нарека не някаква къса поличка или потник от който да ти изкачат двете диний
а просто по увлекателно и щом не искаш да те мисли за лесна не му се връзвай на думите или на сфалките пробвай да го отбягваш или най добре да не му обръщаш внимание на приказките.Колкото повече му отказваш толкова повече той ще те гони и ти по този начин ще разбереш,че наистина адски много те харесва и е готов на всичко.