View Full Version : Помощ!
Fashion13
12-27-2010, 09:02
1. Как да се измъкна за повече време от даскало? 2.Как се предизвиква повръщане или нещо подобно? 3.Как да си направя хубав пищов,че даскалите всичко виждат и само обикалят около нас? 4.Някакви извинения за измъкване от час? 5.Ако избягам от час какво да кажа? 6.Как се маха драсканото от стените в таолетната? 7.Как да си намеря приятели?Мерси каквото и да ми отговорите!
n3zabrawiimaa
12-27-2010, 09:07
1. Как да се измъкна за повече време от даскало? Не те разбрах ама..
2.Как се предизвиква повръщане или нещо подобно? Бръкни си в устата.
3.Как да си направя хубав пищов,че даскалите всичко виждат и само обикалят около нас? Никакъв шанс, научи си!
4.Някакви извинения за измъкване от час? Ходи ми се до тоалетната..
5.Ако избягам от час какво да кажа? Нападна ме калинка :D
6.Как се маха драсканото от стените в таолетната? Изчисти го ?!?!
7.Как да си намеря приятели? То нестава ей така. Може би, си по-затворен тип.
Мерси каквото и да ми отговорите!
SmilezZz
12-27-2010, 09:42
1. Я поясни повече въпроса,че нищо не се разбира
2. Бръкни си в устата..То освен това - има ли нещо друго..
Преди едни познати ми обясняваха,че са яли суров картоф и са
повърнали..
3. Щом учителите постоянно обикалят - няма как да си
направиш хубав пищов..Така,че трябва да си научиш уроците..
4. "Може ли до тоалетната","Госпожо лошо ми е - може ли да
изляза за малко" и тем подобни
5. "Трябваше спешно да отида до някъде" :lol: Не знам,не се сещам..
6. Трудно се маха..
7. Приятели не се намират току-така..За да изградиш едно приятелство,е необходимо доста време..Няма как сега да поискаш приятел и да си го получиш..Живота не е розов..
Fashion13
12-27-2010, 09:46
1.Ами например да не ходя седмица или месец!
n3zabrawiimaa
12-27-2010, 09:53
Немога да те разбера защо толкова искаш да отсъстваш? Аз обичам да ходя на училище! Но понеже съм с мноооого ниска имунна система, от най-малкото нещо припадам, и пия по 4 кафета на ден. Hе е полезно, знам.. 1 седмица ходя на училище, после 1 месец съм болна. Гадно е да си болна, повярвай!! Никога не си го пожелавай и недей да предизвикваш съдбата. ;))))))))
ChildOfBodom
12-27-2010, 10:33
омг. Какви са тия глупости ве.
1. Как да се измъкна за повече време от даскало? - не е нужно да се измъкваш, просто не ходи?
2.Как се предизвиква повръщане или нещо подобно? - по много начини, натрови се с нещо, пръстите в гърлото, яж гадости, гледай гадости.
3.Как да си направя хубав пищов,че даскалите всичко виждат и само обикалят около нас? Учи, ако учиш има шанс, сам да откриеш някакъв начин за предизвикване на повръщане?
4.Някакви извинения за измъкване от час? Лошо ти е? Тоалетна? Прост ли си?
5.Ако избягам от час какво да кажа? Когато си избягал, никой няма да ти държи сметка на момента, след това. Казваш, че не си бил добре примерно.
6.Как се маха драсканото от стените в таолетната? С език.
7.Как да си намеря приятели? Като гледам си идиотче, спокойно, просто трябва да намериш другите идиотчета и заедно да чистите надписи от тоалетните, началото на едно ТРАЙНО приятелство. :3
SmilezZz
12-27-2010, 12:32
1.Ами например да не ходя седмица или месец! Щом не искаш - не ходи..
Няма как да отсъстваш една седмица или месец от
училище,ако нямаш някакви здравословни проблеми ((: ..
Отиди на лекар - поискай си бележка,с който да се освободиш от училище за една седмица..За месец - няма как,освен ако нямаш някакви сериозно здравословни проблеми ...
А какво толкова е станало,че не искаш да отиваш на училище ?