View Full Version : Балсами, които могат да боядисват косата
nightwishperer
12-27-2010, 17:53
Чувала съм за балсами, които боядисват косата. Да ми кайете къде ги има.. ?? Аз пораспитах тук-там но нищо не намерих.. :-k
neeDaBosS
12-27-2010, 18:12
кви балсами бе хора? :D :D :D :D :D
ШАМПОАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИ ! Marion,1,40 e :)
Амм,аз искам такъв шампоан да си взема,за да не направя някой гаф.Ще можете ли да ми кажете след едно измиване ли се възвръща естествения вид на косата?
Аз през лятото се бях боядисала с такъв шампоан, цвета след 2-3 измивания намалява и остава лек отенък. Колко ще е траен цвета зависи от това колко време стои шампоана на главата. Моя стоеше 15-20 минути и ефекта не беше дълъг.
michaelasos
12-27-2010, 20:57
Ами има тониращ балсам и шампоан оцветител. Струват някъде по 2-3 лева, не повече. Цвета не е много ярък, по-скоро дава един вид оттенък, но зависи от ествения цвят на косата. Аз съм в кестенява коса и се пробвах с червено е не беше лошо... На мен ми се изми НАПЪЛНО след 4-5 измиване някъде, а на 1вото нямаше особена разлика. Не се притеснявай, за тея пари си струва и се маха за около месец, зависи колко често си миеш косата. Иначе как се прави: мокриш си косата, нанасяш го (най-добре някой да ти помогне) седиш между 5 минути и половин час, зависи колко интензивен искаш да е цвета и после си миеш косата и VOILAAA :D а на теб какъв ти е ествения цвят? Защото ако е черно например, ще се вижда съвсем леко :/
PS. На Престиж е, в почти всички аптеки и козметики се продава в една червена опаковка. (: