PDA

View Full Version : Балсами, които могат да боядисват косата

nightwishperer
12-27-2010, 17:53
Чувала съм за балсами, които боядисват косата. Да ми кайете къде ги има.. ?? Аз пораспитах тук-там но нищо не намерих.. :-k

neeDaBosS
12-27-2010, 18:12
кви балсами бе хора? :D :D :D :D :D
ШАМПОАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИ ! Marion,1,40 e :)

xdennyx
12-27-2010, 18:46
Амм,аз искам такъв шампоан да си взема,за да не направя някой гаф.Ще можете ли да ми кажете след едно измиване ли се възвръща естествения вид на косата?

musiic
12-27-2010, 18:54
Аз през лятото се бях боядисала с такъв шампоан, цвета след 2-3 измивания намалява и остава лек отенък. Колко ще е траен цвета зависи от това колко време стои шампоана на главата. Моя стоеше 15-20 минути и ефекта не беше дълъг.

michaelasos
12-27-2010, 20:57
Ами има тониращ балсам и шампоан оцветител. Струват някъде по 2-3 лева, не повече. Цвета не е много ярък, по-скоро дава един вид оттенък, но зависи от ествения цвят на косата. Аз съм в кестенява коса и се пробвах с червено е не беше лошо... На мен ми се изми НАПЪЛНО след 4-5 измиване някъде, а на 1вото нямаше особена разлика. Не се притеснявай, за тея пари си струва и се маха за около месец, зависи колко често си миеш косата. Иначе как се прави: мокриш си косата, нанасяш го (най-добре някой да ти помогне) седиш между 5 минути и половин час, зависи колко интензивен искаш да е цвета и после си миеш косата и VOILAAA :D а на теб какъв ти е ествения цвят? Защото ако е черно например, ще се вижда съвсем леко :/

PS. На Престиж е, в почти всички аптеки и козметики се продава в една червена опаковка. (: