Влез

View Full Version : Сестри - еднакви сънища

Heaven_Can_Wait
12-28-2010, 00:35
Здравейте! Не знам как да си го обясня, но със сестра ми снощи сме сънували еднакви сънища - че във входа ни е гръмнала бомба. Пиша не за друго, а защото често сънувам неща, които се след това се случват и от сутринта този сън не ми излиза от главата. Когато аз тръгнах да й разказвам моя, тя очудено ме прекъсна, казвайки, че тя е сънувала как се връща от училище и разбира, че във входа ни е имало две експлозии. В моя сън аз бях на мястото, мисля, че беше посреднощ. Аз стоях в задния двор на кооперацията и забелязах как една котка от съседния блок, стоейки на прозореца, изведнъж тръгна към нашата кооперация, толкова светкавично, че направо излетя с огромна скорост, като че ли в опит да ни спаси от нещо, което беше усетила, че щеше да се случи. Секунди след това на втория /мисля/ етаж избухна бомба. Не беше много голяма експлозия, беше засегнала само задната им тераса, всички бяхме добре. Не знам как да го тълкувам, ако някой има предложения - слушам. Между другото, и друг път ни се е случвало да сънуваме еднакви/подобни сънища.

gandalfepi4
12-28-2010, 08:32
http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/145756/are%20you%20a%20wizard-525x700.jpg

SmilezZz
12-28-2010, 08:41
В съновника за експлозията пише:
1. Експлозия
- Очаквайте ненадеен удар или изненада.
2. ЕКСПЛОЗИЯ
- трябва да си внимателен при взимане на решения, важни за живота ти, за да не се излъжеш.
3. Експлозия
Ако ти се присъни, не предприемай рисковани пътувания.
Ако сънуваш, в живота ти е възможно да настъпи сериозна промяна, в която няма да има нищо страшно.
Ако предизвикаш, внимателно планирай бъдещето си.

- Но според мен недей да обръщаш чак такова голямо влияние на сънищата,които сънуваш..Това е просто играта на твоето подсъзнание..
- Но това не означава,че ще се случи точно това..Да,възможно е да са се случили нещата,които си сънувала - но може да са просто съвпадения..

CookieMonster
12-28-2010, 08:56
Никой ли не знае, че близначките/сестрите сънуват едни и същи сънища в повечето случаи?
Иначе повече не мога да ти помогна.
SmilezZz ти е помогнала, колкото може.

SmilezZz
12-28-2010, 09:55
^ Да,така е..Обаче авторката не е споменала дали са
близначки или не..Така,че....

vagarious
12-28-2010, 11:17
Ам след като и преди ви се е случвало да сънувате еднакви сънища, случва ли се нещо после!?Смисъл, не е задължително да е от съня, а каквото и да е - нещо нередно, знам ли и аз как да те питам точно.Нещо странно след еднаквите ви сънища !?Много ми е интересно ...

Heaven_Can_Wait
12-28-2010, 12:35
Благодаря ви за отговорите. :)
Не сме близначки. И аз съм чувала и знам за случаи, в които близначки с много силна връзка помежду си сънуват еднакви сънища. При нас е ставало 1-2 пъти и то просто да сме сънували един и същи човек или предмет едновременно, което не е кой знае какво и мога да приема да случайност. Но това е по-различно и нетипично, затова ми стана интересно какво ли означава. След това не помня да се е случвало нещо странно или нередно. Но много често ми се случва да съм сънувала нещо, което на сутринта не помня, и чак когато се случи, се сещам, че съм го сънувала. Например преди около две седмици имахме да учим по три разказвателни за един ден, а аз, мотаейки се из къщи, имах време само за един. Та научих единствено по история и на другия ден, когато госпожата по биология ме изпита, изведнъж се сетих, че вечерта бях сънувала как същата ме предупреждава, че ще ме изпита и ми казва да си науча по нейния предмет. Това нямаше много общо с темата, но реших да споделя. Сякаш нещо ме предупреждава, но аз се сещам чак когато се случи и не успявам да го предотвратя. И се питам какъв е смисъла изобщо да го сънувам? :-o