Влез

View Full Version : Как да поставим молив за очи, така че да изглежда естествен?

mine
12-28-2010, 12:56
Съвет 1: За да изглежда моливът Ви за очи естествен и за да придадете илюзия за по-сочни и съвършени мигли, използвайте тъмно кафяв молив за очи и внимателно нанесете серия от точици между миглите, като следвате тяхната линия.
Съвет 2: За изтънчен поглед очертайте тънка линия по върха на миглите.
Съвет 3: За да създадете драматичен поглед, очертайте линия в линията на миглите (колкото се може по-близо до миглите), а след това и по върха на линията на миглите.

Източник: neznam.bg :)

Lian4ety
12-28-2010, 13:35
Хубави съвети :)

mine
12-28-2010, 13:59
Не съм ги писала аз .. видях я в този сайт и реших че ще е добре да го споделя и с другите тийнове :) ..

Дано да няма хора които да ме нападат защото съм копнала темата :oops:

LipSy
12-28-2010, 16:18
Съветите са полезни. Не съм пробвала този начин, но може и да го пробвам. Току-виж е станало нещо по-различно от обикновения грим! :)

suNnykaty96
12-28-2010, 17:11
Искам да питам за кафявите очи кое е по - добре - черен или кафяв молив за очи ?

mine
12-28-2010, 18:29
Искам да питам за кафявите очи кое е по - добре - черен или кафяв молив за очи ?

Препоръчвам ти тъмно кафевия молив на Импала .. обаче си го слагай отгоре колкото да подчертаеш горе линията .. надявам се да си ме разбрала.. :)

SmilezZz
12-28-2010, 19:37
Аз имам кафеви очи и повече се харесвам с черен молив..
Някакси кафявия не ми харесва..
- Но опитай и двата варианта,и виж кое ти ходи повече..

favS
12-28-2010, 19:42
Според мен за кафявите очи стои по добре кафяв молив, тъмен. По реалистично изглежда, и по красиво. : )

bizzskwittka
12-28-2010, 20:18

Препоръчвам ти тъмно кафевия молив на Импала .. обаче си го слагай отгоре колкото да подчертаеш горе линията .. надявам се да си ме разбрала.. :)

според мен пък зависи от очите .. имам една прителка с мнооооооого светло кафеви очина която изобщо не и отива черен молив ... а защо не пробваш с някой цветен .. изглежда интересно.

hugelipsskinyhips
12-29-2010, 09:05
а какво мислите за прасковен молив от вътрешната страна на очите? :-o

MegiBoOm
12-29-2010, 11:13
а какво мислите за прасковен молив от вътрешната страна на очите? :-o

Прави ги по-светли, по-големи.... ;)