PDA

View Full Version : Възможно ли е да ме възбужда ПРЕКАЛЕНО много?



nickie4711
12-28-2010, 14:23
Здравейте, предварително благодаря на тези, които си направят труда да прочетат темата ми и разбира се, коментират. :)
Аз съм момиче на 15 години, имам си сериозен приятел, също на 15. Преди да започнете с предразсъдъците искам да уточня, че и аз и партньора ми сме наясно, че сме все още на крехка възраст и т.н. Моля, не ми четете морал!
Както всяка нормална двойка, аз и приятеля ми обичаме да си доставяме удоволствие един на друг. :oops: Тук е момента да спомена, че аз съм девствена, а той не е. Преди време имахме възможността да останем сами за по - дълго и някак безобидните целувки, докато бяхме на леглото прераснаха в нещо, като предигра. Съзнателно пропускам някой подробности, същественото е, че той ми подари първият оргазъм. Не, не сме правили секс! Докара ме в това състояние благодарение на (англ.) 'pussylicking & fingering' (на български тези термини просто ми звучат абсурдно и твърде вулгарно, а думата кунилингус дори редактора я подчертава, като грешна...). 'Сеансът' продължи доста дълго и беше нереално приятно и за двама ни, проблемът е, че постепенно цялото ми тяло затрепери интензивно и това продължи не по-малко от 6-7 минути. Това бяха близо десет минути , в които аз буквално не можех да направя нищо от това втрисане, не можех да се движа, да говоря, едвам си отварях очите! :smt107 Исках и аз да му доставям удоволствие, исках да го галя, да му кажа, колко много го обичам, но просто нямах сили. Не съм сигурна, дали това не се причислява към някакъв тип еуфория. :? Той усети, че нещо особено става с мен и се отдръпна, каза, че лицето ми е адски червено (това не е типично за мен, имам матова кожа и обикновено такива неща не ми личат) и ме попита дали съм добре. Не знам как събрах сили да се усмихна и точно тогава, благодаря ти, Господи, му звънна телефона, беше важен разговор и той отиде в съседната стая да говори. Аз си останах неподвижна в леглото и се замислих, чувствах се някак виновна, гузна, че не съм могла да го докарам до края. (Имала съм две други гаджета, който са ме 'обработвали' по този начин, но не съм получавала оргазъм с нито един от тях.)
От както това се случи сякаш съм обсебена от мисълта за него. :smt103 Възбуждам се адски много само когато съвсем леко допре устни до моите или понякога дори само като ми прошепне, че ме желае, просто настръхвам... Когато ме целува се отпускам до такава степен, сякаш всеки момент ще заспя, но не защото ми е толкова безинтересен или не ми въздейства, точно обратното, имам чувството, че ми е нужно само едно докосване, за да свърша... :smt007 Дотук нещата не са чак толкова неприемливи, но скоро той има рожден ден и искам да му подаря девствеността си. Никога не ме е притискал да правя нещо, за което не съм готова, но мисля, че вече е моментът, сигурна съм в чувствата си и му имам пълно доверие. Освен това, е споменал пред негов приятел, че за него ще значи много да ми бъде 'първи'. Единственото, което ме притеснява е, че вероятно още преди началото на самият акт аз ще съм 'някъде в небесата' и едва ли ще му допадне усещането да го прави с дишащ труп ;хх Много некомфортно се чувствам, когато се разгорещим малко повече и аз изведнъж 'изключвам'. Знам, че проблемът е изцяло в мен и вероятно е от прекалено развитото ми въображение, но ви моля за съвет как мога да притъпя тази прекалена възбуда. :cry: Вече го обсъдих с един от най-близките ми приятели (мъж на 21, сгоден) и той буквално не знаеше какво да каже, сподели, че никога до сега не е попадал на толкова 'леснозапалима мацка' ..
Благодаря още веднъж на всеки, който е отделил време да прочете темата, моля, не ме нападайте, ако ви се струва глупаво и хлапашко или пък ако вече има подобен въпрос, доста търсих преди да започна да пиша моят. 8-[

Jumbie483
12-28-2010, 15:02
Говори с приятелят си за това и заедно измислете какво да правите.
Няма да е зле да опитате още няколко пъти по този начин, за да свикнеш с усещането и постепенно да започнеш да се контролираш.

dimdim
12-28-2010, 15:11
първо: УАУ!!!
искам да ти кажа че адски много ти завиждам за това че си свършила толкова бурно(момиче съм ;) ) малко сме тези които са свършвали така,това е върха на женската възбуда,бъди горда със себе си и приятеля си.
към темата : горови с него,ще му почеткаш егото като му кажеш"слънце,изпитах толкова силен оргазъм от тов а което направи с мен,не знам дали можеш да си представиш какво ще се случи с мен ако го направим,това ще бъде най силното ми изживяване,ще съм на върха на удоволствието...и всичко това само и единсвено заради теб,заради твоите ласки,устни...и т.н."(ти ще си го довършиш,хвана ми мисълта
та...мога да кажа че само трябва да го предупредиш че ще свършиш преди него,да бъде търпелив,да знае че и ти искаш да му доставиш удоволствие и то ще е пълно защото той ще знае това :)
успех и приятни преживявания на рождения му ден :) :-)

MakeMeLaugh
12-28-2010, 15:43
Искам да ти кажа, че имаш и изпитваш нещо, за което много милиони жени ще/и ти завиждат много!

Това, което написа е хубаво, поздравления, не се срамувай или страхувай от него ;)

Сега на въпроса:
Просто разкажи на приятеля си всичко, което написа на нас!
И всичко ще си дойде на мястото ;)
Ако момчето е сериозно и е пич (т.е. не е с теб само за единия секс да му е хубаво на него и толкова).

Не лоша идея е - първо ти на него да му доставяш удоволствие после той на теб.
Или пък някой ден ти на него, друг ден той на теб, няма нищо лошо, не е казано, че всичко трябва да е по план.

Няма момче, на което да не му стане приятно и гордо, че разтърсва пр-ката си така :)

Всичко най-хубаво :)

TedinCetyYy
12-28-2010, 15:44
ми и аз се присъединявам към тези,които ти завиждат честно :D .Просто се радвай,че можеш да изпиташ такова удоволствие,няма смисъл да правиш нещо по въпроса според мен

anonymous708973
12-28-2010, 16:29
Присъединявам се към горните мнения и искам само да добавя, че съм очарована, че си на 15, а пишеш толкова по-грамотно от разни индивиди, дето се имат за умни :) Браво, давай все така :-)

Devil69
12-28-2010, 16:38
Eто сега разбрах една приятелка ,която сподели на Коледа,че е имало случай ,в който е свършила цели 14 пъти по време на секс...Евала и въобще не се притеснявай от усещанията си.Ако момчето до тебе е истински мъж ,а не някоя путка ,ще е на седмото небе от кеф ,че ти доставя такова удоволствие:)))Дерзайте! :grin: :grin: :grin:

nickie4711
12-28-2010, 16:48
Благодаря ви за съветите! Вече съм говорила с него по тази тема (е, не съм му споменавала нищо за секс, все още, искам да е изненада). Наистина, най-добре е да опитаме още няколко пъти без да стигаме до края, може би просто трябва да свикна с мисълта, че той ми въздейства така силно.
dimdim , MakeMeLaugh , TedinCetyYy , PinkPan7her ~ ах, не знаех, че съм чак такава щастливка : )) пожелавам ви, ако до сега не сте изпитвали това уникално чувство да го изпитате в най-скоро време!
PinkPan7her - Искрено се зарадвах на коментара ти, в днешно време действително много малко хора държат на грамотността. Ако не грамотност, то поне разбираем текст. :mrgreen:

FreakBitch
12-28-2010, 16:48
О повярвай ми, на него също му е кеф да те гледа толкова възбудена. Нормално е, когато той си върши работата, ти да пасуваш. За това много хора не харесват 69. Ако ще се върши нещо, да се върши качествено. На моя примерно, когато му правя орална, не му давам да ме ръчка с пръсти дори. Разконцентрирам се и не мога да си свърша работата както трябва.
Норамално е, когато той ти доставя удоволствие, да му се наслаждаваш. После идва твоя ред - примерно една мазна свирчица (извинявам се за израза) би му дошла много добре. Просто не постъпвай егоистично. Точно аз не мога да ти давам съвети за това де. В леглото от мен само му се отбират драскотини по гърба и 'О Боже'. Все пак момичета сме, не се очаква от нас да се самооправяме с патките им, това си е тяхна работа, ние само се наслаждаваме. Така че наслаждавай се на готиния си оргазъм.. аз лично такова състояние достигам чак след 3-4 клиторни, но пак съм доволна де, няма да се оплаквам. Отосно секса, особено като си девствена, не се очаква от теб да правиш кой знае какво. Всичко ще си дойде с времето си. Едва ли да си като дишащ труп. Еуфорията си казва думата.. понякога дори несъзнателно болка може да му причиниш, но в никакъв случай няма да се зачудва дали пък не си умряла.

nickie4711
12-28-2010, 17:04
Eто сега разбрах една приятелка ,която сподели на Коледа,че е имало случай ,в който е свършила цели 14 пъти по време на секс...Евала и въобще не се притеснявай от усещанията си.Ако момчето до тебе е истински мъж ,а не някоя п***а ,ще е на седмото небе от кеф ,че ти доставя такова удоволствие:)))Дерзайте! :grin: :grin: :grin:

Момчето до мен е най - страхотният човек, който познавам!

FreakBitch ~ За труп, че няма да ме помисли, няма, все пак кой труп е с телесна температура 39 градуса и трепери, сякаш е гол навън в кучия студ :D Иначе извън шегата, много благодаря за хубавото и обосновано мнение! :-)

babity
12-28-2010, 17:30
Бааахти, комплексирах се от тая тема, майна. :D

nickie4711
12-28-2010, 17:36
Бааахти, комплексирах се от тая тема, майна. :D|

Но защо? :?

Jeannie
12-28-2010, 17:36
даа ясно ми е за какво говориш.... В такава ситуация даваш си почивка 2-3 мин колкото да спре да трепери всяка част от тялото ти и да можеш да кажеш няколко думи и пак... този път за негов кеф <3 <3 <3 Ех спомени........

babity
12-28-2010, 18:23
Бааахти, комплексирах се от тая тема, майна. :D|

Но защо? :?

'Щото оргазмът ми е много по - кратък.

StolenBliss
12-28-2010, 18:28
Като гледам как пишеш, мога да ти кажа че си много зряла за годините си и аджеба имаш акъл в главата дет се вика :) Мноо се кефя.
Разкажи на приятеля си и той би трябвало да разбере, че в такива моменти не си на земята и не можеш да взимаш участие. Както по-горе казаха и аз си мисля, че той би трябвало да примре от щастие, ако го чуе тва. Пожелавам ти още много приятни моменти : )))))))

nickie4711
12-28-2010, 19:08
даа ясно ми е за какво говориш.... В такава ситуация даваш си почивка 2-3 мин колкото да спре да трепери всяка част от тялото ти и да можеш да кажеш няколко думи и пак... този път за негов кеф <3 <3 <3 Ех спомени........

О, това, което си написала ме обнадежди, че не само аз съм толкова ъмм.. превъзбудена на моменти :)




Бааахти, комплексирах се от тая тема, майна. :D|

Но защо? :?

'Щото оргазмът ми е много по - кратък.

Доколкото знам продължителността и интензивността на оргазма няма много общо. Може би, ти изпитваш дори по-силни оргазми от мен.


Като гледам как пишеш, мога да ти кажа че си много зряла за годините си и аджеба имаш акъл в главата дет се вика :) Мноо се кефя.
Разкажи на приятеля си и той би трябвало да разбере, че в такива моменти не си на земята и не можеш да взимаш участие. Както по-горе казаха и аз си мисля, че той би трябвало да примре от щастие, ако го чуе тва. Пожелавам ти още много приятни моменти : )))))))

Радвам се, че имаш такова мнение за мен. :) А за моментите, мерси, подобно. :-)

DarkTemplar
12-29-2010, 06:58
Не го мисли много, просто се поддай на емоцията и всичко ще стане естествено. :) Очертава се хубав рожден ден. :smt114