View Full Version : ИЗНЕВЯРА
ТАКА не знаех каде да постна и за това тук толкова съм объркан ... Преди около 15 минути видях маика ми да се целува с някакв педерас ( които ако хвана МАИКА МУ ше искормя :x :-x :x :-x :x :-x :x :-x ) и пиеха вино... А когато маика ми излезе навън преди около 30 мин каза на баща ми че отива у една неина приятелка ТА напрактика ИЗНЕВЕРЯВА на баша ми :shock: :shock: ПЛС какво да правя да кажа на баща ми ? или пък да кажа на маика ми че знам или пък да си премалча какво ДА ПРАВЯ :shock: :shock: :shock:
ТЕМАТА НЕ Е ФЕИК!!!!!!
gandalfepi4
12-29-2010, 10:47
кажи на майка си "аз зная" докато си потупваш джобовете нехайно и я гледаш многозначително
kiki1991
12-29-2010, 10:48
труден въпрос..аз ако бях щях да кажа пък да става каквото ще..мразя лъжата изневерите и т.н.
indigo0lady
12-29-2010, 10:48
Кажи на майка си какво си видял - поговорете си. Но не тръгвай направо да казваш на баща си - така ще стане още по-голяма каша. Иначе не знам какво е възможното решение - много сложно. Стига бе, тая жена толкова ли не е могла да бъде по-дискретна, по дяволите?! ... Едно знам - не ти завиждам!
а бе те уж дискретни дискретни ... но ги видях те бяха там в неговия оффис.. които е до едно кафе в което бях и от което ги видях.. и да не кажете това може да не е била тя... специално се приближих и си беше ТЯ :-x :shock: :booooomb: :booooomb: нз какво ше правя сигорно ше си поговоря с нея и не знам :shock:
dimitar_ak
12-29-2010, 10:56
Най-много да ти каже, че не е твоя работа. И дано темата не е фейк, защото почва да прилича.
1-ВО дано темата да не е ФЕИК (тва да ме утешиш ли беше ? че не разбрах ) ? честно казано АЗ искам да беше ФЕИК но не е
и
2-РО мислиш ли че БИХ СЕ ЕБАВАЛ .. ЗА НЕЩО ЗА КОЕТО МИ ИДЕ ДА СЕ РАЗЦИВРЯ КАТО МОМИЧЕ ?А повярваи ми АЗ НЕ ПЛАЧА ЧЕСТО
ШИБАНАТА ТЕМА НЕ Е ФЕИК !!!!!!!!!!! :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
DarkTemplar
12-29-2010, 11:01
Пич съмнявам се да получиш адекватен съвет тук. По-добре поговори с някой много близък приятел, на когото имаш безрезервно доверие.
8LittleStar8
12-29-2010, 11:02
Говори с майка си, не с баща ти, ще стане по лошо, ако говориш първо с него :(
Първо говори с майка ти. Задължително, да не си обелил дума на баща ти, освен ако не искаш да се стигне до развод. Неща се оправят. :wink:
dimitar_ak
12-29-2010, 11:07
Остани насаме с майка ти и се дръж като възрастен. Не й казвай, че знаеш или си видял. Попитай я има ли нещо в семейството, което не е наред и дали баща ти не се държи лошо с нея. Жените не изневеряват за спорта.
Баща ми е леко заядлив понякога но като цяло се даржи с нея перфектно.. Осигурява и сичко необходимо да не говорим че се е случвало на ден по 2-3 пати да излизам от нас защото те го правят а на мен ми е неудобно да чувам маика ми и баща ми как го правят
и от моя гледна точка в семеиството няма никви проблеми
маика ми бачка искарва кинти ходи по кафета ... кипува си дрешки ала бала има мн приятелки сичко 6
баща ми бачка искарва и тои кинти с маика ми вечерят доста често навън ходят по завведения ресторанти ала бала.... тои сащо спортува в отлична форма е..
от моя страна няма как да е... тренирам приятелка имам 5-ци и 6-ци в училище а и не вярвам да е заради мен
нз просто не знам кво да правя супер сум объркан
dimitar_ak
12-29-2010, 11:24
Задаваш въпроси и си отговаряш сам. Не става така. На тези въпроси могат да отговорят само родителите ти.
получих нужните отговори ще помоля модераторите да истрият темата че аз не знам как се трие .. А и да не ви обременявам с глупави теми които даже не са за този раздел :-# :-# :-# :-# :-#
FuckedUp
12-29-2010, 13:14
кажи на майка си "аз зная" докато си потупваш джобовете нехайно и я гледаш многозначително
I know what you did last summer, you SLUT!