Влез

View Full Version : ИЗНЕВЯРА

cekokn
12-29-2010, 10:42
ТАКА не знаех каде да постна и за това тук толкова съм объркан ... Преди около 15 минути видях маика ми да се целува с някакв педерас ( които ако хвана МАИКА МУ ше искормя :x :-x :x :-x :x :-x :x :-x ) и пиеха вино... А когато маика ми излезе навън преди около 30 мин каза на баща ми че отива у една неина приятелка ТА напрактика ИЗНЕВЕРЯВА на баша ми :shock: :shock: ПЛС какво да правя да кажа на баща ми ? или пък да кажа на маика ми че знам или пък да си премалча какво ДА ПРАВЯ :shock: :shock: :shock:

ТЕМАТА НЕ Е ФЕИК!!!!!!

gandalfepi4
12-29-2010, 10:47
кажи на майка си "аз зная" докато си потупваш джобовете нехайно и я гледаш многозначително

kiki1991
12-29-2010, 10:48
труден въпрос..аз ако бях щях да кажа пък да става каквото ще..мразя лъжата изневерите и т.н.

indigo0lady
12-29-2010, 10:48
Кажи на майка си какво си видял - поговорете си. Но не тръгвай направо да казваш на баща си - така ще стане още по-голяма каша. Иначе не знам какво е възможното решение - много сложно. Стига бе, тая жена толкова ли не е могла да бъде по-дискретна, по дяволите?! ... Едно знам - не ти завиждам!

cekokn
12-29-2010, 10:54
а бе те уж дискретни дискретни ... но ги видях те бяха там в неговия оффис.. които е до едно кафе в което бях и от което ги видях.. и да не кажете това може да не е била тя... специално се приближих и си беше ТЯ :-x :shock: :booooomb: :booooomb: нз какво ше правя сигорно ше си поговоря с нея и не знам :shock:

dimitar_ak
12-29-2010, 10:56
Най-много да ти каже, че не е твоя работа. И дано темата не е фейк, защото почва да прилича.

cekokn
12-29-2010, 10:59
1-ВО дано темата да не е ФЕИК (тва да ме утешиш ли беше ? че не разбрах ) ? честно казано АЗ искам да беше ФЕИК но не е

и

2-РО мислиш ли че БИХ СЕ ЕБАВАЛ .. ЗА НЕЩО ЗА КОЕТО МИ ИДЕ ДА СЕ РАЗЦИВРЯ КАТО МОМИЧЕ ?А повярваи ми АЗ НЕ ПЛАЧА ЧЕСТО

ШИБАНАТА ТЕМА НЕ Е ФЕИК !!!!!!!!!!! :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

DarkTemplar
12-29-2010, 11:01
Пич съмнявам се да получиш адекватен съвет тук. По-добре поговори с някой много близък приятел, на когото имаш безрезервно доверие.

8LittleStar8
12-29-2010, 11:02
Говори с майка си, не с баща ти, ще стане по лошо, ако говориш първо с него :(

burpp
12-29-2010, 11:07
Първо говори с майка ти. Задължително, да не си обелил дума на баща ти, освен ако не искаш да се стигне до развод. Неща се оправят. :wink:

dimitar_ak
12-29-2010, 11:07
Остани насаме с майка ти и се дръж като възрастен. Не й казвай, че знаеш или си видял. Попитай я има ли нещо в семейството, което не е наред и дали баща ти не се държи лошо с нея. Жените не изневеряват за спорта.

cekokn
12-29-2010, 11:14
Баща ми е леко заядлив понякога но като цяло се даржи с нея перфектно.. Осигурява и сичко необходимо да не говорим че се е случвало на ден по 2-3 пати да излизам от нас защото те го правят а на мен ми е неудобно да чувам маика ми и баща ми как го правят

и от моя гледна точка в семеиството няма никви проблеми

маика ми бачка искарва кинти ходи по кафета ... кипува си дрешки ала бала има мн приятелки сичко 6

баща ми бачка искарва и тои кинти с маика ми вечерят доста често навън ходят по завведения ресторанти ала бала.... тои сащо спортува в отлична форма е..

от моя страна няма как да е... тренирам приятелка имам 5-ци и 6-ци в училище а и не вярвам да е заради мен

нз просто не знам кво да правя супер сум объркан

dimitar_ak
12-29-2010, 11:24
Задаваш въпроси и си отговаряш сам. Не става така. На тези въпроси могат да отговорят само родителите ти.

cekokn
12-29-2010, 11:27
получих нужните отговори ще помоля модераторите да истрият темата че аз не знам как се трие .. А и да не ви обременявам с глупави теми които даже не са за този раздел :-# :-# :-# :-# :-#

FuckedUp
12-29-2010, 13:14
кажи на майка си "аз зная" докато си потупваш джобовете нехайно и я гледаш многозначително

I know what you did last summer, you SLUT!