PDA

View Full Version : Може ли...

gandalfepi4
12-30-2010, 11:02
бог да създаде друг бог (или някакво същество там) който да е по-всезнаещ и всесилен от него?

Ако "да", защо го наричат всеможещ?

Ако "не", защо го наричат всеможещ?

Просто ми е любопитно дали не бъркам някъде във въпроса 8-)

gandalfepi4
12-30-2010, 11:34
точно - ако бог може всичко защо да не може и това, защо да не може невъзможното?

все пак трябва да му е безкрайно лесно да направи така че женска котка да забремени мъжка китара която да роди синя гравитация нали?

защо не и това ако е всеможещ :D

gandalfepi4
12-30-2010, 12:02
шът бе скинар безбожен! бог не е подчинен на законите на логиката

12-30-2010, 12:12
шът бе скинар безбожен! бог не е подчинен на законите на логиката

Така е!
Май гандалфя вЪ зЪтрудни с този въпрос и сега се опитвате да се измъкнете някак.
Браво Гандалфе.

gandalfepi4
12-30-2010, 12:16
той не е теист (поне доколкото аз знам) 8-)

12-30-2010, 12:18
той не е теист (поне доколкото аз знам) 8-)

Е аз попринцип говоря(пиша).

Nam3less3
12-30-2010, 12:24
Е защо пък някой трябва да дава отговор на това? Нито някой знае, нито има значение. Само Христос е знаел.

12-30-2010, 12:50
Под Христос....Исус ли имаш в предвид?

gandalfepi4
12-30-2010, 12:51
Е защо пък някой трябва да дава отговор на това?

първо понеже бог така ти казва директно

1 Петрово 3:15 (

15 ...бъдете винаги готови да отговаряте, (но с кротост и страхопочитание), на всекиго, който ви пита за вашата вяра.

и второ понеже доста мощно (imao) подкопава тезата че яхвето е всеможещо, както се казва в библията

Nam3less3
12-30-2010, 13:01

15 ...бъдете винаги готови да отговаряте, (но с кротост и страхопочитание), на всекиго, който ви пита за вашата вяра.

и второ понеже доста мощно (imao) подкопава тезата че яхвето е всеможещо, както се казва в библиятаЕ тука не питаш за вярата, ами за разни странни абстрактни философиски недефинирани неща.

12-30-2010, 13:09

и второ понеже доста мощно (imao) подкопава тезата че яхвето е всеможещо, както се казва в библиятаЕ тука не питаш за вярата, ами за разни странни абстрактни философиски недефинирани неща.

Няма значение...Свързано е с вярата...

Nam3less3
12-30-2010, 13:12
Няма значение...Свързано е с вярата...Няма човек, който да знае такива неща, независимо колко вярва.

gandalfepi4
12-30-2010, 13:15
добре - как може все още да си вярващ знаейки че е невъзможно бог да е такъв какъвто е описан в библията?

а ако не смяташ че е невъзможно бог да е такъв какъвто е описан в библията въпреки оригиналния пост, защо смяташ така?

http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4769175/your-answer.jpg

12-30-2010, 13:18
Няма значение...Свързано е с вярата...Няма човек, който да знае такива неща, независимо колко вярва.

Има единици хора които знаят 98-99% от всичката информация някога...Но те знаят че Бог няма....И знаят как е започнало всичко...

gandalfepi4
12-30-2010, 13:26

няма човек който да знае как така нелогичния и невъзможен персонаж описан в библията е възможно да бъде реален?

уууууууууууууууууууу

I say

http://static.funnyjunk.com/pictures/d4bb17a7_5e79_3a64.gif

mech0
12-30-2010, 15:45
SmeLotYyKiuFte, пак започна с научната фантастика, няма човек, който да знае 98-99% от цялото световно знание. Може би ти познаваш някой или самият ти знаеш толкова много?

12-30-2010, 17:31
SmeLotYyKiuFte, пак започна с научната фантастика, няма човек, който да знае 98-99% от цялото световно знание. Може би ти познаваш някой или самият ти знаеш толкова много?

Има!Това, че ти не знаеш не значи, че няма...Всички могат да стигнат, частично до тайното познание, но единици знаят как...Има и искуствен начин, нооо пак трябва да знаеш къде и как...Така, че не ми гълчи, че не може.

ZipFail
12-30-2010, 17:57
Познание и осъзнаване са различни неща, няма как да знаеш 98-99% от всичкото познание, защото физически е невъзможно, мозъкът е устроен така ;)

Все едно да напълниш 10 ГБ хард диск с 500 ГБ информация..

mech0
12-30-2010, 18:26

Има!Това, че ти не знаеш не значи, че няма...Всички могат да стигнат, частично до тайното познание, но единици знаят как...Има и искуствен начин, нооо пак трябва да знаеш къде и как...Така, че не ми гълчи, че не може.
Първо каза "цялата информация", сега "тайното познанание". Айде първо се изясни със себе си какво искаш да кажеш и поне кажи нещо смислено, потплътено с имена и доказателсва, а не просто да натискаш копчетата на клавиатурата.

12-30-2010, 18:50

Първо каза "цялата информация", сега "тайното познанание". Айде първо се изясни със себе си какво искаш да кажеш и поне кажи нещо смислено, потплътено с имена и доказателсва, а не просто да натискаш копчетата на клавиатурата.

Такаааа...Посветените в тайното познание имат достъп до цялата(почти) информация.Ясно?

mech0
12-30-2010, 19:40

Такаааа...Посветените в тайното познание имат достъп до цялата(почти) информация.Ясно?

Сега вече ми стана ясно. А сега чакам да проета и нещо за тези "реални" хора.

12-30-2010, 20:04

Сега вече ми стана ясно. А сега чакам да проета и нещо за тези "реални" хора.

Под "проета" сигурно си искам да напишеш прочета...Еми прочети няма да е зле...

gandalfepi4
12-30-2010, 20:07
http://view.picapp.com/pictures.photo/image/8400480/teenage-fortune-teller/teenage-fortune-teller.jpg

mech0
12-30-2010, 20:13
Ами чел съм за Иисус Христос и поназнайвам нещо за Кецалкоатл. Ще ми препоръчаш ли някой друг?

12-30-2010, 20:27
Ами чел съм за Иисус Христос и поназнайвам нещо за Кецалкоатл. Ще ми препоръчаш ли някой друг?

Тука говорим за посветени в тайното познание(поне така схванах), а не за жалки дубльори.

gandalfepi4
12-30-2010, 20:44
брато аз бих бил по внимателен кого наричам жалък аматьор на твое място

http://www.deviantart.com/download/67494189/Tezcatlipoca_vs_Quetzalcoatl_by_gureiduson.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2357/1524688327_48b7de3f82.jpg

12-30-2010, 21:13
И какво като нареча Иисус имитатор?Просто казвам истината.

mech0
12-30-2010, 21:21
Дубльор:
1. Актьор, който дублира друг в театрална постановка.
2. Четец, който изпълнява ролята при дублиране на друг език.
Имитатор:
1. Човек, който подражава на друг. Имитатор в изкуството.
2. Човек, който може добре да имитира други хора или животни.
синоними - подражател, плагиатор, мимик
По какви точно критерии Иисус Христос и Кецалкоатл влизат в тези две определения?

12-30-2010, 21:24
Дубльор:
1. Актьор, който дублира друг в театрална постановка.
2. Четец, който изпълнява ролята при дублиране на друг език.
Имитатор:
1. Човек, който подражава на друг. Имитатор в изкуството.
2. Човек, който може добре да имитира други хора или животни.
синоними - подражател, плагиатор, мимик
По какви точно критерии Иисус Христос и Кецалкоатл влизат в тези две определения?

За Кецалкоатл не казвам нищо.Имах в предвид Ииииисус.

mech0
12-30-2010, 21:35
Добре, аз питам и за двамата. Кажи кое прави Иисус имитатор и дубльор? И пак говориш за тайни знания и велики хора без да казваш едно име.

12-30-2010, 21:41
Добре, аз питам и за двамата. Кажи кое прави Иисус имитатор и дубльор? И пак говориш за тайни знания и велики хора без да казваш едно име.

Еми както съм писал доста пъти(вече) Иисус не е Христос.Истинския Христос си е свършил работата(каквато и точно да е тя) известно време преди Иисусят да го имитира и да се опитва да му подражава.Попринцип истинското му име не е Христос...Но за нас хората е изестен под това име...А иначе се предполага че е Симон(ако не бъркам).

И какво напираш?Искаш да ти кажа един който е посветен в тайното познание...???Така ли?

mech0
12-30-2010, 21:48
Добре, стига с глупостите човек. В 5 теми едва ли не се хвалиш, че знаеш някакви тайни неща с голяма сила и т.н. и никъде нищо конкретно не казваш. С 1 дума - ШАРЛАТАНИН.

ZipFail
12-30-2010, 22:30
Какво е това знание което визираш ? Щото теоритично и аз сега имам достъп до всичкото знание - имам гугъл :)

Под каква форма е това знание ? Какво значи 'достъп' до него ?

Знаят цялата информация, или имат достъп до нея ?

Щом е толкова супер тайно, защо ти знаеш за него ?

Вместо само да пускаш куки уточни какво имаш превид..

12-30-2010, 22:42
Добре, стига с глупостите човек. В 5 теми едва ли не се хвалиш, че знаеш някакви тайни неща с голяма сила и т.н. и никъде нищо конкретно не казваш. С 1 дума - ШАРЛАТАНИН.

Истината не трябва да бъде убедително предадена, тя е достатъчно убедителна затова, че е истина!
Да аз не съм посветен в тайното познание, но знам хора които са!Дори ти си чел посланията!Но не знаеш.И мислиш, че тези послания са от друг...И ги тълкуваш по грешен начин по който са те учили и тн от което няма смисъл.Ако проявиш желание и не убиждаш ще ти кажа!
А и мен не ме интересува какво мислиш, че знам.Аз знам това което ти не знаеш(говоря за тези неща) и не целя да мислиш по същия начин.Все ми е там един от форума дали ще успея да му кажа и той да съзре, че това е вярно.Важното е, че аз знам!Па ти каквото щеш прави.

12-30-2010, 22:45
Какво е това знание което визираш ? Щото теоритично и аз сега имам достъп до всичкото знание - имам гугъл :)

Под каква форма е това знание ? Какво значи 'достъп' до него ?

Знаят цялата информация, или имат достъп до нея ?

Щом е толкова супер тайно, защо ти знаеш за него ?

Вместо само да пускаш куки уточни какво имаш превид..

Добре като имаш достъп до всичкото знание...чрез гуглето...Я кажи как е сътворен света...Или дали Сивите са изкуствено направени от рептилите като работници?И ако имат полови органи...къде са?( за сивите)?

Хората знаят само, а какво само много по малко от процент от цялата информация...Все едно учебника ти по икономика е цялата информация а ти си прочел само първото име на автора...

mech0
12-31-2010, 10:34
Ами айде де, от дни те чакам да кажеш нещо за тези знания и хора, но май такива ти съществуват само във въображението. И какво му е важното, че ти знаеш, вместо да дадеш знанието на света както направил Прометей с огъня си го пазиш все едно ще стане 3-та световна, ако го кажеш. Поне прилагаш ли го това знание, иначе все едно знаеш нещо и по никакъв начин не го използваш, безмислено знание демек.

ZipFail
12-31-2010, 11:38
Само като чуя рептили и ми става смешно.. :lol:

gandalfepi4
12-31-2010, 12:39
http://vladtrek.narod.ru/startrek/ent/xindi/xindi_reptiloid.jpg

Believe what you will, mortal, but we're gonna come and fuck your shit up!

12-31-2010, 13:22
Еми мен не не интересува дали ти знаеш, все ми е там.За мен е важно че аз ЗНАМ!Ае няма да коментирам това за Прометей, че темата ще стане дълга.И по-важно е ти да достигнеш до извода!Ако някой ти го каже се губи смисъла.Значи разума ти е в затвор!Трябва да го освободиш!Имаш инструменти,трябва да разбереш кои са и как да ти използваш.Ако някой каже как и какво нищо няма да постигнеш...Някои от инструментите са за заблуда...Литературата е един от най-силните примери за манипулация и заблуда(ако проявиш интерес ще ти кажа как)...Но както и да е.Трябва да освободиш разума,най-важното нещо...Не, не душата, а разума!
Та ако искаш да ти кажа един човек посветен в тайното познането...Франсис Бейкън...Който е закодирал част от знанията в едно произведение което сигурно си чел, поне част от него, а 100% си го чувал(е не е едно, а няколко).Ако искаш ще ти кажа кои са произведенията.

mech0
12-31-2010, 14:20
Не мога да повярвам, най - накрая каза име. Честно да ти кажа в момента не ми се чете нито за Бейкън, нито за Нютон как били масони, илюминати или членували в Ордена на Сион, как Хитлер е бил в нацисткото тайно общество Туле и т.н. Мисля да се отдам на кандидатсването си в УАСГ и да си живея в блажена заблуда вместо да разправям по форумите колко много знам, колко са заблудени другите и как хората не заслужавали да живеят.

12-31-2010, 14:41
Не мога да повярвам, най - накрая каза име. Честно да ти кажа в момента не ми се чете нито за Бейкън, нито за Нютон как били масони, илюминати или членували в Ордена на Сион, как Хитлер е бил в нацисткото тайно общество Туле и т.н. Мисля да се отдам на кандидатсването си в УАСГ и да си живея в блажена заблуда вместо да разправям по форумите колко много знам, колко са заблудени другите и как хората не заслужавали да живеят.

А така овчи, а така!Живей в робство и да не ти пука!Те всички така мислят и затова всички сме овце! Ама да не ти пука!Все там...

ZipFail
12-31-2010, 15:39
Отделих час и половина от живота си да чета за рептили...по-голяма простотия от много време не бях чел...теорията е толкова подкрепена от доказателства колкото и тази за Летящото Спагетено Чудовище..

Дори за достоверността на Библията има повече доказателства..

Ти хубаво си вярвай в глупости без грам доказателства, ама по нищо не се различаваш от религиозните фанатици, които убиват хора с камъни, понеже Аллах е казал така...

ПП: Историческа възтановка на войната на рептилите
http://28.media.tumblr.com/x9JGCu6o8eej3u5ozrZaaC4eo1_400.jpg

Hell yeah 8)

gandalfepi4
12-31-2010, 15:49
yaaay! space war party

http://www.eatnplay.com.my/wp-content/uploads/starcraft_2_protoss_vs_terran.jpg

ZipFail
12-31-2010, 16:01
TRUE STORY 8)

Дейвид Айк го е доказал, ама ние не можем да си отворим очите и да го видим :(

12-31-2010, 16:07
TRUE STORY 8)

Дейвид Айк го е доказал, ама ние не можем да си отворим очите и да го видим :(

Това, че ти не си намерил не значи че няма!А и 1 час четене...Малииии ти си прегрял...Иди си охлади мозъка(ама като гледам вероятноста да го охладиш е нищожна, че май липсва)...Влей студена вода през едното ухо и я изкарай през другото...Айде бързай, че да не ти стане нещо...

ZipFail
12-31-2010, 16:39
Някой път ще отделя време и ще напиша...половината "доказателства" са измислени а другата си противоречат едно друго...

12-31-2010, 16:55
Някой път ще отделя време и ще напиша...половината "доказателства" са измислени а другата си противоречат едно друго...

Това какво общо има с цялата тема?Това, че ще пишеш приказки не ме засяга.

ZipFail
12-31-2010, 17:03
И нас също не ни засяга, колко сме заблудени и кво правели рептилите, но ти държиш да го напишеш във всяка шибана тема във форума, нали ?

12-31-2010, 17:18
И нас също не ни засяга, колко сме заблудени и кво правели рептилите, но ти държиш да го напишеш във всяка шибана тема във форума, нали ?

Аз пиша нещо което ви засяга и сте пряко засегнати!

ZipFail
12-31-2010, 17:29
Не ни интересува значи, че не ни интересува, независимо колко си убеден в правотата си...

Кога най-после пак ще ти залепят бана ?

12-31-2010, 20:37
Не ни интересува значи, че не ни интересува, независимо колко си убеден в правотата си...

Кога най-после пак ще ти залепят бана ?

Ем явно си овчи...Нека си контролиран...
Еми явно съм банннат защото говоря истиината и на някои не им изняся!

mech0
01-01-2011, 13:24
Ама ти идиот ли си да пишеше в толкова часа на Нова година? Радвам се, че не съм като тебе “всезнаещ” и да си седя пред компютъра на Нова година да си развивам теориите. Дори да съм заблудена овца и да не вярвам в твоите неща, за които продължаваш да не представяш доказателства освен: ами аз знам, че е така; тъпи сте; заблудени сте; намерете си някъде информация и си четете ей сега да гушна букета поне знам, че съм свършил много добри дела и съм бил полезен на обществото.

gandalfepi4
01-01-2011, 14:33
shut the fuck up mech0!

continue your fighting, I approve of it

http://static.funnyjunk.com/gifs/12772059670146.gif

JylAdIznAsilvaCh
01-01-2011, 21:31
@mech0, ама ти идиот ли си да пишеш в ТОЛКОВА часа на Нова Година? Нормалните хора вече са под масата, плуващи във своя собствен(в някои случаи примесен с чужд такъв) сос.
И първото което е, за да се води някаква дискусия, трябва и двете страни да отбират поне нещо от въпроса. В повечето твои мнения(визирам не само тези в темата) наистина не видях нещо повече от това "чел съм за еди кое си, отбирам малко от еди кое си и чакам да ми давате доказателства ама не ми се занимава да ги чета щото имам по - забавни неща за вършене". Та това което правите в момента е единствено да се надприказвате един друг(и на теб като гледам доста ти допада тази посока на разговора ^^).

mech0
01-01-2011, 21:40
Аз питам, нормален отговор не получавам. Да виждаш някъде в темата 1 линк към нещо или да е посочил произведение, едвам го накарах 1 всезнаещ човек да ми посочи. Поне gandalfepi4 винаги дава линкове, обяснява и макар да не ми е любимец му ги чета. И какво искаш да видиш в моите мнения - казвам кое съм чел, от кое имам представа, като трябва давам и линкове?

01-01-2011, 21:53
Ама ти идиот ли си да пишеше в толкова часа на Нова година? Радвам се, че не съм като тебе “всезнаещ” и да си седя пред компютъра на Нова година да си развивам теориите. Дори да съм заблудена овца и да не вярвам в твоите неща, за които продължаваш да не представяш доказателства освен: ами аз знам, че е така; тъпи сте; заблудени сте; намерете си някъде информация и си четете ей сега да гушна букета поне знам, че съм свършил много добри дела и съм бил полезен на обществото.

Просто ми припадна момент.
А и невиждам какъв празник е?
И пиенето не ми е привилегия...
И казах ти така някои неща, но ти дори не си си направил труда да ги потърсиш...За какво става на въпрос...И ми викаш, че съм зле...яааа...

mech0
01-01-2011, 22:05
Защо не си смениш ника? Не виждам къде ти е смелостта или храбростта след като дори не смееш като мъж да си признае, че нищо не си дал като свестен отговор. Ти въобще признаваш ли някакви празници? И какви неща ми каза, едно име и да търся и да се образовам. През цялото време говориш колко съм ограничен, а забравих спореше и с някой за рептилите, но тези научни фантастики като ги чуя и направо. :D

01-01-2011, 22:19
Защо не си смениш ника? Не виждам къде ти е смелостта или храбростта след като дори не смееш като мъж да си признае, че нищо не си дал като свестен отговор. Ти въобще признаваш ли някакви празници? И какви неща ми каза, едно име и да търся и да се образовам. През цялото време говориш колко съм ограничен, а забравих спореше и с някой за рептилите, но тези научни фантастики като ги чуя и направо. :D

Еми дори едно име за тези които ги интересува е достатъчно.Но ти не си правиш труда, а само изискваш.
Разира се, че има празници...Но нова година не е....Просто повод за някой да се напие...Явно и за теб...
А с какво си помогнал на обществото...И с какво е важно това?
И за какво искаш доказателста...Кажи ми да ти тропна да четеш(ако си направиш труда де), но така няма да постигнеш нищо...

mech0
01-01-2011, 22:46
Знаеш ли кой е най - големият световен празник - Нова година. И това, ако не е празник за теб, не знам какво празнуваш. Аз лично празнувам това, което съм постигнал през годината, това че аз, близките и приятелите ми сме още живи и здрави, приятелството, което ни е събрало на Нова година и това, че ме очакват още много радостни моменти през настъпващата година. Ще ти кажа само 2 от нещата, с които съм помогнал на обществото: площадката, на която се събираме комапанията от квартала сме я ремонтирали само с наши пари, материали и безвъзмезден труд, участвал съм в правенето на еко-пътека край Попово. И ти казах 5 пъти за какво искам доказателства, но ти дори и това не помниш, а само механично си пишеш, затова се върни нагоре в темата и виж.

01-02-2011, 00:46
Значи си постигнал това, че си жив?
Е хубаво си помогнал за площатката и за екопатека...Ама ако си мислиш, че си велик и си напраил работа за 5 години напред...
А и мже да се чества като празник...Но Нова година какъв празник е?Какво е станало?Просто се сменя годината..Какво толкова?Повод за пиене...
Ем повтори за какво искаш доказателства...Аз не мога да поня...Акъла ми не е вторачен тука какво, кога, що и тн...

ZipFail
01-02-2011, 09:45
Иначе казано - нямаш нито едно доказателство, ама пък Дейвид Айк е много убедителен. :lol:

gandalfepi4
01-02-2011, 10:09
кюфте, мисля че трябва малко да си изясниш в какво вярваш и в какво не вярваш.

доста ми е трудно да повярвам че не знаеш това но...

ами, човека е идиот бе мен!

http://www.youtube.com/watch?v=BiyrHZCksDM

не може хем да е син на яхвето или как там и да вярва че света ще свърши 2012 ама ти да казваш че тези неща са лъжи като подкрепяш друга негова...теория?... която пък е тотално измислена от него!

01-02-2011, 12:38

не може хем да е син на яхвето или как там и да вярва че света ще свърши 2012 ама ти да казваш че тези неща са лъжи като подкрепяш друга негова...теория?... която пък е тотално измислена от него!

Аз знам в кое вярвам!!!И за 90% от нещата знам че са истина!!!
А за кое не можеш да повярваш, че не знам?
И какво общо има Дейвид Аик?Каква негова теория подкрепям?

Nam3less3
01-02-2011, 14:11
И какво общо има Дейвид Аик?Каква негова теория подкрепям?Вярваш или имаш доказателства?

gandalfepi4
01-02-2011, 15:53

И какво общо има Дейвид Аик?Каква негова теория подкрепям?

започваш да използваш много удивителни. кротни се малко и спри да казваш че "знаеш какво е истина" щото не знаеш.

нито аз знам че няма бог, нито неймлес знае че има (въпреки че ще си изяде ташаците преди да го признае), нито ти знаеш че има рептиолоиди.

както и да е.

какво общо има дейвид айк питаш?

поправи ме ако бъркам но самата идея за рептилите идва от него.

този бивш футболен коментатор, който вярва че светът свършва 2012 и че е син на бог (в който пък ти не вярваш и доколкото успях да разбера смяташ че тези които вярват са заблудени, манипулирани овци) е дал на света тази конспиративна теория.

не пеньо, не геньо а въпросният пич.

ей затва мисля че е възможно да има нещо общо с разговора.

наистина ме поправи ако греша, просто от каквото успях да намеря излиза че той казва в книгата си от 1999 че формоменящи, кръвопиещи гущери от съзвездието дракон, които живеят под земята (което е лесно понеже тя е куха според него) ни контролират...

някак

и от там тръгва цялото нещо

е, и от доказателства че управляващите ни са такива рептили.

неотречими доказателства като това

http://whoyoucallingaskeptic.files.wordpress.com/2009/03/elizabeth-ii-as-reptilian.jpg

което всъщност не знам какво доказва с изключение на това че кралицата носи обеци ама сигурно щото съм заблуден за явната истина

брато, или аз не съм разбрал какво чета или теорията която поддържаш е предложена от супер, ултра мега идиот който прави такива глупости едва ли не за хоби.

отделно че земята всъщност не е куха че да живеят каквито и да било гущерляци (студенокръвни на всичкото отгоре) там.

просто е тъпо - не може раса която може да пропътува толкова много светлинни години да не е способна да си направи еквивалент на биг мак без да се мъчи да контролира, без да контролира, няколко билиона маймуни.

настрана въпроса и че ако ни бяха поробили истински щяхме да издаваме стотици пъти по-големи количества негативни емоции... които са малко бедни откъм калории и трудни за усвояване (главно понеже са просто ел. импулси в мозъка, където си се раждат за няколко скунди и изгасват след това), но какво разбирам аз наистина

01-02-2011, 17:06
Защо си мислиш, че рептилите ни управляват пряко?
А и това, че Дейвит Аик е казал разни неща и вярва че е месията, не значи че само той го е казал и че всичко тръгва от него...

gandalfepi4
01-02-2011, 17:22
их, от това се притеснявах.

извинявай, кой тогава започва рептилите?

а иначе мисля така щото или управляваш нещо или не. как иначе?

01-02-2011, 17:25
их, от това се притеснявах.

извинявай, кой тогава започва рептилите?

а иначе мисля така щото или управляваш нещо или не. как иначе?

"кой започва рептилите"- wtf?

Еми казах ти, че не управляват пряко...Ти кво мислиш...че се пяркат из улиците?

gandalfepi4
01-02-2011, 17:50
останах с впечатление че това знание не се е пръкнало в главите на двеста-триста души ей така, а че е хипотеза предложена от някого.

според ДЪ ИНТЕРНЕТ въпросната личност е този побъркан дейвид айк.

всяка конкретна идея идва от конкретна личност, не е ли тази личност дейвид айк в случая?

а на другото "да", нали уж са хората които ни управляват и тн?

01-02-2011, 19:16
останах с впечатление че това знание не се е пръкнало в главите на двеста-триста души ей така, а че е хипотеза предложена от някого.

според ДЪ ИНТЕРНЕТ въпросната личност е този побъркан дейвид айк.

всяка конкретна идея идва от конкретна личност, не е ли тази личност дейвид айк в случая?

а на другото "да", нали уж са хората които ни управляват и тн?

Ем нищо не възниква от един човек.
А това "да" за какво се отнася?

mech0
01-02-2011, 19:28
Ама ти вникваш ли като някой друг пише? Задал си въпрос дали според gandalfepi4 рептилите се разхождат по улицата и той ти е отговорил "да, нали уж са хората които ни управляват и тн".

01-02-2011, 19:30
Ама ти вникваш ли като някой друг пише? Задал си въпрос дали според gandalfepi4 рептилите се разхождат по улицата и той ти е отговорил "да, нали уж са хората които ни управляват и тн".

Просто не мога да помня незначителни неща...

gandalfepi4
01-02-2011, 19:35

теорията на еволюцията - дарвин

теорията на гравитацията - нютон

теорията на относителността - айнщайн

теорията за рептилите - (според всичко което успях да намеря) дейвид айк

?

преди въпросния индивид да започне да говори за тях някъде споменати ли са?

кюфте, мисля че хахото я е измисло. сори, просто така пише навсякъде

а ако идва от него...

http://www.youtube.com/watch?v=uTCdxO6fRkw

01-02-2011, 19:38

?

Посочи ми изключения...Примерно.

mech0
01-02-2011, 19:39
Е не, с последното изказване разкърти. Какво да помниш "прсоветителю"? Не можеш ли като разумно същество да си погледнеш предния пост или рептилите те контролират и не ти позволяват да го направиш, защото после илюминатите ще избият всички масони?

01-02-2011, 19:44
Е не, с последното изказване разкърти. Какво да помниш "прсоветителю"? Не можеш ли като разумно същество да си погледнеш предния пост или рептилите те контролират и не ти позволяват да го направиш, защото после илюминатите ще избият всички масони?

Илюминантите ще избият масоните?

mech0
01-02-2011, 19:47
Защо gandalfepi4 да ти показва изключения, след като ти каза, че не всичко започва от 1 човек. Не е ли логично ти да представиш такъв случай?

01-02-2011, 19:49
Защо gandalfepi4 да ти показва изключения, след като ти каза, че не всичко започва от 1 човек. Не е ли логично ти да представиш такъв случай?

Еми да ми посочи около да речем 500 неща произлизащи от 1 чиляк и тогава може да кажем че е възможно друтото да е изключение...

mech0
01-02-2011, 19:52
Само Томас Едисън има над 700 патента. Това стига ли ти?

gandalfepi4
01-02-2011, 19:53

?

Посочи ми изключения...Примерно.

политеизът, идеята за отвъден живот, фетишизмът (духовен такъв) и подобни идеи, но те са бегли - всяка конкретна такава идва от конкретен индивид или явление което е предивзикало сходни мисли в група хора.

...

сори не се сещам. ако имаш нещо предвид давай.

и защо не коментираш по въпроса за това че хахавия айк е измислил рептилите?

говорил си за това в предни теми

filmimilmi
01-02-2011, 20:03
Превръщате раздела в боза.
Иначе Дейвид Айк не е първият, който говори за тайната история на Земята.
http://vbox7.com/play:88006587
http://vbox7.com/play:2a764f8f
Дали ще ги наричате рептили, или анунаки, по-важно е кои са и какво ни мислят.

gandalfepi4
01-02-2011, 20:08
FILMIII! WELCOME BACK BITCH :smt006

filmimilmi
01-02-2011, 20:11
За много години и на теб!

JylAdIznAsilvaCh
01-02-2011, 20:12
а забравих спореше и с някой за рептилите, но тези научни фантастики като ги чуя и направо. :D

А тези неща като ги чуя от вярващ, и направо :D
А може би дори и ти, се съмняваш във всемогъщият Господ Бог, и силата му(а защо не и в съществуването му)? За някого с мощта на криейтъра би било ъ пийс ъф кейк да създаде влечугоподобните създания ^^

01-03-2011, 05:39

Не говоря за патенти!А и Едисън...Само май крушката де е по-свястно откритие...А и се е изгаврил с Тесла-много по-голям капацитет!!!

mech0
01-03-2011, 07:47

Не говоря за патенти!А и Едисън...Само май крушката де е по-свястно откритие...А и се е изгаврил с Тесла-много по-голям капацитет!!!
Аз не знам защо се опитвам да водя нормален разговор с теб като ти само увърташ някакви глупости. Първо ми каза да дам пример за 500 неща произлизащи от 1 човек и това ако с Едисън не е пример не знам какво искаш. И защо искаш да ти дадем такива неща за пример, за да можеш да кажеш, че неща, които не са създадени от 1 човек са изключение. gandalfepi4 те пита вече не знам за кой път, ако Дейвид Аик не е автор на теорията за рептилите тогава кой и какви са доказателствата? Айде сега драги "просветителю" отговори на конкретния му въпрос, а не почвай пак да увъртъш.

01-03-2011, 11:41

Аз не знам защо се опитвам да водя нормален разговор с теб като ти само увърташ някакви глупости. Първо ми каза да дам пример за 500 неща произлизащи от 1 човек и това ако с Едисън не е пример не знам какво искаш. И защо искаш да ти дадем такива неща за пример, за да можеш да кажеш, че неща, които не са създадени от 1 човек са изключение. gandalfepi4 те пита вече не знам за кой път, ако Дейвид Аик не е автор на теорията за рептилите тогава кой и какви са доказателствата? Айде сега драги "просветителю" отговори на конкретния му въпрос, а не почвай пак да увъртъш.

Твърдението на теория патент ли е?А и filmimilmi ти написа!За което му благодаря :)

Nam3less3
01-03-2011, 12:52
тук сте го обърнали на пълна порнография.

Съжалявам хората, които не могат да мислят или да защитават позицията си, а само пишат глупости и словоблудстват - така не се показват знания, а само се доказва липсата на интелект.Така е. Не знам тука за какво спорят, но спорове между атеисти и християни са безсмислени. Не трябва да се спори, а просто да се споделя информация, иначе винаги нещата ще свършат до - има бог, няма бог и т.н.

01-03-2011, 13:38
тук сте го обърнали на пълна порнография.

Съжалявам хората, които не могат да мислят или да защитават позицията си, а само пишат глупости и словоблудстват - така не се показват знания, а само се доказва липсата на интелект.Така е. Не знам тука за какво спорят, но спорове между атеисти и християни са безсмислени. Не трябва да се спори, а просто да се споделя информация, иначе винаги нещата ще свършат до - има бог, няма бог и т.н.

Еми разира се...Когато някои каже нещо и веднага някой отвръща - ами той Бог намкво с, той Бог еидиквоси...