Влез

View Full Version : Има ли някакво решение ???

taratorcho
12-30-2010, 12:15
Когато си оставям косата ми да стане малко по дълга ( бритона ми да стига някъде до средата на челото ми) ии започва много да ми се пречупваа :-x :-x :-x и много се ядосвам (става въпрос за бритона)

някакви препорки какво да правя, никой от наще не е с чуплива коса, а мойта :-x :-x :x ... С какво мога да я правя така, че да не ми седи на лимби :-x :?

FuckingFreak
12-30-2010, 12:24
Друго решение освен да се подстрижеш или да си купиш преса и да се изправяш не виждам. По поста ти реших че си момче и освен ако не си пускаш дълга коса сигурно искаш бритона да ти седи напред/нагоре или там както и да е - използвай гел.

taratorcho
12-30-2010, 12:32
Друго решение освен да се подстрижеш или да си купиш преса и да се изправяш не виждам. По поста ти реших че си момче и освен ако не си пускаш дълга коса сигурно искаш бритона да ти седи напред/нагоре или там както и да е - използвай гел.

не, не бритона искам да си ми седи надолу, аз отгоре се правя на бодли, само че като ми стане по дълга и се почва с едни лимби азз ги реша надолу, те още повече се пречупват :-x :-x :-x ,,, пробвах с гел и с пяна ... с лак не съм ама не мисля да си развалям косата с тоя лак, само за да ми седи бритоа надолу :x
пп: поддържам си я косата проссто съм принуден да се подстригвам, а със прекално къса коса не се харесвам :-x ..