View Full Version : Есе на английски език ?
Здравейте....на 3ти е нужно да предам есе по английски език а пък аз хабер си нямам от него както и всички мой познати...ако на някой от вас му се занимава моля ви напишите по един два реда :) темата е "моето семейство" БЛАГОДАРЯ!
PullMeCloser
12-30-2010, 13:58
Най-малоумната и проста тема и ти да не можеш да съставиш няколко изречения?Айде стига бе...не може да си чак толкова зле. :?
То е за ТВОЕТО семейство!!!
BlackEyedPeas
12-30-2010, 21:06
..ако на някой от вас му се занимава моля ви напишите по един два реда :) ...
Хах, ние тука к'ви сме? Да ви пишем домашните ли??
А после ми обеснявате на колко високо ниво ви е Анлийския език....
SladkaZagadka
12-30-2010, 23:17
Първо го напиши на български, след това - на английски . Аз лично така бих направила, по-лесно е . Започваш с това кои са членовете на твоето семейство и не забравяш дом . любимец [ако имате ] :D . Продължаваш с характерни неща за всеки един от вас и след това завършваш с това, че ги обичаш [ако е така :D] иии да речем, че ... вие сте единно цяло и тнт .
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-01-2011, 03:34
Първо го напиши на български, след това - на английски . Аз лично така бих направила, по-лесно е . Започваш с това кои са членовете на твоето семейство и не забравяш дом . любимец [ако имате ] :D . Продължаваш с характерни неща за всеки един от вас и след това завършваш с това, че ги обичаш [ако е така :D] иии да речем, че ... вие сте единно цяло и тнт .
според мен не е добре да го пишеш на бг първо ;д 2та езика са си различни и има изрази които ако ги напишеш на бг после няма как да се преведат точно на английски без да звучат странно ;D но мисля че ако започнеш така ще е супер ! :) не е кой знае колко трудно....
в най лошия случаи отиваш във google translate и то ще ти го преведе.:D
marin4itu
01-01-2011, 11:35
Ти тука за помагало.ком ни взе... :?