PDA

View Full Version : Микрософт оффисе 2010 проблем.



koko95
12-30-2010, 17:35
Изтеглих най-новия офис пакет 2010 от замунда дето е черен блак портабле,и го инсталнах и въведох сд-кея дето го имаше в замунда,но пак ми иска ключ а аз нямам такъв дайте ми плс,щот по интернет ми пише че кода е невалиде.
http://prikachi.com/images/140/2809140M.jpg

http://prikachi.com/images/140/2809140M.jpg

ThEKiNgG
12-30-2010, 18:33
Аз използвах активатор. :)

doomkillerr
12-30-2010, 19:24
Трябваше да блокираш програмата, да не се свързва към интернет!!! :)

sladoled
12-31-2010, 13:33
А как се прави това? - да локираш програмата да не се свързва с интернет?

deadfish
12-31-2010, 13:45
Изключваш си нета. 8-)

koko95
01-01-2011, 17:12
Аз използвах активатор. :)

плс дай активатора.