View Full Version : БРЪЧКИ
Нормално ли е да започнат да ти излизат бръчки още в тийнейджърска възраст?
MegiBoOm
12-31-2010, 12:39
Еми не естествено, но ако прекаляваш с всякакви козметични продукти(гримове,кремчета, елове,маски.....) много ясно, че ще имаш бръчки!
zlatit0o
12-31-2010, 13:10
Еми не естествено, но ако прекаляваш с всякакви козметични продукти(гримове,кремчета, елове,маски.....) много ясно, че ще имаш бръчки!
кремчетата, геловете и маските причиняват бръчки :shock: :shock:
MegiBoOm
12-31-2010, 13:11
кремчетата, геловете и маските причиняват бръчки :shock: :shock:
Да, ако са в прекомерна употреба и недобре подбрани според типа кожа!
WaterLilly
12-31-2010, 13:27
Да не си дехидратирана? Достатъчно вода ли пиеш?
alabama4151
12-31-2010, 17:48
Спри да се чумериш
Me4encety
01-01-2011, 04:03
не е нормално естествено.майка ми е на 35 и още няма бръчки.ти какво толкова използваш,че и бръчки имаш?много грим ли слагаш?
не е нормално естествено.майка ми е на 35 и още няма бръчки.ти какво толкова използваш,че и бръчки имаш?много грим ли слагаш?
моята е на 37 и също няма :shock:
прекалено много грим? и явно некачествен или неподходящ за кожата ти??
или се бъркаш и не са бръчки? :-o
говори с майка си и ако трябва отиди на дерматолог, ние нищо не можем да кажем.
FuckingFreak
01-01-2011, 12:59
Бръчки от стареене се появяват в най-лошия случай най-рано на 30 години Не знам с какви продукти трябва да се мацотиш, за да ги получиш и то преди да си навършил 20..
mArMaLaDkA
01-01-2011, 14:30
Над половината ми съученички имат мимически бръчки, а едната половина от тях дори не ползват коректор за лице. И на мен ми е странно, даже съм се панирала да не вземат да ми излязат и на мен. Така и не можах да разбера от какво се получават.
MeLikesPie
01-01-2011, 15:48
Снимка
Почти сигурно е, че просто се стряскаш, сигурно нищо ти няма... И аз имам нещо подобно, а нито се гримирам, нито ползвам кой знае каква козметика...
whitebunny
01-01-2011, 16:50
Спри да се чумериш 8-) и на мен ми се появиха от чумерене особено лятото като ми пече слънцето постоянно се чумеря и мръщя и всеки ме пита какво ти е.
П.Т. както казаха по-горе ние нищо не можем да направим. Съветвай се с личната ти лекарка или някой дерматолог
anonymous708973
01-01-2011, 19:35
Спри да се чумериш
Ей това е истината. Не ги слушай за тия дерматолози и щуротии.
Мимически бръчки са 100%. Аз имам една огромна на челото, по дължина, защото от години вдигам вежди за всичко. Не ми е удобно да стоя с нормална физиономия и ги вдигам.. Бръчката е огромна, мажа се с крем, но... факт е. :?
Може и да се получат от действието на слънцето. В този случай УВ лъчите са разрушили хиалуроновата киселина в кожата. Вече и у нас предлагат козметични процедури за такива случаи. Поне в София има.
аз пък имам около устата... :o , 'щото съм постоянно ухилена..гадно е ама не мога без да се смея. :(
mynichka
01-05-2011, 16:38
аз пък имам около устата... :o , 'щото съм постоянно ухилена..гадно е ама не мога без да се смея. :(
и аз, ужасно е!
christohrk
08-19-2014, 14:27
Ами ако имаме бръчки около интимната област в непълнолетна възраст? (Мъже)