View Full Version : Помощ
mishicwe
01-01-2011, 19:00
ЧНГ ! Имам проблем и ще се радвам ако ми помогнете ... снощи бях на купонче , вечерта когато си легнахме бих чекий на едно момче около 20 мин , гащите му бяха мокри . след това правихме секс без презерватив и възможно ли е да е било сперма и сега да съм бременна ? .. БЛАГОДАРЯ :-)
rali4ka1
01-01-2011, 19:01
А възможно ли е да ви дойде акъла и да ползвате балони?
ами винаги може да е останало малко сперма по каналчето.
П.С. Историята ми излгежда мн нереална...
elito0o0o0
01-01-2011, 19:03
damn! за това обичам Нова година! В секса се пускат сума ти такива теми. :lol:
rali4ka1
01-01-2011, 19:05
Някой пийне 100 грама алкохол и гащите падат и краката се разтарят.И след това се реве по форумите,помощ бременна ли съм.
taratorcho
01-01-2011, 22:15
... след празници и Нова година най-вече, раздела е най-натоварен с нови теми ,,,, забелязали ли сте :-D :D :D
по темата: миии, вземете малко да мислите вече бее, аман, много ясно, че има шанс, ако не друго, то поне земи си направи един тест и следващия път си купете един балон 25 ст. е, съмнявам се да нямате ...
... след празници и Нова година най-вече, раздела е най-натоварен с нови теми ,,,, забелязали ли сте :-D :D :D
по темата: миии, вземете малко да мислите вече бее, аман, много ясно, че има шанс, ако не друго, то поне земи си направи един тест и следващия път си купете един балон 25 ст. е, съмнявам се да нямате ...
така си е :D
20 мин чекия и после секс :-o Не ми изглежда реално защото от гледна точка на кура ми:
1)Офф за 20 мин тая трябва да е била много грозна или аз да не съм осетил че 10 мин ми е била чекия и после съм видял.
2)След 20 мин аз като свърша само секс после ще ми се прави както ме боли от 20-те минути
3)Алооо горния мозък найстина ли има толкова прости индивиди
-има малкия има и не са малко и то на по 13-14 години са....
Че дай да варим да ги оправяме....
-имаш право малък ,имаш....
И това е гледната точка на кура ми
gandalfepi4
01-02-2011, 10:21
както обичам да казвам:
вкарала си си наспермена пишка у ваджайната и после ни питаш дали е възможно да си бременна?