View Full Version : ПРОБЛЕМ - плитка вагина
cemetery
01-01-2011, 19:54
Здравейте!С приятелката ми ходим от 8 месеца и както се сещате се стигна до секс,но само един единсквен път,поради следния проблем:Приятелката ми е на 15 и досега не беше осъществявала никакви интимни контакти с други момчета..От около 2рия месец започнахме със така наречените "fingering" ii "handjob" .. като в последствие се оказа,че съм я отворил по този начин.Това се случваше доста често,така че започна да и доставя удоволствие,но изглежда вагината и се регулира спрямо моите пръсти..Преди 1 седмица решихме да правим секс,но се оказа,че е доста плитка (колкото размера на пръстите ми) ии беше доста трудно и изглежда леко болезнено за нея,въпреки че бях внимателен.Та въпросът ми е дали според вас за известно време ще се разшири,тоест "задълбочи" или проблемът си е от нея .. В случай,че в близко време решим да правим секс,бихте ли ми препоръчали някоя поза с малко проникване?! Мерси,презварително
anonymous708973
01-01-2011, 19:59
Човек, моля ти се, приятелката ти ще е първата с тоя проблем. Нормално е да е кофти проникването. Все пак оная ти работа е по-дебела от 2-3 пръста! (Нали? 8-) ) Ще стане работата, просто давайте полека :)
Ми когато вагината й е поела (за този глагол се сещам) пръстите ти, тя се наглася спрямо тях, смисъл като широчина и дълбочина на проникване. Трябвало е да бъде с нечий мъжки полов орган.
Използвай лубриканти слеващия път, туко-виж помогне. :wink:
TheManTheLegend
01-01-2011, 20:07
Не си стигнал дъното на бездънната яма, просто е стегната. Накарай я да се отпусне. С плитко проникване като за твоа случай са задна прашка и кучешката ;-)
В нормално състояние вагината е към 8 сантиметра. Във възбудено - 15-17, зависи от възбудана и момичето. Следователно или не я възбуждаш, или просто е леко дефектна - а това може да го установи лекар.
ПП: Вагината има "дъно" - викаме му се "шийка на матката". Ако си го вкараш "половия орган" по-навътре, много ще я боли.
+1
не е възможно да е чак толкова плтка,няма начин,представи си след години как ще ражда :?
просто я предразположи,кажи и да се отпусне :) всичко ще ок :)
littledolly
01-01-2011, 21:40
...
а сигурен ли си че момата е дефлорирана?? тоест дали с пръсти си свършил кървавата работа??
защото това, което описваш ми прилича на неразкъсан химен ..
ledenakrasota
01-02-2011, 18:16
Достатъчно ли я стимулираш с френска любов? :D
krem4et0
01-02-2011, 18:38
а сигурен ли си че момата е дефлорирана?? тоест дали с пръсти си свършил кървавата работа??
защото това, което описваш ми прилича на неразкъсан химен ..
Тоя химен да не е 1 пръст навътре? Нормално е първите пъти да е дискомфортно. Позите, в които вагината става по-дълбока са различни от поите с дълбоко проникване. При тях дълбочината се постига чрез скъсяване на самата вагина и опиране до най-вътрешните й стени.
Въпреки че правя секс от сума ти години, ако съм имала период на по-дълга суша (1 седмица-10 дни), първия акт го правя винаги в мисионерската пози и с прибрани крака. Така самата вагина става по-дълбока. Та...просто опитайте пак...след време.
HapkoMaH
01-02-2011, 20:24
спокоино приятел нормално е :)
mecho8888
01-02-2011, 21:08
Здравейте!С приятелката ми ходим от 8 месеца и както се сещате се стигна до секс,но само един единсквен път,поради следния проблем:Приятелката ми е на 15 и досега не беше осъществявала никакви интимни контакти с други момчета..От около 2рия месец започнахме със така наречените "fingering" ii "handjob" .. като в последствие се оказа,че съм я отворил по този начин.Това се случваше доста често,така че започна да и доставя удоволствие,но изглежда вагината и се регулира спрямо моите пръсти..Преди 1 седмица решихме да правим секс,но се оказа,че е доста плитка (колкото размера на пръстите ми) ии беше доста трудно и изглежда леко болезнено за нея,въпреки че бях внимателен.Та въпросът ми е дали според вас за известно време ще се разшири,тоест "задълбочи" или проблемът си е от нея .. В случай,че в близко време решим да правим секс,бихте ли ми препоръчали някоя поза с малко проникване?! Мерси,презварително
абе батко фани за нае.. а не мрънкай :D
Тоя химен да не е 1 пръст навътре? Нормално е първите пъти да е дискомфортно. .
е и аз тва питам де..
щот младежа твърди че докато са се заигравали с пръстчетата я е дефлорирал,а на мен ми се струва че всъщност момата още е девствена ..
krem4et0
01-03-2011, 09:15
Питането беше иронично. Хименът е на входа на влагалището. НЕ Е един пръст навътре!
DarkTemplar
01-03-2011, 11:56
Наблегни на френските ласки.