PDA

View Full Version : Знам, че звучи тъпо, но ми кажете. Моля!

Dekkuy
01-01-2011, 20:51
[i]Та .. раздела е наречен Любов и макар, че моят проблем, не е точно любов, а само привличане, искам да попитам. Но нека първо да разкажа.

Има едно момче от моя град. Пишем си в фейсбук и скайп (колкото и банално да звучи) и ми допадна. Канеше ме на кафе, но все нямахме вазможност. С всеки изминал ден ми допадеше все повече и повече. Една вечер му писах смс да се видим, той не ми отговори и не дойде. Когато се прибрах ми се извиняваше, че бил в прители и късно видял смс-а. Добре, нищо не казах. Предложи да излезем на следващия ден, за да ми се реваншира. Уговрихме се и каза, че като е на уговореното място ще ми звънне, но така и не звънна. (Това се случва на 30 декември.) Звъннах му, а той ми каза, че е зает и че трябва да пазарува за нова година с приятелите му (за които знаех, че ще са с него). Убидих му се, защото му бях казала да не го занимавам като е с приятелиъе му, но той каза да дойда. После естествено пак ми се извиняваше с управданието, че е нямал време. Ядосах се и снощи като обикаляхме му звъннах да се видим и най-накрая се запознахме лично. Но се даржеше сякаш за пръв път ме вижда. До тук наблегнах на лошите неща.

Но ми е казвал и много други неща. Казваше ми: "Нова година, нов касмет. Може да започнеш годината с ново гадже", аз му казах няма желаещи. А той ми отговори: "аз може да желая от каде знаеш". Казваше ми, че в бъдеще мога да се уредя с гадже, че като ме видел щял да ме целуне и секви такива.

Та вапроса ми е следния: Според вас има ли някакви симпатии към мен или не?

П.П. - Извинявам се за идиотската тема, за несвързаното писане, и ако имам правописни грешки !!

DaemonBoy
01-01-2011, 20:54
Кво се занимаваш с лапетий на 20 години, дай някой по-съзрял на 25-27 години

Dekkuy
01-01-2011, 20:56
Много ми помогна мерси ! ;) Но искам отговори по темата.

mArMaLaDkA
01-01-2011, 21:00
Еми, ебати, той наистина за пръв път те е виждал, как искаш да реагира? :lol:

Зле сте. И двамата. Ебава се с теб. Грубо и безцеремонно. Твоя си е вината, че позволяваш такова отношение и че таиш някакви надежди.
Неспособна си да преценяваш сама, тваЙ. Нямаш толкова акъл още, водиш се по чуждото мнение, накратко - циркът е пълен.

Недей бърза да пораснеш. И моля те, смени го тоя подпис... :-o

rusoto_baby_f
01-01-2011, 21:01
Ето какво мисля...
Поредния, който незнае какво иска...или има мерак за теб, но само за вечер...две...три...
Според мен нищо няма да се получи, ти си на 14...той на 20...
Реално погледнато разликата в годините не е чак толкова голяма (защото познавам хора с 8 год. разлика и са със здрава връзка) ...но...възрастта в която се намирате...- начина на мислене...на държане...на перчене...на говорене...всичко е много различно..За да не се самозалъгваш и за да не бъдеш наранена...Забрави го..!

Dekkuy
01-01-2011, 21:21
rusoto_baby_f лесно е да кажеш да го забравя, но немога. През цялото време мисля за него.

mArMaLaDkA да, за пръв път ме вижда, но исках да кажа, че се даржи сякаш не ми е казвал нищо от това което сме си писали, че никога не сме си обелвали думичка. .. И доволна ли си, махнах го подписа!