View Full Version : Плакали ли сте досега за момче/момиче?
glamouros
01-01-2011, 20:59
Е тва е въпроса. А ако някой иска да разкаже ще ми е инт и историята... :)
mArMaLaDkA
01-01-2011, 21:05
Е, че не е като да не съм се ронила крокодилски сълзи за някоя изгубена кауза като по-малка... 8-)
theonlyone123
01-01-2011, 21:07
Плакала съм за момче , но бях малка . Сега вече знам,че няма смисъл заради некви идиоти да плачеш . :) :) :)
kuklichka_bg
01-01-2011, 21:34
Преди много плаках,сегя трудно ще се намери някой който ще ме разплаче отново. :)
Biskfitka
01-01-2011, 21:36
Да,плакала съм,и аз,и той...на мен понякога ми се случва и сега (то не беше отдавна де ;д) за него не знам..
Някой май е борд-нат.
ОТ: Не, бавно е.
NomNomNom
01-01-2011, 21:39
Някой май е борд-нат.
И ти си ревал за мен, не се прай тука ..
Някой май е борд-нат.
И ти си ревал за мен, не се прай тука ..
Ай са... "не ти" Ном.
NomNomNom
01-01-2011, 21:43
По темата : плакала съм, но като бях малка , 2-7ми клас.
RoSKo0o0
01-01-2011, 21:46
Мхм... този септември беше кулминацията, когато й казвах, че я пускам - нямаше какво да насилвам нещата. Дааам, тежичко си беше, но явно наистина си я обичах :) Жалко :)
JustUnforgivable
01-01-2011, 22:18
Да
Да, преди 2-3 месеца. За пръв път през живота ми, заради момче. След това повече не съм.
Плакал не, ама от яд съборих един марков парфюм като отивах в другата стая да си взема цигара, и си удвоих яда. Когато си мислиш, че по-зле не може да стане.. :D
PredrusalotoZaiche
01-01-2011, 22:51
Няколко пъти съм плакала по-скоро от яд,заради глупави грешки които бях направила...А напоследък ми се случва много често да плача и то за хора,които не заслужават ..
tanch3t093
01-01-2011, 23:25
Да, но никога не го е заслужавал.
плакал ... не чак .. но съм се просълзявал както се казва :) иначе просто правя ... абе глупости ... но не си струва :)
FreakBitch
01-02-2011, 00:00
Да, плакала съм. Преди за човек, когото по никакъв начин не заслужава. После някак успях да се закрепя, скоравих се, докато не се намери, човека, за когото наистина си заслужава да проливаш крокодилски сълзи. Пък и принципно съм станала много емоционална напоследък.
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-02-2011, 03:05
да! ... беше в 9 клас. супер мн си харесвах това момче.. то накрая ми предложи и тръгнахме :) и нз как е било за него но за мен това беше една прекрасна връзка. нито сме се карали.. разбирахме си се :) просто бях баяя хлътнала по него... обаче кофтито е че ние тръгнахме януари месец а аз март заминавах за канада за постоянно :( и някъде към началото на март месец той скъса с мен :( така съм ревала за него... не е си истина. сега като погледна назад и виждам че сама съм си виновна .. изобщо не е трябвало да тръгвам с него в началото. ама любовта е сляпа :) какво да се прави... той не ми каза мн мн смислена причина а няколко дена по късно докато си говорехме аз напълно блъфирах, нищичко не знаех.. и му казах че знам че е имало нещо м/у него и една негова съученичка. то се оказа вярно. хах вечерта преди да скъсаме явно той ми е изневерил и решил че ще е по щастлив с другата мацка. . . е не можеш да му се сърдиш, след като не е писано не е ... но така за момче не бях плакала. никога.
Никога не съм и не мисля,че някога бих го направил всичко е въпрос на мислене ;)
DeVilTerroR
01-02-2011, 10:35
Възможно най-глупавото нещо ! Никога и по никакъв повод не трябва да се прави !
Еми никога не съм очаквала от себе си,че ще плача за момче ... ама просто се случи. :(
fUcKsMiLe
01-02-2011, 12:01
Да, плакала съм и то не веднъж.. прекалено много ме нараняват думите на любимите ми хора. Трябва да бъда по-силна, но уви .. не става. :(
KiLLeR_InSTiNkT
01-02-2011, 12:05
Да, случи се заради бившия, с когото имахме много дълга връзка.. Постоянно се карахме, дразнеше ме, разбрах, че ми е изневерявал, но трябваше да се сложи край на този кошмар и така стана.
mrazqkindergarten
01-02-2011, 12:16
В продължение на може би поне 5-6 месеца нямаше ден, в който да не съм се скъсвала от рев. Радвам се, че поне сега понамалих емоциите.
TheAvenged
01-02-2011, 12:18
Стига бе, като вземеш да се насираш от смях не плачеш ли?
Не мога да разбера какъв е проблема в тва да си поплачеш, е не говорим за някво диво, истерично ридане. Аз съм отронвал по някой път няколко сълзи докато превъзмогна нещо, няма нищо срамно.
MilanowPz
01-02-2011, 12:54
Човека за когото плачеш не го заслужава.... А този който го заслужава, никога не би те накарал да плачеш :)
asdfjkfkklsdlslf
01-02-2011, 13:00
Да за съжаление, но няма да се повтори :lol:
readyornot
01-02-2011, 13:06
За плачене не точно ... плавали са корабчета един единствен път заради момичето с което съм сега както всяка двойка имаше разни недоразумения и доста голям скандал ... тогава тя се разплака и си тръгна и аз се опитах да й обесня нещата, но не ме послуша и аз се ядосах и очите се напълниха но само толкова ...
DeVilTerroR
01-02-2011, 13:37
Стига бе, като вземеш да се насираш от смях не плачеш ли?
Не мога да разбера какъв е проблема в тва да си поплачеш, е не говорим за някво диво, истерично ридане. Аз съм отронвал по някой път няколко сълзи докато превъзмогна нещо, няма нищо срамно.
Е нали се пита дали си плакал за момче или момиче ? Според мен никой не заслужава да цивриш за него !
mimches12
01-02-2011, 15:01
Не!
NomNomNom
01-02-2011, 15:19
Да, плакала съм. Преди за човек, когото по никакъв начин не заслужава. После някак успях да се закрепя, скоравих се, докато не се намери, човека, за когото наистина си заслужава да проливаш крокодилски сълзи. Пък и принципно съм станала много емоционална напоследък.
То пубертета си казва думата :D
Спокойно , малко ти остава :D
xxcherry
01-02-2011, 15:29
Чак да плача - не. ;д
FromAutumToAshes
01-02-2011, 16:58
За жалост... да ;д
ledenakrasota
01-02-2011, 17:21
Да!Доста съм чувствителна :oops: Но бързо ми минава. 8-)
BlackCross
01-02-2011, 17:26
Момиче е плакала за мен (не че се хваля). А не съм плакал за момиче ама ми е ставало кофти. ;]
FromAutumToAshes
01-02-2011, 17:29
Момиче е плакала за мен (не че се хваля). А не съм плакал за момиче ама ми е ставало кофти. ;]
Йееееее ти си истински мъж.. Благодарим ти за безценните подробности които вкара в иначе така простия отговор който можеше да дадеш ...
да и това е било най-голямата ми грешка :-D
ScarletBite
01-02-2011, 18:16
Плакала съм, разбира се.
Кой не е? :)
irresistible2301
01-02-2011, 18:18
Ми да :) то попринцип първата ти истинска любов ако я срещнеш в по пуберските години, примерно при основното училище още - в края покрай 8 клас и я загубиш тази първа любов, тогава нищо чудно да поплачеш :) аз плаках за едно момиче когато всичко между нас свърши, просто това ми беше първата и най-силна любов. За пръв път изпитах това чувство и то беше като опарване което доведе и до заплакване :) след това знаеш ли последствията и имаш ли опит внимаваш :)
SwEeTMuFFiN
01-02-2011, 18:21
маи да малко. или по точно като си спомня ми се ,,топи сърцето,,. иначе може би те първа се започва 8-)
twilightkid
01-02-2011, 18:45
Да, плакала съм и до ден днешен си плача малко или много.. Понякога при мен се появява явлението "емоционален взрив" и просто започвам да плача за всяка казана дума.. Но това в порядъка на 2-3 дни. Иначе само за 1 момче съм плакала и в момента той е с мен ... Така че не съжалявам за изплаканите сълзи.
lunichkataaa
01-02-2011, 19:06
Ооо, да! За съжаление.....даже няколко пъти. Знам, че е глупаво, но съм доста чувствителна и най-малкото нещо може да ме натъжи, както и да ме развесели де.
Всички плачем. Не го намирам за глупаво - това е нормална емоционална реакция, която ако бива потискана - би нанесла много повече вреди. Но и всеки от нас си има различен емоционален „праг“, след прекрачването на който се отпушват сълзите и плача...
ForzaFelipe
01-02-2011, 19:25
Плакал съм и то не веднъж...
SEXTRAVAGANTE
01-02-2011, 19:51
Хах ами да......плакал съм за две момичета в живота си. За една от бившите ми и за сегашната ми приятелка.....Преди няколко дена каза неща които много ме разтроиха и ревнах като магаре 8-) Добре ,че се обичаме и сме над нещата и винаги бързо изглаждаме конфликтите и недоразуменията.
LoveHurT
01-02-2011, 20:30
Рядко, но да.. въпреки че всеки път се упреквам, че го правя и няма смисъл, защотото не мога да съм отговорна заради постъпката на поредния глупак, който харесвам и да чувам и очаквам от него само това, което аз искам..
и все пак на моменти не се сдържам.......
Един път белих лук, дейба...
Оо да ..доста пъти ,ама май нито веднъж не си е заслужавало :?
Да. 4 пъти. Преди лягане. Не съжалявам.
Съответно историите. Видях 4 момичета. В различни периоди от времето. Харесах ги. Прибрах се вкъщи. Изчаках да стане време за лягане. Плаках преди да си легна. После не съжалявах.
DarkGirll
01-03-2011, 06:54
Даа..
Случвало ми се ама само 1 път
ох,много :D
прекалено съм чувствителна и плача за най-малкото.. :?
Плакала съм само за едно момче. Единственият, когото съм обичала и обичам. Сълзи от радост, сълзи от тъга, от притеснение... И сълзи заради неговите сълзи.
mynichka
01-03-2011, 15:52
Плакала съм и продължавам да плача. Плакала съм както от тъга, така и от щастие.
Помня преди около година и половина бях на някакви уроци, бях прекалено уморена от всичко- не исках нищо, нищо не ми се правеше. Като в някаква лека депресия. И след единия час приятеля ми искаше все пак да се видим, беше ходил някъде за 3- 4 дена. Видяхме се, аз както винаги бях крива и се държдах тъпо, тогава той извади една картичка с едно котенце, което рови в кофа за боклук и пишеше отгоре " Толкова дълго те търсих" само ми я подаде и каза, намерих я и тя е за теб, купил я е като е бил на 7 и е казал на баба си, че ще я даде на човека, когото обича. Почнаха да ми текат сълзи, беше нещо наистина толкова мило- и до сега ми е кеф като си спомня. Дори с момчето, поради много обстоятелства да не сме заедно аз винаги ще си го обичам и ще пазя добрите спомени.
malkasladkaku4ka
01-03-2011, 16:35
Ох.. всеки плаче . Ако наистина обичаш човека до себе си , нормално като ти стане гадно да плачеш. :)
chemist9009
01-03-2011, 16:38
не плача за курви!!!Айм со сори :D :D :D
Brooklyn
01-03-2011, 16:43
от обичта много боли ,душевните болки мехлем нямат и болят много
не съм спал ,не съм ял не ми се е живеело .. няма човек които е обичал и да не са го достигали тези етапи - нейзбежно е ,а тези които отричат лъжат доста добре или не са изпитвали любов досега
мен ме знаят като мъжки пич които е много далеч от тези неща но аз умело се прикривам а всъщност ги преживявам
тука си ги казвам шото приятели и познати не може да видят ,но тя ше ги прочете и много добре си ме познава
Обичам си те
kukli4kata001
01-03-2011, 18:02
Да... първият път беше,защото разбрах,че тва е края и повече никога няма да имаме какъвто и да било шанс и много ми беше гадно при тая мисъл...не знам дали ме болеше по-точно...
Вторият път беше, когато бях много разочарована, може и да съм драматизирала, не знам, но ми беше мн сдухано и се чувствах супер предадена. Беше ми омръзнало да ме разочароват, а на дадения човек бях бясна и бях много разочарована от него..истински разочарована.
След като говорих с него, се оказало че няма нищо такова просто навъртял много сметка (явно с тва оправдание ми е излезнал и аз съм повярвала). Обаче тогава си бях яко разочарована, обаче той е глупак,ама много симпатично момче и направих грешка...
Абе тия истроии са ми в 2010 вече и край...опитвам се да не мисля.. Като погледна в 2010 вижда 4 грешки (тези двете отгоре, за първата не толкова може би, щото донякъде мисля,че съм израснала, макар и само по тъпия скайп..За втората искренно съжалявам,ама пък прекараното време беше много яко и съм се забавлявала въпреки сегашните последици, които донякъде драматизирам. Пък другите две грешки се случиха спонтанно и не знам точно....)
nefchi_bs
01-03-2011, 18:21
Случвало се е.Колко съм била тъпа ..
keti1000
01-03-2011, 19:10
плакала съм,че неможе д асме заедно :с и че го харсвам страшно много а той само ефлиртувал с мен
n3zabrawiimaa
01-03-2011, 19:15
не плача за к**ви!!!Айм со сори :D :D :D
Що лъжеш бе, за мен плака снощи. :D :D :D :D :lol:
golf_5_r32
01-03-2011, 19:28
Даа няколко пъти и аз не знам защо..
mitkoyyy
01-03-2011, 20:33
Тъпо ми е ставало, ако момичето не ми е било безразлично, но не съм такъв човек, който да се разплаче за момиче, колкото и да ми е харесвало. Иначе не съм плакъл от втори клас. (Паднах в една дупка с колелото и си помислих, че там ще си остана ;д )
ZaicheNaXeroin
01-03-2011, 20:48
плакала съм милион пъти заради тъпия келеш
някой ден той ще плаче :evil:
LovEsIckk
01-03-2011, 20:58
Да,плакала съм. И то много.
Изключително чувствителна съм и най-малкото ме трогва и разтройва. Неизбежно е просто..
kirchoko
01-03-2011, 21:57
Аз също съм плакал за момиче и не се срамувам от това,тази болка не може да се сравни с нищо.Когато те боли за любим човек това е най-ужасната болка на света,особено ако сте по-чувствителни като мен и явно като предишния писал и най-малкото би ви трогнало или разстроило един поглед,жест.Когато човек е влюбен е малко или много заслепен от любовта(от личен опит говоря и от наблюдения) и тогава дребна постъпка би значила много за него а всъщност е било нищо не значещ флирт и от това боли,когато разбереш че е било флирт.Според мен любовта е нож с 2 остриета-както може да те направи най-щастливия,така може да те направи и най-нещастният на света, но няма как да разберем щастието от любовта ако не поемем този риск
Despicable95
01-04-2011, 12:46
Да, плакала съм и то за две момчета ..
за първото беше защото много го харесвах ама много а той не ми обръщаше внимание
и за второто , защото се разделихме заради някаква простотия дето до сега не можах да разбера .. просто ми беше чудно защо се разделихме когато тоолкова много ме харесваше :lol: :lol:
kremen4eto
01-04-2011, 12:54
Плакала съм за три момчета. Първия го харесвах, а той мен - не, но бях на 13-14 и го изживях емоционално. По втория хлътнах и късно осъзнах, че е глупак. Плаках след раздялата. Третият е сегашният ми приятел. Плача като се караме, страхувам се да не се разделим и ме избива на емоции.
neeDaBosS
01-04-2011, 14:34
Да,плакала съм. И то много.
Изключително чувствителна съм и най-малкото ме трогва и разтройва. Неизбежно е просто..
+1
На моменти както се смея,ако се сетя за нещо веднага могат да ми потекът сълзи..и аз съм много чувствителна
Да, плакала съм и то за две момчета ..
за първото беше защото много го харесвах ама много а той не ми обръщаше внимание
и за второто , защото се разделихме заради някаква простотия дето до сега не можах да разбера .. просто ми беше чудно защо се разделихме когато тоолкова много ме харесваше :lol: :lol:
все едно аз съм го писла :lol: но няма смисъл...
Paramour
01-04-2011, 19:17
ми.. да.
BrokenInnocence
01-04-2011, 19:43
не съм спал ,не съм ял не ми се е живеело .. няма човек които е обичал и да не са го достигали тези етапи - нейзбежно е ,а тези които отричат лъжат доста добре или не са изпитвали любов досега
zzwezzdichka
01-04-2011, 21:39
Да :(
ДА! Беше ужасно. Плаках сигурно 2-3,но си спомням първия ден спах около 4 часа най-много и на другия ден очите ми бяха подути и кърваво червени. :shock:
biolojkata95
01-05-2011, 12:08
не не си струва
DeinStern
01-05-2011, 16:14
Била съм на ръба, но в интерес на истината не съм плакала. За сметка на това плача за всевъзможни други простотии. 8-)
Marietchety
01-05-2011, 17:19
Да...
Да! Плаках няколко дена заради раздялата ми с приятеля ми. И като цяло преди време доста плаках след негови постъпки. Но се радвам, че вече не плача и усмивката ми не слиза от лицето ;)
да,
и приличах на развалина,
приличах на нещо нищо,
всички се чудеха какво ми става, бях като някое зомби
LIKE These http://filmreview.biz/otherimg/Corpse%20Bride22.jpg 8-)
Да!
Не можем да прикриваме чувствата пред самите себе си, когато сме сами..
Безумно е.
mnogoznaikO
01-06-2011, 13:33
да, за 2 даже :grin:
Не защото не им позволявам да стигнат до сърцето ми ..... 8-) :D 8-) А и на жена вяра да нямаш... 8)