Влез

View Full Version : Здравейте..HELP

rafaelostz
01-01-2011, 21:24
В момента може би има бум на такива теми, но тази не е предизвикана от пиянство. Вчера правихме секс с приятелката си, и чесно казано по едно време и двата останахме без дъхи я попитах дали има вода наоколо.Тя ми даде шишето, и докъто пих го бях извадил. Нз какво е станало и досега не ми се е случвало, но когато го хванах за да го жхарам осетих че презерватива се е изхлузил. Веднага светнахме лапата, половината беше в нея, половината извън. Преди това на два три пъти можех да свърша но не го направих, и само малка част от течноста попадна в презерватива.Та когато светнах презерватива беше, както казах наполовина в нея. Явно не съм го вкарвал без презерватив, защото или щях да го напъхам или да го извадя напълно.Каква е вероятността, тази течност която испусках предотвратявайки свършването си, да може да причини бременност. И чесно казано нз дали от оплахата, но доста бързо излязох от еректирало състояние.

rahito
01-01-2011, 21:31
мисля че няма опасност, но нали разбираш не съм специалистка, следи нещата при момичето за всеки случай и следващия път внимавай малко повече .. :P

taratorcho
01-01-2011, 21:34
... шанса е принципно 1:3 или 4

ако мислиш, че не е попаднало сперма, значи не е, а ако мислиш, че има изчакайте 5-6 дена и направете един тест за да сте напълно сигурни

според мен няма вероятност да е бременна, защото както каза ти презерватива е бил наполовина в нея, няма причина да е бременна ;) :) (това е МОЕТО ! разсъждение) ,,, дано да не е :)

rahito
01-01-2011, 21:41

ако мислиш, че не е попаднало сперма, значи не е, а ако мислиш, че има изчакайте 5-6 дена и направете един тест за да сте напълно сигурни

според мен няма вероятност да е бременна, защото както каза ти презерватива е бил наполовина в нея, няма причина да е бременна ;) :) (това е МОЕТО ! разсъждение) ,,, дано да не е :)

поправи ме ако греша ама теста не се ли прави след първия ден закъснение на месечния цикъл :?:

rafaelostz
01-01-2011, 21:43
Да, аз на се ослянам на това, че презерватива е наполовина в нея..просто ако съм продължил без презерватив и преди да усетя, че се е изхлузил нямаше да е наполовина в нея а или вън или вътре..За пръв път ми се случва такова нещо :X.. Не бях и пил много, притесни ме това че докъто разбера какво става и бях излязъл от ерекция, но преди да се изхлузи бях на път да свърша, което ме навежда на мисълта, че спадането на пениса не е причинено от достигане на еакулация..А и в презерватива имаше течност, и не беше скъсан проверих го.

rafaelostz
01-01-2011, 21:50

поправи ме ако греша ама теста не се ли прави след първия ден закъснение на месечния цикъл :?:

Или след 7мия ден от половия акт..поне така пише,не знам колко е достоверно.

rahito
01-01-2011, 21:50
изглежда че доста си се шашнал .. :D успокой се, може да се случи на всеки :P

taratorcho
01-01-2011, 21:51
това е от стера ;) ;) ;) няма какво да се притесняваш за това

.... а на въпроса на мацката да кажа че, няма как за един ден да се отделят тези хормони, че тестта да може да отчете (според мен де) : )))

taratorcho
01-01-2011, 21:51
това е от стреса ;) ;) ;) няма какво да се притесняваш за това, според мен не си свършил, а проссто от това, че си се уплашил : )))

.... а на въпроса на мацката да кажа че, няма как за един ден да се отделят тези хормони, че тестта да може да отчете (според мен де) : )))

rahito
01-01-2011, 21:57

може би грешно съм се изразила, имах предвид че чак когато и закъснее тогава може да се прави теста а самия акт да се е случил примерно преди 10 дена

burpp
01-01-2011, 21:57
Знаеш ли дали е била в овулация или менструация?
Попринцип не трябва да се притесняваш, освен ако презервативът не е бил скъсан (а най-вероятно не е, след като спермата е била вътре)

taratorcho
01-01-2011, 22:07

може би грешно съм се изразила, имах предвид че чак когато и закъснее тогава може да се прави теста а самия акт да се е случил примерно преди 10 дена

...аааа, сега те разбрах :-D (неправилно съм го разбрал) ... еми, значии принципно теста колкото по-рано се направи, толкова по-добре, защото се зимат от рано мерките...
мисля че, не трябва да се разсъждава така, че ако цикъла ти закаснее с един ден и чаак тогава да разсъждаваш, че може да си бременна, мерките е хубаво да се взимат от рано, защото понякога да закъснее цикъла с 1-2 дена дори и да не си имала полов акт преди това, е нормално... може би неправилна логиика (ако не си ме разбрала, кажи, защото се изказах малко завъртяно

rahito
01-01-2011, 22:20

...аааа, сега те разбрах :-D (неправилно съм го разбрал) ... еми, значии принципно теста колкото по-рано се направи, толкова по-добре, защото се зимат от рано мерките...
мисля че, не трябва да се разсъждава така, че ако цикъла ти закаснее с един ден и чаак тогава да разсъждаваш, че може да си бременна, мерките е хубаво да се взимат от рано, защото понякога да закъснее цикъла с 1-2 дена дори и да не си имала полов акт преди това, е нормално... може би неправилна логиика (ако не си ме разбрала, кажи, защото се изказах малко завъртяно

да да разбрах те, много ясно колкото по рано толкова по добре, питам защо бях чела някъде че ако теста се прави преди закъснението не е валиден т.е. не показва реален резултат но не съм сигурна, затова питам :D

taratorcho
01-01-2011, 22:37

да да разбрах те, много ясно колкото по рано толкова по добре, питам защо бях чела някъде че ако теста се прави преди закъснението не е валиден т.е. не показва реален резултат но не съм сигурна, затова питам :D

няма такива работи, че теста било хубаво да се направи преди закъснението дрън-дрън бла, бла ... няма лошо да питаш, затова сме тук, за да си помагаме и да се обогатяваме сексуалните култури, дето повечето ги нямат :-x ( не включвам автора и теб) : )))

rahito
01-01-2011, 22:55
мерси за разбирането :P