View Full Version : Чуствате ли се специaлни ?
DaVinciCode
01-02-2011, 16:18
Интересно ми е нещо,защото аз съм така г/д.Чувствате ли се специални?Искам да кажа,чувствате ли се сякаш като пораснете ще постигнете много неща?Обмислили ли сте какво искате да правите,и какво да работите?Искали ли сте нещо което другите мислят,че е невъзможно,но ти да го искаш и да вярваш,че е възможно и ще го постигнеш?Въпроса ми е,имате ли самочувствието или как да го кажа,че ще постигнете каквото искате,и ще правите велики дела :D.Имам такъв приятел,който е доста амбициозен,ама и аз самия,та дали случайно се чувствате така,или много не влагате толкова емоции и каквото стане .
vagarious
01-02-2011, 16:44
Разбира се, че да. :)
Знам какво искам и знам, че много,много не ми е по възможностите, но успеха на останалите ме стимулира да вярвам, че ще успея и аз.
Сега давам всичко от себе си и живот и здраве, дано догодина по това време да се похваля с успеха си.Надявам се и след това всичко да е по мое желание, а не, защото трябва. :)
SmilezZz
01-02-2011, 17:24
Интересно ми е нещо,защото аз съм така г/д.Чувствате ли се специални?Искам да кажа,чувствате ли се сякаш като пораснете ще постигнете много неща?
Да,в повечето случаи чувствам това нещо...Но пък понякога въобще не си вярвам,че съм способна да постигна нещо..
Обмислили ли сте какво искате да правите,и какво да работите?
Да,решила съм,че искам да уча и следвам медицина..Да стана лекар
Искали ли сте нещо което другите мислят,че е невъзможно,но ти да го искаш и да вярваш,че е възможно и ще го постигнеш?
Искала съм,но въобще не съм обръщала внимание какво ми казват другите..Не е важно какво мислят те,а важното е какво мисля аз..Все пак това си е моя живот и никой няма право да се меси в него..
Въпроса ми е,имате ли самочувствието или как да го кажа,че ще постигнете каквото искате,и ще правите велики дела...
Имам - вярвам си,че ще успея..
Имам такъв приятел,който е доста амбициозен,ама и аз самия,та дали случайно се чувствате така,или много не влагате толкова емоции и каквото стане . Влагам доста емоции..
Не съм свикнала да чакам това "каквото стане"..А да си го получа,да се мъча за него..
radeberger
01-02-2011, 19:03
Интересно ми е нещо,защото аз съм така г/д.Чувствате ли се специални?
Искам да кажа,чувствате ли се сякаш като пораснете ще постигнете много неща?
Не бих казал, че се чувствам специален. По скоро се надявам да имам нормален живот като порасна.
Да, искам да завърша операторско майсторство, но ще видим какво ще стане.
Искали ли сте нещо което другите мислят,че е невъзможно,но ти да го искаш и да вярваш,че е възможно и ще го постигнеш?
Мисля, че не. Аз съм абсолютен реалист и е по-вероятно другите да мислят, че може да стане, а аз не.
Въпроса ми е,имате ли самочувствието или как да го кажа,че ще постигнете каквото искате,и ще правите велики дела
Чак пък велики дела :? По-скоро се надявам на нормален живот, както вече казах по-горе.
Greennight
01-02-2011, 19:33
Определено се чувствам специален,защото искам да стана партизанин.
LoupGarrou
01-02-2011, 21:45
Интересно ми е нещо,защото аз съм така г/д.Чувствате ли се специални?
Едва ли бих казал, че се чувствам "специален". По-скоро смятам, че съм различен, виждам нещата от нестандартна грешна точка и си мисля, че преценката ми е реалистична.
Времето ще покаже, но се надявам да имам успешни начинания в различни житейски сфери.
Да. Като цяло не съм организиран човек, не си правя планове и списъци, обикновено върша нещата в подходящия според мен момент, когато ми дойде вдъхновението, но винаги имам възможни алтернативи, така че да в някаква степен имам план за бъдещето си. Вярно, неясен план - искам да уча в чужбина във френско или английско говоряща страна, знам горе-долу каква специалност, но нищо повече.
Да ... Случвало ми се хората да ми казват, че това, в което се "целя" е неправдоподобно, спрямо малкото усилия, които полагам, но съм успявал !
Въпросът ми е,имате ли самочувствието или как да го кажа,че ще постигнете каквото искате.
Не бих казал, че имам кой знае какво самочувствие, понякога дори липсва и ми е нужно повече от него, но вярвам, че ще се реализирам.
Като цяло имам добро мнение за личностните си способности, независимо от мнението на околните.
Аз съм ужасно амбициозен. Болезнено амбициозен, даже.
Да, чувствам сякаш като порастна, че ще постигна много неща. Вярвам в това. Знам, че ще е така. Имам силата, енергията и акъла. Но не знам точно до къде ще стигна.
Знам точно какво, къде и защо искам да уча, както и какво и къде искам да работя, но само времето ще покаже дали ще го постигна.
Да, случвало ми се е да искам, мечтая и дори постигна нещо, което всички са мислели за невъзможно преди това.
Не мисля, че имам някакво безумно самочувствие, което не значи, че се подценявам, обаче. Случвало ми се е да ми кажат, че като седят покрай мен хората се чувстват глупави и, че начинът, по който говоря, е малко а-ла "мале колко сте невежи", но според мен не е така. Просто се интересувам от много неща, чета, занимавам се...даже заспивам над някоя книга често. И никой не ме кара...имам нужда да го правя.
Влагам супер много от себе си във всичко...раздавам се. Това означава емоции, работа, мисъл и т.н. Искам да оставя след себе си, колкото се може повече значими неща в полза на всички. :)
Темата е супер, бтв. :)
DaVinciCode
01-03-2011, 11:32
Евалата много готино мнение :D.Аз по принцип чета доста книги,99% от тях са исторически и знам доста за историята,но не знам точно с какво да се занимавам,защото ми казаха ,че в археологията няма никакъв хляб,и е много бедна професия.Иначе мерси,надявам се да ви се стори интересна :D.Успех с начинанието си.Иначе имам 2 въпроса,защото виждам и в някой други теми ,че ти си писал за това.Имаш ли идея къде може да се учи История в Европа.Примерно Лондон или нещо такова?Но мисля ,че е доста скъпо..мнения ?Другия е ти какво точно искаш да правиш ако не е тайна 8-) .
Бтл пича по-горе.Не те ли е страх?Не се ли чувстваш самотен?Да си такъв реалист не винаги е хубаво.Искаш да водиш обикновен живот?Това не е много хубаво,трябва да мечтаеш , да искаш да грабиш от живота с пълни шепи,а не просто да си седиш у вас и да се посветиш на скуката.
Да живота ми се крепи на мечтите и желанията който искам да постигна.
Да мисля да наблегна на математика и български.И икономиката да ме чака. :)
Да мисля да го постигна че това което искам до крайност го гоня. :)
BladeDancer
01-03-2011, 18:13
Да имам мечти и т.н. Искам да стана нещо и съм амбициозен, но както се виждам уникален и знам че ще постигна нещо в живота и го искам и след 1 ден осъзнавам, че всъщност съм в истинския живот и си напомням че там не мога да свърша нищо щото съм си идиотче ( няма кво да се лъжа).
Няколко пъти ми се е случвало една моя приятелка да не вярва,че ще постигна това което съм си наумила и накрая то става.Аз съм такава зодя [рак],че като си наумя нещо непремено трябва да стане или да го постигна някак си.А относо бъдещето ми.Понеже много харесвам Физиката,Географията и Химията мисля да работя в клон на НАСА който се намира в Германия.Много обичам да гледам научни филми за космоса и тем подобни и просто това ме влече :)
Да винаги се чувствам така. Имам чувството, че като порасна ще съм постигнала много. Ще съм постигнала точно това, което искам. Ще работя точно това, което искам, ще живея точна там, където искам.
Винаги искам това и се опитвам да правя това, което другите си мислят, че е невъзможно. Работя много и давам всичко от себе си. Понякога успявам и тогава се чувствам много добре, напълно удовлетворена от свършената работа. Понякога обаче не успявам, но никога не се предавам.
Старая се да участвам във всички проекти, чиито теми са ми интересни и ме вълнуват, организирани от училище, защото знам, че това е в моя полза независимо от резултата накрая.
(:
WaterLilly
01-08-2011, 16:20
Не. :lol: Аз ще съм поредното копие на хиляди, милиони даже хора преди мен, даже най-вероятно нищо значимо няма да постигна. Няма да е значимо дори за мен самата.
Не знам дали ще постигна велики дела, но съм сигурна, че ще постигна това, което искам, дори да не е толкова велико за останалите.
Когато желая да постигна нещо съм много амбициозна и отдадена на работата си. Много, много рядко се случва да съм до такава степен погълната от дадено занимание, но случи ли се, знам, че със сигурност ще завърши с успех.
Имало е разбира се и моменти, в които съм се отчайвала и съм мислела, че няма да успея да постигна целта си, но въпреки това съм продължавала напред с надеждата, че ще се справя. Повечето пъти така е и ставало.
Сега не си позволявам да се отчайвам до такава степен, защото от личен опит вече знам, че ако човек не вярва на първо място в себе си, то тогава не би могъл да направи нищо от нещата, които желае и за които мечтае.
guinessgirl
01-08-2011, 19:15
най-голямата съм аз
аре фак ю беееееее
NeverForget
01-08-2011, 20:38
Не се чувствам точно "специален", но просто вярвам във възможностите си. Не ми пука какво мислят другите, защото аз ще преследвам мечтата си. Дори и да не се получи, поне след време ще знам, че поне съм опитал. Не искам да умра с мисълта, че не съм оставил следа след себе си. Първоначално смятам това да ми е нещо като хоби, а впоследствие в зависимост от резултатите да ми се превърне в основна работа..;)
kuklichka_bg
01-09-2011, 08:52
Чувствате ли се специални?
не...
ДА.Имам цели,искам няколко неща и си мисля,че ще ги постигна макар да са доста големи и нямам никаква идея как ще ги направя точно,но знам че един ден ще ги направя..не винаги обаче съм толкова сигурна.
Не точно.
В любовен план имах едно такава наиситна невъзможжно от където и да го погледнеш,но стана..
Чувствате ли се специални?
Да, чувствам се специален. Чувствам, че имам всичко най-важно в живота и че ще го получавам и за в бъдеще. Чувствам, че мога да постигна мечтите си.
Да, обмислил съм всичко, а още съм само на 15. Вече знам къде ще уча, какви изпити ще взимам и т.н.
Да, въпреки че подценяват желанието ми да уча в Англия и гледат на него скептично, все още мисля, че мога да го постигна. Знам, че имам силите и знанията за това.
Въпроса ми е,имате ли самочувствието или как да го кажа,че ще постигнете каквото искате,и ще правите велики дела?
Да, моят характер по принцип си е такъв.. амбициозен.