Влез

View Full Version : Текст на картичка

crazy2rumzy
01-02-2011, 17:26
Хорааа помощ!
Значи със гаджето ми решихме да си подаряваме подаръци за Коледа. Аз купих едноо огромнооо плюшено мече, но трябва да и напиша и картичка. Цял ден търся някакво подходящо стихче, което да напиша на картичката, но нищо не намерих! ПОМОЩ?

Fizz
01-02-2011, 17:39
ти си моята фейсбук ферма и ще те напълня цялата с .... любов :oops:

та по темата .. измисли си го ти :) има много идеи из нета , но недей да слагаш на готово ... :) не ти трябва много ... и 1 изречения могат да я разлюлеят :-D предлагам да запишеш какво чувстваш към нея на 1 листче и после си избери от думите в него и си съчини нещо :)

попринцип не съм писал до сега картички ... справям се по-добре като и говоря в очите ... :-({|= :)

ledenakrasota
01-02-2011, 17:42
Защо трябва де стихче?

Напиши й,че това меченце ще я топли,когато теб те няма и всеки път когато го погледне да се сеща за теб,а ако й залипсваш,да го гушка колкото може. :oops:

Ей такива :P :-P

FromAutumToAshes
01-02-2011, 17:45
Че Коледа не беше ли преди една седмица :-o Или аз живея в бъдещето, или ти в миналото... Мисля че е второто.

crazy2rumzy
01-02-2011, 17:45
Благодаря Ви и на двамата, помогнахте ми адски много! :)

Fizz
01-02-2011, 17:47
това имах и аз впредвид ... че 1 изречение както каза , означава много ... а да не е готово стихче от нета ... предполагам ако ти сам си го напишеш , тя ще го разбере и ще и стане още по-хубаво :) :::

crazy2rumzy
01-02-2011, 17:47
амиии да, Коледа беше на 25 доколкото аз знам :D амаа тя беше във Германия точно но Коледа и затва нямаше как да и го дам тогава! :)

ledenakrasota
01-02-2011, 17:51
амиии да, Коледа беше на 25 доколкото аз знам :D амаа тя беше във Германия точно но Коледа и затва нямаше как да и го дам тогава! :)

И цяла поема да и напишеш,дори едно сърце да й нарисуваш ще си го сложи в рамка на нощното шкафче. :P

crazy2rumzy
01-02-2011, 17:53
Еми надявам се да си права! :)

Fizz
01-02-2011, 17:58
е щом момиче ти го казва .. как няма да е права :razz:

ledenakrasota
01-02-2011, 18:03
Имайте в предвид,че такива жестове се помнят за цял живот! Питайте майките си :)

crazy2rumzy
01-02-2011, 18:28
да се надяваме, че ще ме запомни катоо " момчето, което ми направи уникален подарък", а не като " тоа дето ми подари тоя боклук" :)

Fizz
01-02-2011, 18:45
боклук , подарен от любимия ти човек , НЯМА ... това е заради жеста а не заради какво е всъщност ... но най - малко малкото меченце ще е боклук .. то преди и аз се занимавах и подарявах и си съченявах ... че и песен си бях направил .... но така и ме запомниха ... като момчето което ми направи подарък и мога да разчитам на него .... :? а не като жест от ... айде да не е любов , щесилено .. но .... :) а сега просто ... няма на коя и или не си заслужава за съжаление :)

crazy2rumzy
01-02-2011, 18:51
значи пееш фалшиво :D
P.S.- винаги има някой, за който да си заслужава :)

ledenakrasota
01-02-2011, 18:52
значи пееш фалшиво :D
P.S.- винаги има някой, за който да си заслужава :)

Няма! :-# :cry: :cry: :cry:

crazy2rumzy
01-02-2011, 18:53
има, но още не си го намерила :)

ledenakrasota
01-02-2011, 18:58
има, но още не си го намерила :)

Търся! :) Само да ми минат студентските изпити и почвам лятото :oops:

Fizz
01-02-2011, 19:06
аз се убедих , че с търсене не става .... последната ми любов , тъкмо се бях отказал да търся повече обвързване , и дори и бях в дискотеката уж по курви ... обаче в последния момент се запознах с нея ... е ходехме известно време , бях много влюбен /и все още не е минало де :( / но обстоятелствата бяха , че трябва да се разделим ... искам да кажа , че то просто става :) е но естествено , трябва да си отделяш повече време за момчета/момичета ...

и при мен няма ... ходя с 1 момиче уж ... но май си е просто за ходенето и не си заслужава .... а подаръците за приятелки не ги броя ... на тях винаги ще им подарявам нещичко , било то и дребно .... :)

ledenakrasota
01-02-2011, 19:11
аз се убедих , че с търсене не става .... последната ми любов , тъкмо се бях отказал да търся повече обвързване , и дори и бях в дискотеката уж по к**ви ... обаче в последния момент се запознах с нея ... е ходехме известно време , бях много влюбен /и все още не е минало де :( / но обстоятелствата бяха , че трябва да се разделим ... искам да кажа , че то просто става :) е но естествено , трябва да си отделяш повече време за момчета/момичета ...

и при мен няма ... ходя с 1 момиче уж ... но май си е просто за ходенето и не си заслужава .... а подаръците за приятелки не ги броя ... на тях винаги ще им подарявам нещичко , било то и дребно .... :)

Я,ела и на мен ми стани един приятел!Ей,така за подаръците..нещичко там :D :D 8-)

Fizz
01-02-2011, 19:16
м ... под приятелки нямам впредвид за думата , а такива които са ми го доказали ... не са много , но съм човек който не споделя нищо и всичко събирам в себе си и т.н и просто знам , че и с 3те мога да споделя всичко ... и не 1 път са ми помагали и са ме измъквали и .. няма нищо общо с тези женските , дет за дреболия се карат :) иначе близки момичета ... бол :D

ела ... пък ще си помисля 8-) :oops:

ledenakrasota
01-02-2011, 19:21
м ... под приятелки нямам впредвид за думата , а такива които са ми го доказали ... не са много , но съм човек който не споделя нищо и всичко събирам в себе си и т.н и просто знам , че и с 3те мога да споделя всичко ... и не 1 път са ми помагали и са ме измъквали и .. няма нищо общо с тези женските , дет за дреболия се карат :) иначе близки момичета ... бол :D

ела ... пък ще си помисля 8-) :oops:

Ох,защо все казвате ела... :-o Ела на майната си да се видим. :-o примерно.

Виж какви философи сме!Перфектни сме един за друг. Ще си правим компания и беседи в безсънните нощи. :-D

Fizz
01-02-2011, 19:26
ох да ... за жалост нямам такива нощи ... :lol:

а защо да не го казваме ... 8-) лошо няма нали ? :) пък и като се бъзикаме ... :-D

ledenakrasota
01-02-2011, 19:29
ох да ... за жалост нямам такива нощи ... :lol:

а защо да не го казваме ... 8-) лошо няма нали ? :) пък и като се бъзикаме ... :-D

Да! Но ме подсети за един екземпляр,който все казва неща от сорта на "Абе съм еди къде си,ела...",без да се замисли,че може да си в друг град или ако отидеш да се видите само седи отстрани и чака,и той не знае какво.А уж си отишла за да се видите :x

Отплесвам се! :D