View Full Version : Към момчетата...
bazingaaaa
01-02-2011, 20:06
Ако приятелката Ви ви изневери ... с момиче ще го сметнете ли за изневяра ? 8-)
TheManTheLegend
01-02-2011, 20:08
Зависи от ситуацията. Ако реша да скъсам с нея, първо ще й кажа че единствения начин да й простя е като спя с 2те наведнъж, ше си напрая кефа, и ще я заеба 8)
gandalfepi4
01-02-2011, 20:16
да
HapkoMaH
01-02-2011, 20:21
да даже щте и се обидя повече ..
TheManTheLegend
01-02-2011, 20:22
Ти била скъсала с приятеля си ако изчука някое момче или бъде изчукан :-o
Ти била скъсала с приятеля си ако изчука някое момче или бъде изчукан :-o
МУХАХАХАХАХАХАХА :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
NomNomNom
01-02-2011, 21:24
Да си спи моя с който и която иска , негова си работа.
Родителите му мен познават, аз спя у тях и му цъкам на компа, на мен ми се сервират вечеря и закуска в леглото .. От разговорите ни след секс се чувствам удовлетворена, както и от всичко останало с него.
Та, с която и когото иска да се чука, даже бих се присъединила.
Родителите му мен познават, аз спя у тях и му цъкам на компа, на мен ми се сервират вечеря и закуска в леглото .. От разговорите ни след секс се чувствам удовлетворена, както и от всичко останало с него.
http://images2.memegenerator.net/Fuck-Yeah/ImageMacro/2793328/Fuck-yea.jpg
Даже сам на себе си си завиждам :grin:
NomNomNom
01-02-2011, 21:35
За 15 годишно момиче имап мн сериозно проблеми майна
иначе нз майна бих се чувстал малоценен да предпочете момиче пред мен мн кофтй
Ако ти изглеждам на 15 - не съм , не позна :D
Защо да имам проблеми -точно, че нямам ^ Не си създавам такива само , защото нечия сексуална ориентация е хомо, би , или защото е решил, че иска чуждо месо.
GregoryHouse
01-02-2011, 22:54
Хм, ако се прибера и ги сваря хич нема и да ми пука. Да си се лижат там. Ще седна ще хапна после може да мина да ги опъна и 2те и толкова. Стига с глупавите теми хора. Скоро ще почнете, а ако приятелката ми целуне куче, това изневяра ли е и да я късам ли...
Не,изобщо даже...
Дори бих я накарал да ми разкаже подробно какво точно се е случило :D И ако може да се присъединя следващия път :oops:
Виж са ако е с момче,кофтито е голямо и бих се почудил кой да убия първо но със сигурност ще са и двамата :razz:
malkasladkaku4ka
01-03-2011, 06:32
Момчета пак изумявате с ваща алчност и простотия "да ги изчукам и двете" ехооо ... ма събудете се !?? На вас въобще думата любов позната ли ви е ? Не е ли по важно да правиш любов , а не просто секс :x :? :x
Зависи от ситуацията. Ако реша да скъсам с нея, първо ще й кажа че единствения начин да й простя е като спя с 2те наведнъж, ше си напрая кефа, и ще я заеба 8) :D е така се прави браво и аз тфа щях да кажа :D
bazingaaaa
01-03-2011, 12:05
Момчета пак изумявате с ваща алчност и простотия "да ги изчукам и двете" ехооо ... ма събудете се !?? На вас въобще думата любов позната ли ви е ? Не е ли по важно да правиш любов , а не просто секс :x :? :x
Е па кое момче не би искало да "да изчука и двете" :-o
Palpatin
01-03-2011, 12:08
Според мен не е изневерила. Да лиже путката, на което момиче иска. Все ми е едно.
DarkTemplar
01-03-2011, 12:10
Те пък щото 2те като са на капъл "правят любов".
Бившата ми имаше подобна оферта от нейна приятелка, но не посмя. Честно казано ми е все тая, членът е незаменим и тва е потвърдено от много жени.
Netherblood
01-03-2011, 15:35
Зависи от ситуацията. Ако реша да скъсам с нея, първо ще й кажа че единствения начин да й простя е като спя с 2те наведнъж, ше си напрая кефа, и ще я заеба 8)
Това.
като за начало ще се направя, че не ми пука ... ноо ако момичето е някво добро бих казал на мойтъъ или лягам с 2те или те напускам ;д
dimitar_ak
01-04-2011, 05:44
Всеки иска да легне и с двете, а не помисля, че може да е бил толкова зле, че да е отказал момичето от мъжете :D
Изневяра е.
8LittleStar8
01-04-2011, 07:39
Ако приятелката Ви ви изневери ... с момиче ще го сметнете ли за изневяра ? 8-)
Е нееееее, много ще го накефи да лижеш някоя и после да ходиш да го целуваш с тази уста, Божееее, постави се на негово място, бе кифло, ти нормална ли си?????? :x :-x
iLovePussyJuice
01-04-2011, 11:03
случвало ми се е...макар да не беше изневяра в класическия смисъл на думата :D
ако не познавах момичето и не знаех, че е такава (алтава)... щях да се депресирам :D
е не е най-якото нещо на света, ама има и по-гадни...пък и в моя случай не беше в мен причината (което е добре) :lol:
SEXTRAVAGANTE
01-04-2011, 17:33
Не знам , но ще искам следващия път да гледам