View Full Version : Ужасно ме дразни...
JustForFun
01-03-2011, 09:27
Здравейте на всички! След горе - долу 1 час съм на даскало и СПЕШНО ми трябва помощ! Аз съм момиче за пояснение :-) Имам един приятел да го наречем, от класа .. Преди беше много примерен и добър. Най-добрата ми приятелка беше гадже с него, но сега скъсаха и вече тя не го харесва. Та той много ме дразни напоследък на всяко гърне меродия! Обижда ме ,че съм гледала дисни или картуун нетуърк, а той същия и по цял ден блее на компа! Прави се на много компетентен , а пък винаги като го канят на купони и т.н. той си измисля смешни извинения! А преди беше толкова добър .. Нз дали го тресе пубертета (7 клас сме) , ама вече прекалява. Мисли само за с*кс и през 1 минута псува. Вече направо преля чашата и ми къса нервите , та ми трябват някакви идеи за номер! Искам такова номерче да му погодя , че да слезе на земята малко! Мислех да му лепна днеска на гърба листче "тъп съм" .. Но ако вие имате някакви идеи ПЛС кажете ги! Мерси предварително! :-)
FuckinGenious
01-03-2011, 10:00
намери някой да го пребие и да му свали самочувствието боя винаги помага
не му обръщай внимание... странен прецедент - той е започнал да мисли като типичен мъж, а ти си с детско мислене още...
JustForFun
01-04-2011, 09:07
До бой не искам да се стига, искам просто да му извъртя няколко номерчета ... Да не говорим какъв селяндур е , просто не се трае! Отнася се със всички от класа все едно са добитък.. Вчера едно момиче имаше чипс и той се провикна :
- Шшшшшшш еййй Кристиноо уе , дай малко чипс мааа!
Това не беше шега, той така си говори със всички.. |-(
SmilezZz
01-04-2011, 09:15
Теб какво те интересува той какво прави.. ? ? Гледай си собствения живот и не се занимавай с такива "номера"..
- А и това,че не отива на купони не го прави "лош"..Напротив - много по-добре е за него..
- Да,тресе го пуберитета..Но това може да се случи на всеки един от вас..Т.е. ти днес си добричка и примерна,а утре да станеш като него примерно..
- Просто в такъв период е..Не се занимавай с него.. :?
До бой не искам да се стига, искам просто да му извъртя няколко номерчета ... Да не говорим какъв селяндур е , просто не се трае! Отнася се със всички от класа все едно са добитък.. Вчера едно момиче имаше чипс и той се провикна :
- Шшшшшшш еййй Кристиноо уе , дай малко чипс мааа!
Това не беше шега, той така си говори със всички.. |-(
Ти още ли не си разбрала че 99,9% от момчетата са Селяни ? :D
Щото отдавна съм разбрала. Най добре е да не обръщаш внимание щото на тях тва се харесва. ПъК Ако продължи да те дразни или ти направи нещо..викаш някой по голям да му покаже :D
Радвам се че в моя клас сме 22 момичета и само едно момче :P И той единственото момче е... същия селянин :?
За мой 'късмет' седи на чина пред мен и Постоянно се обръща и вика че съм му пречила и ме гони..а аз не му права нищо..той се обръща и съм му пречила :?