PDA

View Full Version : Психология - есе .. помощ! ;С

fUcKsMiLe
01-03-2011, 14:11
Отдавна не бях пускала теми тук, но ето, налага ми се! ;S
Ако може някой да ми даде насока за това какво да напиша в есето си по психология, което е на тема - Какво виждаме в огледалото. Не мога да измисля нищо .. а назад във страниците, не видях нищо подобно на моята тема 8-)

И само една последна молба..
Някой да ми предложи някакъв отговор .. или поне нещо, което да напиша за този въпрос - Можем ли да контролираме неосъзнаваното? Защо?

Благодаря предварително! :-)

fUcKsMiLe
01-03-2011, 15:10
ъП .. трябва ми за утреее .. :(

SmilezZz
01-03-2011, 17:07
Но в точен или преносен смисъл ?
Може да напишеш,че когато гледаш в огледалото - виждаш
външния си вид,но едновременно с това виждаш и вътрешността си..НЕ мога да ти го обясня..
Един вид - огледалото показва душата ти..
Потърси в нета..

katericArofl
01-03-2011, 17:26
нашата за огледало, когато говореше за индивидуалност, разказваше, че още от най-ранна детска възраст всеки възприема образа си, като различава себе си от останалите, познава се . .. ала бала

fUcKsMiLe
01-03-2011, 17:32
Благодаря ви, вече знам в каква насока да пиша.
Все пак, ако има още някакви идеи, моля останалите (ако желаят) да споделят (:

danibebi
01-03-2011, 17:38
Отдавна не бях пускала теми тук, но ето, налага ми се! ;S
Ако може някой да ми даде насока за това какво да напиша в есето си по психология, което е на тема - Какво виждаме в огледалото. Не мога да измисля нищо .. а назад във страниците, не видях нищо подобно на моята тема 8-)

И само една последна молба..
Някой да ми предложи някакъв отговор .. или поне нещо, което да напиша за този въпрос - Можем ли да контролираме неосъзнаваното? Защо?

Благодаря предварително! :-)

За "Можем ли да контролираме неосъзнаваното" можеш да напишеш нещо от сорта, че човек когато не осъзнава нещо няма как да го контролира.. за др не се сещам ;xx ;дд
А за есето- мисля, че другите се изчерпаха- напиши, че заедно с външната красота виждаш и вътрешната. Виждаш себе си, такава каквато си, различна от другите ии т.н.Е, надявам се да съм помогнала малко. :)

fUcKsMiLe
01-03-2011, 20:30
Благодаря и на теб :)
Помогнахте ми страшно много!

danibebi
01-04-2011, 15:14
Благодаря и на теб :)
Помогнахте ми страшно много!

Моля. :) :-)