View Full Version : Добре ли постъпих ?
Имах задявка с момиче и си мислех,че ще прерасне във връзка,но тя ме отряза.И сега съжелявала и искала да се видим да поговорим.Аз отказах,защото 1-во не съм идиот да си ме върти и 2-ро,защото тя не ми е казала,че иска да се видим.Мисля ако тя ми предложи да излезем да изляза с нея,но да се държа чисто приятелско отношение колкото и да ми е трудно.Какъв съвет бихте ми дали в такава ситуация?
mimches12
01-03-2011, 14:26
излизате и си изяснявате всичко...до най-малката подробност! :)
+1 ... и това не значи , че те върти ... не се дръж като супер жертвата , ами поговорете като хора .. но прав си изчакай тя да те потърси ... :)
mimches12
01-03-2011, 14:47
Съгласна съм с това за държанието като жертва ! :)
Disrespect
01-03-2011, 15:12
Майната й - не стига, че не е знае какво иска, ами е и страхлива на всичкото отгоре..
Имах задявка с момиче и си мислех,че ще прерасне във връзка,но тя ме отряза.И сега съжелявала и искала да се видим да поговорим.Аз отказах,защото 1-во не съм идиот да си ме върти и 2-ро,защото тя не ми е казала,че иска да се видим.Мисля ако тя ми предложи да излезем да изляза с нея,но да се държа чисто приятелско отношение колкото и да ми е трудно.Какъв съвет бихте ми дали в такава ситуация?
Последно?! :-o :lol: :lol: :lol:
mynichka
01-03-2011, 15:57
да, добре ще постъпиш- тя просто не знае какво иска.
Brooklyn
01-03-2011, 16:18
чаай малко къде се намира идиотизма в това че тя си е дала сметка за някои неща и е решила да има нещо с теб ?
плюс тва ти отиваш в позицията на облагодетелстван които няма какво да губи само може да спечели на цената на един искрен разговор
ти си я търсил което говори че сега няма да ти е зле с нея ..
според мен заеби гордоста и фЮмите и отивай :smt023
Може да е разбрала че може стане нещо като те покани отиди. :)
1. НЕ бъди ЖАЛЪК!
Ако ти предложи да излезете:
- Излез с нея
- Сложи и брутален ултиматум
- Дръж се с нея все едно е низше същество, чиято единствена гордост е да бъде близо до теб. Защо? Защото има тригер, който кара жената да бъде привличана от властното отношение над нея. Сиреч, ако я считаш за роб, тя ще те счита за способен мъж, който може да опази генетичния и материал.
Ако не ти предложи да излезеш с нея.
- Намери друга женска и спазвай горния съвет.
NomNomNom
01-03-2011, 17:20
Разберете се по между си кой от кого какво иска.
cigarettekisses
05-14-2011, 11:13
1. НЕ бъди ЖАЛЪК!
- Излез с нея
- Дръж се с нея все едно е низше същество, чиято единствена гордост е да бъде близо до теб. Защо? Защото има тригер, който кара жената да бъде привличана от властното отношение над нея. Сиреч, ако я считаш за роб, тя ще те счита за способен мъж, който може да опази генетичния и материал.
уникалния съвет ..омг.
тъпо е тва..как ще се държиш с нея като с низше същество.
дръж се мило и я уважавай.
ако момичето има достойнство,няма да трае да се държиш с нея като с утрепка ;]
cigarettekisses
05-14-2011, 11:15
cigarettekisses
05-14-2011, 11:16
да, добре ще постъпиш- тя просто не знае какво иска.
не е сигурно,може да се прави на недостъпна.
честно казано аз примерно не му пиша,звъня и тнт,че ще загубя контрол и ще стана супер досадна.:D
и чакам той да ми пише винаги в скайп и мнг рядко решавам,че този път няма да го чакам да ми пише,а аз ще го направя.:D
tanch3t093
05-14-2011, 11:22
1. НЕ бъди ЖАЛЪК!
- Излез с нея
Не си прав! Нима жената е "низше" същество ?!
Уникални съвети даваш, няма що. :?
SisiStrange
05-14-2011, 11:31
1. НЕ бъди ЖАЛЪК!
- Излез с нея
:lol: :lol: :lol: Да да... много филми гледаш май. Има разлика между това да си хладнокръвен, да се държиш като мъж та жената да знае, че можеш да я закриляш и да си някакво леке, което се отнася с нея като с боклук. Обичаме от време на време да ни контролирате (в строги граници) и да се показвате силни, ама да ни третирате като роби (или ъъъъ низши същества)... Малко не си го представям това.
laila_94
05-15-2011, 10:01
Божее,от няколко дена и аз съм в положението на твоята мацка .. да ти кажа направо изведнъж ми дойде тръпката към този човек .. супер неочаквано ,сега ми върти номера и почнах да се отказвам вече ..просто защото с тази горделивост и инат не се стига далеч :) Сам си прави изводите
cwettelina
05-15-2011, 16:10
чаай малко къде се намира идиотизма в това че тя си е дала сметка за някои неща и е решила да има нещо с теб ?
плюс тва ти отиваш в позицията на облагодетелстван които няма какво да губи само може да спечели на цената на един искрен разговор
ти си я търсил което говори че сега няма да ти е зле с нея ..
според мен заеби гордоста и фЮмите и отивай :smt023
напълно съгласна..! :P :P :P
obyrkaniq
05-15-2011, 16:13
Иди я целуни и й предложи да се ожените.. всичко ще се оправи!
dontcare
05-15-2011, 17:26
Последно?! :-o :lol: :lol: :lol:
и аз тва се чудех,ама.. :ДД
иначе наистина-разговор му е майката :)
1. НЕ бъди ЖАЛЪК!
- Излез с нея
Това е глупаво. Не го слушай тоя малоумник.
Не трябва да го правиш това, дето Домад ти казва, защото показваш колко афектиран си. Не трябва да ти пука много, че те е отрязала. Съгласяваш се да се видите и я питаш какво иска. Ако ти каже, че иска да сте приятели й казваш, че бихте могли да бъдете приятели, само ако се еб'ете. Ако иска връзка й казваш, че на тоя етап не търсиш връзка, но може да сте си приятели, които обменят генитални секрети, иначе не.
Приятелство с момиче, особено като това... НЕ ти трябва. Да си гадже с нея НЕ ти трябва, щом те е отрязала в началото. Не й се сопкай, нито се дръж грубо, защото това показва колко всъщност тя те е наранила, което само по себе си е СЛАБОСТ.
Гледаш я в очите и й казваш точно това, което ти пиша, като не отместваш поглед и си супер спокоен. Това е признак на сила и има вероятност да се подмокри дори. Трябва състоянието на ума ти да е крайно безразличие. Толкова безразлично да се чувстваш, все едно си анонимен човек в анонимен чат пишещ неща на анонимно момиче от Китай ( например ). Нямаш си идея какъв ще е ефекта, стига да го правиш както трябва.
^ ефектът на пеперудата?
Кое? Имам предвид какво общо има.
Всяко нещо води до друго. Често в живота на лошото действие се отговаря с лошо, на доброто пък с добро.
То, ако беше така за всичко... добрите момчета щяха да се скъсват от еб'ане. Нали така пипирутке?
Миии не!
Аз съм все още гъсеничка ^^
Пак се не съгласяваш с моите аксиоми ;s пипирутке!