Влез

View Full Version : Да вярвам ли на мнението на едно момиче или не ?!?

Lentor
01-03-2011, 19:52
Здр, Еми искам да споделя нещо което много отдавна ме мачи ... Значи когато сам в класа и имаме час някои пат казвам нещо яко забавно и всички започваме да се смеем и така нататак и има едни момичета които почти всеки пат казват нещо от рода аххх вижте го тоя,, и имам чувството че ми се присмиват или нещо такова и ми сташа супер тапо или когато почнем да си говорим нали говорим си простотиики и когато кажат нещо за външния ми вид ( а пак те не са от най красивите момичета ) много тапо ми става и започвам да се гледам в огледалото и се чудя абе какъв съм грозен ли , можеби самочувствието ми е паднало кажете ми как да го повдигна ... От мен ли е проблема или ?? --> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=103460116392247&set=a.100701156668143.975.100001847761184

SemperFidelis
01-03-2011, 19:55
Диагноза: филм.

marin4itu
01-03-2011, 20:13
Не се впрягай толкова на чуждото мнение! Имай малко повече самочувствие, научи се да се харесваш!

П.С.: Моля те използвай буквата "Ъ"! Толкова грозно ми беше, докато ти прочета темата... :?

Fizz
01-03-2011, 20:13
за мен най-лесно беше в дискотеките .. много си го повдигнах даже ...

но тук въпроса е друг ... искаш да те харесат ли нещо ?! или имаш увличане към някоя ?! ... ако нямаш , какво ти пука , пък и да имаш какво ти пука как те възприемат те .... красив си ако си го внушиш , че е така .. момичетата не харесват такива , със малко самочувствие и ниска самооценка ... така че ... най-малко от хората в класа си трябва да се влияеш ... мене , като ме мразят всички , точно защото не ми пука за никой от тях , щото са тъпи лицемери и интриганти ... имам 2ма човека на които разчитам от моя клас и ми е предостатъчно ... другите да си мислят каквото желаят .. аз съм такъв какъвто съм и няма да си променям стил или нещо защото те ме мислят за грозен .... но ти казвам ... дискотеката ми помогна и за 2ри път го пиша тука :)

а и замисли се , на зубърчетата , дето са 1 вид аутсайдери , защо не говорят за тях какви са и що са ... м ?! Явно има защо .. по никъкъв начин не са застрашени от тях , а пък от теб може би .. немога да го обясня точно , аз си имам свое разбиране , но г/д мисля че ме разбра ...

Domad
01-03-2011, 21:28
Поискай извинение от тях по следния начин:

"Драги госпожици независимо, че вие не сте виновни за вашите некачествени гени, даващи ви кравоподобно излъчване, бих ви позволил да ми се извините за това, което казахте, въпреки очевидния факт, че сте значително по-низши от самия мен."

MaLkaTa_LaDy
01-04-2011, 07:47
Пич, снимката не се вижда. Може би защото ти е заключен профила във фейсбук, ама айде, трябваше да се сетиш по-рано. Качи друга и ще ти кажем.

А за да си повдигнеш самочувствието трбва да се погрижиш за себе си. Фитнес, спорт... Ако искаш си смети стила на обличане, знам ли го какъв е. Като гледам си момче, което тепълва ще намира себе си, затова си експериментирай. А и един съвет от мен - не влизай в конфликт с много хора. Колкото и да смяташ, че класа ти е спрял и за нищо не става, ще ги търпиш предполагам още доста време. По-добре да имаш приятели в лицата на повечето.

IzrudaBoss
01-04-2011, 19:54
Кажи им: Вие пък сте толкова грозни и мизерни , че не бих ви бутнал с лайняна пръчка дори

fenastz
01-04-2011, 20:03
Не.

Без да съм чел темата.

FromAutumToAshes
01-04-2011, 21:34
в какви размишления изпада днешната младеж :shock:

anonymous708973
01-05-2011, 11:50
Вземи си отключи профила, пък ще ти кажем.

Виж сега, момчетата едва ли ще седнат да ти се подиграват за външен вид, но момичетата го правят. В класа имаме едно момче - много е умен (природно, той учебник не отваря), готин приятел е, имаме си лафа... обаче такъв гаден черен мустак има, а отказва да го обръсне. Ебаваме го съвсем леко, не сме гадни и подигравателни. Явно при теб обаче е бая подигравка.
Ако толкова държиш да пуснеш снимката, дай ми я на ЛС, ако се притесняваш.

Disrespect
01-05-2011, 12:04
Не.

Без да съм чел темата.

А аз направих тази грешка...

И ОТГОВОРА ВСЕ ОЩЕ Е НЕ!

RoSKo0o0
01-05-2011, 12:18
Не. Прочетох темата, за което съжалявам. И пак не.