PDA

View Full Version : Миии малко помощ няма да е зле

shmekera123
01-04-2011, 10:58
здравейте на 14г. съм и много харесвам едно момиче но проблема е че ме е срам и не знам как да й покажа че я харесвам моля помогнете ми :)

извинения за грешките мерси предварително

Fizz
01-04-2011, 11:00
хиляди , милиони теми ... :razz:

еми на 14 сте , не сте бебета вече .. просто покани я някъде заедно и я целуни ... :)

WrongLife
01-04-2011, 11:05
хиляди , милиони теми ... :razz:

еми на 14 сте , не сте бебета вече .. просто покани я някъде заедно и я целуни ... :)
А ти хиляди, милиони пъти даваш едно и също клиширано и тривиално решение....
Първо се посприятелете, открийте еднаквите ви интереси, разграничете се като персонажи и тогава прецени къде да излезете. Защото вече всяко момче което харесва момиче я кани на кафе и всяко момиче при подобно предложение си казва " Тоя ме харесва " и знае какво да очаква...Разчупи представите и я ИЗНЕНАДАЙ!

shmekera123
01-04-2011, 11:29
винаги като изляза с нея било на разходка било на кафе и др. и винаги като си мисля че съм готов да й кажа .. и накрая нищо не й казвам. Не знам защо ме е срам защото не знам как ще ми отвърне ли или ... не знам но много съм объркан

WrongLife
01-04-2011, 11:51
винаги като изляза с нея било на разходка било на кафе и др. и винаги като си мисля че съм готов да й кажа .. и накрая нищо не й казвам. Не знам защо ме е срам защото не знам как ще ми отвърне ли или ... не знам но много съм объркан
Това не се нарича срам, а страх да бъдеш отхвърлен. Не се страхувай, но не я целувай веднага, защото недай си Боже има приятел по-голям от вас, къв бой може да ти сипе.

dimitar_ak
01-04-2011, 12:13
И аз ще си дам пак клишираното мнения. От сериозно сприятеляване смисъл няма. Момичето от самото начало трябва да е наясно защо търсиш компанията й. Ти искаш всичко или нищо. Не трябва да се превръщаш в орбитиращ около нея лигльо, защото ще те отреже.

Fizz
01-04-2011, 12:21
Ами да казвам 1 и също ... това правя аз , това казвам . Много добре знам , колко е трудно да го изречеш с думи ... затова го казвам . Не казвам , че не трябва да се опознаят и така нататък , но сега като е скован ... :)

пък и не карам никой да ме слуша ... казвам мнение , а за този случай , мисля че е най правилното ... ако му отвърне , веднага това чувство ще изчезне , нали знаеш ...

WrongLife
01-04-2011, 13:47
И аз ще си дам пак клишираното мнения. От сериозно сприятеляване смисъл няма. Момичето от самото начало трябва да е наясно защо търсиш компанията й. Ти искаш всичко или нищо. Не трябва да се превръщаш в орбитиращ около нея лигльо, защото ще те отреже.
Прав си.. Идеята ми беше да разбере къде обича да ходи и като отидат за какво да говорят :)

SaLzI4Ka
01-04-2011, 21:29
Всичко би било добре,само без тези банални(вече) закачания и дракания с въпросното момиче,най-много така да я отблъснеш... :? Днес сааа на мода кафетата,ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ии я покани :))) Тя сама ще се досети за какво става на въпрос :) :P :)

FromAutumToAshes
01-04-2011, 21:30
Като мине някоя друга годинка ще разбереш как. За сега бутай камиончeтата пред блока.. Ако си модерно лапе пуцай World of Warcraft или Counter Strike ;)

w0sh
01-04-2011, 21:35
Като мине някоя друга годинка ще разбереш как. За сега бутай камиончeтата пред блока.. Ако си модерно лапе пуцай World of Warcraft или Counter Strike ;)

Младеж. Ти защо като се върна хейтиш толкова.

Я спокойно, пубертета ти почти свърши.

FromAutumToAshes
01-04-2011, 21:40
Хейт оО Не съм на "ти" с това определение.. Просто на тази възраст аз това правех, а не да задавам глупави въпроси по форуми, не знам оО
Относно пубертета ще се въздържа от коментар.
Със здраве :)

П.С. както съм казвал и преди - на смислени теми отговарям смислено, на безсмилените... сещаш се и сам предполагам :) Но в никакъв случай това не е "Хейтване"

w0sh
01-04-2011, 21:42
ето сега...
вземи дай обяснение.

Ясно е,че повечето тук младежи са деградирали умствено, но това да падаме на тяхното ниво не ни прави по-готини.

FromAutumToAshes
01-04-2011, 21:43
1во не целя да изглеждам готин с този си коментар, 2ро колкото и високомерно да прозвучи, мисля че съм над "това" ниво.. отдавна го надживях, било дори не по мое желание. Но не е тук мястото да разказвам личните си драми и прочие :)

w0sh
01-04-2011, 21:45
Животът винаги показва, че още нищо не сме изживели.

мир.

FromAutumToAshes
01-04-2011, 21:50
За жалост има доста истина в думите ти =]

Мир ;) И лека от мен (: