View Full Version : КАТ СОФИЯ
Здравейте.Не съм от София,искам да ви попитам кой е точно адреса на Кат,където подаваш документи за книжка.Защото в нета излизат различни адреси.......
Lurker14
01-05-2011, 07:21
И аз не съм от София , но аз ще ти задам един въпрос. Какво общо има това с училище и приятели?
iLovePussyJuice
01-05-2011, 08:23
И аз не съм от София , но аз ще ти задам един въпрос. Какво общо има това с училище и приятели?аз пък съм от София, но ще ти задам и аз един въпрос:
ЩО НЕ СИ Е'БЕШ МАЙКАТА?!
писнало ми е от всезнайковци
90% от постовете ви са "не е за тоя раздел"
аре у дивио :x
пс- нищо лично :-)
GossipGirl89
01-05-2011, 08:35
София - 1113, жк. Изток, бул. Драган Цанков 33
Телефон: 02/ 866 50 60
Мисля че това беше... ако се бъркам някой да ме поправи :)
Lurker14
01-05-2011, 09:12
И аз не съм от София , но аз ще ти задам един въпрос. Какво общо има това с училище и приятели?аз пък съм от София, но ще ти задам и аз един въпрос:
ЩО НЕ СИ Е'БЕШ МАЙКАТА?!
Е и на мене ми писна да гледам нови теми в грешен раздел. Разделите не са ли направени за това ? Иначе какъв е смисълът от всичките раздели?
И не е нужно да се палиш толкова лесно при положение , че съм прав. Не можеше ли малко по спокойно и без обиди?
iLovePussyJuice
01-05-2011, 09:17
ЩО НЕ СИ Е'БЕШ МАЙКАТА?!
Е и на мене ми писна да гледам нови теми в грешен раздел. Разделите не са ли направени за това ? Иначе какъв е смисълът от всичките раздели?
И не е нужно да се палиш толкова лесно при положение , че съм прав. Не можеше ли малко по спокойно и без обиди?take it easy 8-)
само се заяждам :D
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп !
selenium
01-05-2011, 12:23
София - 1113, жк. Изток, бул. Драган Цанков 33
Телефон: 02/ 866 50 60
Мисля че това беше... ако се бъркам някой да ме поправи :)
Потвърждавам за адреса.
Автобуси 413 (той минава и през авто/гарата), 88 и 280 спират на близо. Метро станция Г.М.Димитров също ще ти свърши работа.
Мерси,вече свърших работа.
*А като не е за този раздел,кажи ми в кой предлагаш ? В козметика и диети ?