Влез

View Full Version : Големи проблеми...

Fashion13
01-05-2011, 17:28
Здравейте!1.Имах една фр на която подарих подарък и пак заради тормоз ме заряза на другия ден и се чудя дали да си взема подаръка обратно 2.Момичето от точка 1 искаше да се разболява(е и аз исках преди,но се отказах)и знам,че не бива да ми пука,но ме е страх,защото днес не беше на у-ще и както си прави опити може да хване някой хепатит!3.Днес пак говори моята съседка по чин и закачаше момчето отзад,а аз само си седях и си пишех и даскалката обвини мен!Така беше станало и още един път!Дори ме защитиха и то хората,които виждат всичко и винаги говорят истина,а и не сме с тях най-големи приятели,а тая даскалица дори не си направи труда да попита някой!И още няколко такива забележки и ще ме предлагат за наказание!Всички от класа не се притесняват да правят лоши неща,защото винаги аз излизам виновна!Даже,когато попитах децата да кажат дали съм говорила и онази до мен каза,че ще ме изкаже и с почна да ми се подиграва пред приятелите ми,а и получих забележка!А аз винаги си уча уроците,пиша си домашните и уважавам тази учителка 4.Не знам на кого да кажа за тия работи родителите само ще кажат,че даскалица е права и ще ме накажат,на директорката и заместник-директорките въобще не им пука!5.Не ми останаха приятели от класа едно момиче почна да ги настройва и те станаха като нея и все ще се намери някой да ги настрой пак срещу мен!6.Каза ни,че утре ще направим 3 теста за 45 минути!Аз не лъжа,защото,ако излъжа няма да получа отговорите,които ми трябват!

minionka
01-05-2011, 17:43
Ахх, нищо не разбрах. Ем са те защитавали, ем вече са срещу теб. Ем си пишеш домашните, ем те обвиняват за всичко. Егати класа и училището в което си попаднала. Що не се преместиш..или поговори с някой от тях. И защо се притесняваш за твоята приятелка, като тя очевидно не се притеснява за теб. И уоу, учителката ти е много зле, ако наистина ги прави тези неща..попринцип тези които си пишат и учат даскалите ги обичат!

П.С : Не се притеснявай за хепатита..не се предава по въздуха... (ако не се лъжа)!! :-o

No5
01-05-2011, 17:48
Сериозни проблеми ... дам...

Fashion13
01-05-2011, 18:29
Искам да кажа,че не им пука,че не ме харесват,а си казват направо истинита!Тя ми се кара за отсъствия и разговори,които въобще не правя!И вече съм "направила" 4-5 отсъствия и закъснения и 2 разговора!Скоро май ще ходя при директорката,за нищо!Може би не ме харесва,защото не съм от богаташчетата и подмазвачите(не,че нещо се надценявам)!Няма и смисъл да се местя,защото нашите ще разберат за всичко и както казах ще подкрепят класната,а и другите класове са с по-лоша дисциплина,повече се бият и въобще са много пропаднали,пък и класните са същите!Тези,които настройват класа са момичета,а тези които са казали истината са момчета!Да си взема ли подаръка или да и го оставя?Аз мисля,че ако директорката се съгласи да ме изслуша ще и "изпея"всичко,защото освен да ме гледа по-накриво,(за учителката говоря) и още малко да ме засрами нищо не може да направи,но се притеснявам,че класната ще говори с нашите(това си ми е главния проблем)!Тя се прави на много примерна,ама това не го е прочела и научила(за тестовете,а то повечето ще са контролни),ама всички подмазвачи викат ще успеем,това всеки го може и ми се подиграват!

Fashion13
01-05-2011, 18:57
Това,че тези момчета не ме харесват толкова,като цяло ми е в плюс,защото,ако сме големи приятели ще мислят,че просто ме защитават(да са го казали,защото ме обичане,а не,понеже са видяли наистина)!

mitkoyyy
01-05-2011, 19:45
Премести се на чин далеч от на тези, които говорят и няма начин да каже, че ти говориш ;)

Fashion13
01-06-2011, 08:27
Тя на никой не дава да се мести! :(

Cybershot
01-06-2011, 11:59
Определено имаш проблеми, съветвам те да отидеш на психотерапевт(психиатър).