View Full Version : Защо приятеля ми иска тройка..
psihqsala
01-06-2011, 14:28
Ами вчера съвсем сериозно ми го предложи-не мога да го разбера-не му стигам,иска нова,нещо куца ли ? Или просто тъпа мъжка фантазия ? Той ми обяснява,че това било нормално и не е причината в мен,а просто го искал. Всички мъже ли са толкова ..... (зле)... извинявам се... ?
Kurdokolenko
01-06-2011, 14:29
Каква тройка, с твоя приятелка или с негов приятел?
MedSestrata
01-06-2011, 14:31
Това НЕ е нормално за една сериозна връзка, когато държите един на друг.. съжалявам , но явно твоя приятел не е особено отдаден във връзката ви, щом иска да правите с друг човек секс, няма значение мъж или жена ще е.. не е нормално
0y7ofCon7roL
01-06-2011, 14:35
Кога ти я поиска тая тройка бе, преди или след като си му разказала за силните си чувства към него :) А по темата : не, не всички мъже са такива
Ако наистина смятате че връзката ви е сериозна да пойска тройка не нермално.... :-o
MakeMeLaugh
01-06-2011, 14:38
Не, не са всички муже зле, само твоя е такъв.
И да, щом иска да чука друга пред теб, определено не си му ангелче нито нещо кой знае колко специално.
DownloadVirus
01-06-2011, 14:57
Не е нормално по принцип..Но не знам,на мене не ми харесва така или иначе тази идея :D Двама е купон три са путкокупон Бъзик де :D
Не, не са всички муже зле, само твоя е такъв.
И да, щом иска да чука друга пред теб, определено не си му ангелче нито нещо кой знае колко специално. Точно точно ...... :razz: :D 8-) :P :-P :razz:
Ако се случи така, че започне да настоява за 3-ка му бий дуспата!
HapkoMaH
01-06-2011, 16:04
несички мъже са такива !
Maltesiers
01-06-2011, 17:49
ние с моя наскоро правихме тройка с 1 приателка моя иии да, ревнувах ма беше някак ужастно вазбуждащо... мисля пак да опитам
DarkTemplar
01-06-2011, 18:04
Поредна класна тема.. Поумней и няма да ти предлагат такива неща. ;)
xinfamous
01-06-2011, 18:31
Защо приятеля ми иска тройка..
щото е баси кефа.
ThisIsMe
01-06-2011, 19:32
Този твоят подиграва ли ти се?
Пред твоите очи да прави секс с друга?
Ако връзката ви е сериозна,то това което иска е крайно нетипично,а и предполагам болезнено за теб.Не вярвам да го одобряваш,ако беше така все пак нямаше да пускаш тема.И хайде сега да не бъркаме фантазиите с реалността.Фантазиите са си фантазии.Или да останат такива или Довиждане.Аз съм на този принцип.
А относно това дали всички мъже са такива-не ,не са.
Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател,независимо дали става въпрос за мъже или жени.Независимо дали е жена или мъж,всеки човек си е индивидуален и има различни предпочитания и разбирания.Това е сеедно да имаш 3 тениски-една некачествена,една обикновена и една на адидас,пума,найк и да казваш ,че всички тениски са еднакви.Или да имаш 4 лели,едната да е много добросърдечна,другата непрекъснато да спори с теб,третата да е доста наперена,а четвъртата да не ти обръща внимание,а ти да заявиш ,че всичките ти лели са еднакви.Хайде спрете се вече с тази полова дискриминация.Мъже или жени,всеки човек е идентичен.
Ако наистина настоява за тройка значи не държи достатъчно на теб и връзката ви!
xinfamous
01-06-2011, 22:01
Ако връзката ви е сериозна,то това което иска е крайно нетипично,а и предполагам болезнено за теб.Не вярвам да го одобряваш,ако беше така все пак нямаше да пускаш тема.И хайде сега да не бъркаме фантазиите с реалността.Фантазиите са си фантазии.Или да останат такива или Довиждане.Аз съм на този принцип.
Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател,независимо дали става въпрос за мъже или жени.Независимо дали е жена или мъж,всеки човек си е индивидуален и има различни предпочитания и разбирания.Това е сеедно да имаш 3 тениски-една некачествена,една обикновена и една на адидас,пума,найк и да казваш ,че всички тениски са еднакви.Или да имаш 4 лели,едната да е много добросърдечна,другата непрекъснато да спори с теб,третата да е доста наперена,а четвъртата да не ти обръща внимание,а ти да заявиш ,че всичките ти лели са еднакви.Хайде спрете се вече с тази полова дискриминация.Мъже или жени,всеки човек е идентичен.
много си ограничена,bb :)
MedSestrata
01-06-2011, 22:16
ние с моя наскоро правихме тройка с 1 приателка моя иии да, ревнувах ма беше някак ужастно вЪзбуждащо... мисля пак да опитам
ужасно се пише без Т...
еми не мога да го разбера, този тип поведение, може би имам някакви ценности![/b]
MedSestrata
01-06-2011, 22:18
много си ограничена,bb :)
а ти празноглав :booooomb:
Доста момчета и момичета искат или си мечтаят за тройка с две момчета или две момичета.За някои това е за да разнообразят връзката си за други е израз на разкрепостеност и водене на по-пълноцен сексуален живот.А други може би са по-перверзни от всички останали?!
dimitar_ak
01-07-2011, 05:51
Ще ви го кажа ясно и дано ме разберете. Това не се прави когато си обвързан. Не става.
kiki1991
01-07-2011, 07:37
Ако наистина настоява за тройка значи не държи достатъчно на теб и връзката ви!
да тъка че се замисли върху това и го разкарай...
GregoryHouse
01-07-2011, 08:19
Ограничени хора сте вие...всички...ако наистина го вярват това. Чел съм и съм слушал от познати такива истории, че направо понякога сам не мога да повярвам. Ако знаете колко хора със сериозни вързки и дори семейни си правят 3ки, оргии, суингове и т.н. ...Не било нормално. ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ И СПРЕТЕ ДА СИ НАБИВАТЕ ПРЕДРАЗСЪДАЦИТЕ НА ВИСЧКИ ОСТАНАЛИ ! Хайде всеки да си решава за себе си кое е нормално и кое не, вместо да питаме обществото със изгнилите "канони." Мислете и чувствайте самостоятелно хора !
DarkTemplar
01-07-2011, 08:21
Някои хора още живеят в 18 век, а вече сме 21ви.
ani4ka93
01-07-2011, 08:23
Аз съм правила но нито едно от момчетата не ми беше гадже :)
thefreak
01-07-2011, 08:57
Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател
Знаменателя е от доло, само казвам..
Мъже или жени,всеки човек е идентичен.
Идентичен значи еднакъв. Може би искаше да кажеш индивидуален?
он топик:
Тройката е супер, ако ми се отдаде възможност бих правил без да се замисля, не ми пречи това да имам сериозна връзка и да искам тройка с момичето. Щом ти не искаш, има такива, които искат и няма проблеми. Не е причина това да скъсате, ако момчето иска да прави тройка. Като толкова не искаш, казваш не и това е.
mnogoznaikO
01-07-2011, 09:10
ниама да умре6 , ако опита6 8-)
kiki1991
01-07-2011, 09:21
Ограничени хора сте вие...всички...ако наистина го вярват това. Чел съм и съм слушал от познати такива истории, че направо понякога сам не мога да повярвам. Ако знаете колко хора със сериозни вързки и дори семейни си правят 3ки, оргии, суингове и т.н. ...Не било нормално. ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ И СПРЕТЕ ДА СИ НАБИВАТЕ ПРЕДРАЗСЪДАЦИТЕ НА ВИСЧКИ ОСТАНАЛИ ! Хайде всеки да си решава за себе си кое е нормално и кое не, вместо да питаме обществото със изгнилите "канони." Мислете и чувствайте самостоятелно хора !
Да и аз бих опитала,но с човек който не съм била дъло време и нямам силни чувства,както много който са на 15-16-17-18 години който смянат гаджета често що да не опитат няма лошо,но когато си много влюбен и мислиш да живееш с човека с който си и да създадете семейство както е при мен не бих си и помисляла.Но пак казвам няма лошо човек да опита но когато отношнията не са толкова сеиозни!!!Това е лично мое мнение!
LovelyGirl
01-07-2011, 09:31
Аз, ако съм на негово място и ходя с теб, ще искам не тройка, ами не знам какво..
Като си събереш всичките теми не осъзнаваш ли всъщност какво иска приятелят ти?
FromAutumToAshes
01-07-2011, 09:42
Защо приятеля ми иска тройка..
щото е баси кефа.
Евалата, споделям мнението ;д
Сега сериозно и на мен ми е фантазия, но едва ли бих накарал приятелката си да доведе и нейна приятелка :razz:
Усещам война :o :booooomb:
DarkTemplar
01-07-2011, 10:56
Като си събереш всичките теми не осъзнаваш ли всъщност какво иска приятелят ти?
Пича си е вкарал голям автогол с тая мома, сигурно вече си мрази живота. :D 8)
ThisIsMe
01-07-2011, 11:22
Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател
Знаменателя е от доло, само казвам..
Мъже или жени,всеки човек е идентичен.
Идентичен значи еднакъв. Може би искаше да кажеш индивидуален?
он топик:
Тройката е супер, ако ми се отдаде възможност бих правил без да се замисля, не ми пречи това да имам сериозна връзка и да искам тройка с момичето. Щом ти не искаш, има такива, които искат и няма проблеми. Не е причина това да скъсате, ако момчето иска да прави тройка. Като толкова не искаш, казваш не и това е.
Благодаря за поправката.
А колкото до това,че съм била ограничена според някои,ами ОК..Но по-добре ограничена,отколкото да ме правят на глупачка и да ми слагат рога пред очите,а аз да си трая.
БТВ:Явно в днешно време хората достатъчно са пренебрегнали чувствата и мислят единствено за удоволствието,та наричат ограничено това,че обичам човека до себе си и държа на него.Това ли ви се струва ограничено?
Ах,колко логично.
Значи всички хора,които се обичат и нямат желание да бъдат с други,са ограничени.
xinfamous ,имаш изкривена представа за чувствата и отношенията между хората.Не се занимавай повече с мен,ако обичаш!!!
Приятен ден!
Познавам разкрепостени двойки. Това не им пречи да се обичат. Просто са такива. Имат еднакви схващания за нещата и живеят по съответния начин, като са щастливи, каквито са.
Извън това, обаче, много рядко това се случва. Често единият прави компромис, заради другия.
Лично за мен, отговорът на въпроса е, че едва ли двамата(питащото момиче и приятелят й) са един за друг. Момчето вижда само сексуална играчка в момичето, няма сериозни намерения и момичето е само още едно от завоеванията(или бройка, както се наричат на момчешки жаргон).
Моралната бариера е толкова паднала, че може да се премине пълзешком...
DarkTemplar
01-07-2011, 11:30
ThisIsMe, в днешно време водещи са интересите, затова и говорим за сексуално/житейско и т.н. партньорство (партньорите са хора с общи интереси). Емоциите, чувствата, романтики и т.н. са на заден план. Никой не ти пречи да обичаш когото желаеш, живеем в свят, зачитащ свободата на личността. Само не се опитвай да налагаш с менторски тон разбиранията си, нямаш право. ;)
Тук е парадоксът: За да имат свобода, хората са готови да правят компромиси, които са отказване от свободата. Думите "право" и "свобода" се изговарят толкова често и неуместно, че вече нямат реален смисъл. Свобода ли е да живееш в общество, което ти налага правила? Свобода ли е да ти вземат детето след развод? Свобода ли е да гледаш как жена ти се такова с друг и да не можеш да си тръгнеш, защото единственото място след това е улицата? Я не се изцепвайте толкова!
ThisIsMe
01-07-2011, 11:39
ThisIsMe, в днешно време водещи са интересите, затова и говорим за сексуално/житейско и т.н. партньорство (партньорите са хора с общи интереси). Емоциите, чувствата, романтики и т.н. са на заден план. Никой не ти пречи да обичаш когото желаеш, живеем в свят, зачитащ свободата на личността. Само не се опитвай да налагаш с менторски тон разбиранията си, нямаш право. ;)
Не се налагам на никого.Изразих личното си мнение.Друг е проблемът,че то не е съвместимо с нечие друго,пък и не виждам защо трябва да бъде.Всеки е способен и има правото сам да определя начина си живот.Аз си имам своя начин,уважете го и не се заяждайте повече!
GregoryHouse
01-07-2011, 11:40
А колкото до това,че съм била ограничена според някои,ами ОК..Но по-добре ограничена,отколкото да ме правят на глупачка и да ми слагат рога пред очите,а аз да си трая.
БТВ:Явно в днешно време хората достатъчно са пренебрегнали чувствата и мислят единствено за удоволствието,та наричат ограничено това,че обичам човека до себе си и държа на него.Това ли ви се струва ограничено?
Ах,колко логично.
Значи всички хора,които се обичат и нямат желание да бъдат с други,са ограничени.
Не. Ограничено е да смяташ, че единствено тази (която е твоята) гледна точка е правилна. И че всеки който смята и мисли различно, не обича човека до себе си. Ако и на 2мата ни харесва да правим 3ка, защо не? Това означава, че не ни е грижа един за друг ли? Бъркаш! И то с много бъркаш. Това, че за теб така стоят нещата, не ги прави правилни само във този им вид. Правилни са за теб, но не са правилни за мен. Това какво значи? Че аз съм грешен? Извратен? С цялото ми уважение, нека не си налагаме един другиму предразсъдаците. Все пак от такъв начина на мислене (че инакомислещите са грешни, грешници, извратеняци и т.н.) са последвали не едни и две презирани събития. Преследването и избиването им. Робство, геноциди и т.н. Мисли си така, чувствай си така, действай така, НО не го налагай като ПРАВИЛНОТО на обществото, защото не е.
DarkTemplar
01-07-2011, 11:41
Тук е парадоксът: За да имат свобода, хората са готови да правят компромиси, които са отказване от свободата. Думите "право" и "свобода" се изговарят толкова често и неуместно, че вече нямат реален смисъл. Свобода ли е да живееш в общество, което ти налага правила? Свобода ли е да ти вземат детето след развод? Свобода ли е да гледаш как жена ти се такова с друг и да не можеш да си тръгнеш, защото единственото място след това е улицата? Я не се изцепвайте толкова!
Почти всичко в съвременния свят е парадоксално, в това число и свободата. Затова можем да изпишем цял ферман за нея и пак не е сигурно, че ще постигнем консенсус (даже е почти сигурно, че НЯМА да постигнем). Прекалено щикотливо понятие е. Умишлено наблегнах на думите интерес и партньорство, защото те са най-важните в съвременния свят. Нека колежката си каже мнението, ти няма нужда да се насилваш да отговаряш на неща, които не са насочени към теб. ;)
Започнахте го малко на лична основа и изместихте дискусията.
Очевидно момичето и момчето нямат еднакви схващания. Оттук нататък едва ли има смисъл да се говори.
колкото до партньорството... то е също лицемерно. Често единият партньор прави всичко възможно, за да убеди другия, че собствените му интереси са интереси и на другия. И ако първият е по-добре интелектуално, вторият ще се върже и после ще страда.
DarkAngelOfHope
01-07-2011, 11:42
ние с моята приятелка сигурно бихме правили тройка с още едно момиче, говорили сме няколко пъти за това по нейно желание :) не мисля че означава че не се обичаме, а и има голяма разлика от това да предложиш и от това да настояваш :)
Имате общи схващания. Това е ОК. Ще ви пратя подарък за сватбата, ако тя изобщо се случи... но си мисля, че няма.
ThisIsMe
01-07-2011, 11:47
Ах,колко логично.
Не. Ограничено е да смяташ, че единствено тази (която е твоята) гледна точка е правилна. И че всеки който смята и мисли различно, не обича човека до себе си. Ако и на 2мата ни харесва да правим 3ка, защо не? Това означава, че не ни е грижа един за друг ли? Бъркаш! И то с много бъркаш. Това, че за теб така стоят нещата, не ги прави правилни само във този им вид. Правилни са за теб, но не са правилни за мен. Това какво значи? Че аз съм грешен? Извратен? С цялото ми уважение, нека не си налагаме един другиму предразсъдаците. Все пак от такъв начина на мислене (че инакомислещите са грешни, грешници, извратеняци и т.н.) са последвали не едни и две презирани събития. Преследването и избиването им. Робство, геноциди и т.н. Мисли си така, чувствай си така, действай така, НО не го налагай като ПРАВИЛНОТО на обществото, защото не е.
ДА ,прав си.Това в никакъв случай не те прави извратен или нещо друго.Живеем в свободна държава и всеки може да прави ,каквото прецени за добре.Аз споделих моите възгледи.Оставете ме намира вече.Не си налагам мнението,а го изразявам.Разберете го най-сетне!
Но за тройка и двамата трябва да са широко скроени или малко по-перверзни.
Kurdokolenko
01-07-2011, 11:50
Не знам, ама аз с никой не деля гадже. Виж, ако съм необвързан и ми пуснат офертата - не отказвам.
Относно ограничеността и тн - въпрос на вкус
DarkTemplar
01-07-2011, 11:54
Но за тройка и двамата трябва да са широко скроени или малко по-перверзни.
Задължително.
Противоестествено е. По пририда мъжете са егоисти и са в постоянна конкуренция. Няма да се учудя, ако някой каже, че не е никакъв проблем, ако направят тройка и жена му да забременее от другия мъж... Реално - защо пък не?!
GregoryHouse
01-07-2011, 12:04
Никого не нападам. Изразяване на мнение започва "Аз не приемам това, това и това..." А не със "Тоя подиграва ли ти се. Това е нетипично за сериозни връзки..."
Аргументите ви издишат и го възприемате като нападка. Не е нападка - дискусия е. Аз излагам моите, вие вашите. Като гледам, вашите до момента са напълно несериозни, а аз имам още толкова много, че книга мога да напиша.
Ще го гледаш как ти изневерявал пред очите. Ами ти ако се съгласиш, значи не е изневяра... Е вярно, че знам индивиди които си вкарват любовницата у тях, след което кара жена му да му върти свирки докато любовницата му го държи и после да се сменят със думите "А ревнувайте сега ваща *тииит* *тииит*...."
Хубаво изказвайте си мнението. В свободна държава живеем (да, в някоя друга вселена) но пък нужно ли е да се принуждават и останалите да мислят така. Аз не съм съгласен.
GregoryHouse
01-07-2011, 12:07
Противоестествено е. По пририда мъжете са егоисти и са в постоянна конкуренция. Няма да се учудя, ако някой каже, че не е никакъв проблем, ако направят тройка и жена му да забременее от другия мъж... Реално - защо пък не?!
Контрацетраптиви може би? Тук не си говорим за малоумни тийнове които сега са открили за какво служат тези неща между краката ни. А дори да забременее, (което е крайно невероятно) има и аборти.
Добре де ,толкоз изписахме ,а в крайна сметка правил ли е тройка някой и имал лие такова предложение и е отказал?
Titanic_baby
01-07-2011, 12:19
Никого не нападам. Изразяване на мнение започва "Аз не приемам това, това и това..." А не със "Тоя подиграва ли ти се. Това е нетипично за сериозни връзки..."
Аргументите ви издишат и го възприемате като нападка. Не е нападка - дискусия е. Аз излагам моите, вие вашите. Като гледам, вашите до момента са напълно несериозни, а аз имам още толкова много, че книга мога да напиша.
Ще го гледаш как ти изневерявал пред очите. Ами ти ако се съгласиш, значи не е изневяра... Е вярно, че знам индивиди които си вкарват любовницата у тях, след което кара жена му да му върти свирки докато любовницата му го държи и после да се сменят със думите "А ревнувайте сега ваща *тииит* *тииит*...."
Хубаво изказвайте си мнението. В свободна държава живеем (да, в някоя друга вселена) но пък нужно ли е да се принуждават и останалите да мислят така. Аз не съм съгласен.
Странен си.
И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа.Теб никой не те кара да го приемаш.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето.Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не.Хайде стига се прави на професор!Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност.Стига си се палил и излез най-после от филмите!
midi4kaa
01-07-2011, 12:25
Странен си.
И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа.Теб никой не те кара да го приемаш.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето.Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не.Хайде стига се прави на професор!Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност.Стига си се палил и излез най-после от филмите!
+
+ Време беше някой да му го каже 8-)
DarkTemplar
01-07-2011, 13:32
Добре де ,толкоз изписахме ,а в крайна сметка правил ли е тройка някой и имал лие такова предложение и е отказал?
Правил съм, но не бях обвързан.
За да стане тройка и тримата души трябва да са съгласни,така че без твоето съгласие не може.А тройката е мечтата на всеки мъж,нормално е да го иска от тебе.Аз лично предпочитам двама в една жена... :wink:
Контрацетраптиви може би? Тук не си говорим за малоумни тийнове които сега са открили за какво служат тези неща между краката ни. А дори да забременее, (което е крайно невероятно) има и аборти.
Имаш претенции за силни аргументи, а не разбираш какво се казва, всъщност. Визирам ценностната система. Докъде сте готови да стигнете в разкрепостяването?
waterpolohero
01-07-2011, 15:03
Странен си.
+
+ Време беше някой да му го каже 8-)
азпък го подкрепям , смятам че е абсолютно прав , а това , че се е регнал под името Хаус , наистина не го прави доктор , просто си има собствено мнение , наистина тук е форум , за да може всеки да изкаже своето , Titanic_baby - tтой дори и да си налага мнението , какво от това , никой не е длъжен да се съобразява с него :)
А относно темата - ако ти му позволиш тройка , то значи не е изневря , а ако той го иска , значи нещо в връзката ви куца :)
psihqsala
01-07-2011, 20:57
Той ми предложи,само че аз му отказах. Казах му-а как би се почувствал,ако викна още един мъж ? По принцип вероятно ми предложи,защото съм му споделяла,че бих пробвала с момиче,но не съм му казвала,че искам той да е там. Явно му се е приискало на човека. :D На него не му стана много приятно от идеята аз да го направя с 2ма мъже,така че мисля,че ме разбра добре. И повече няма да предлага. :P
ThisIsMe
01-07-2011, 21:04
Той ми предложи,само че аз му отказах. Казах му-а как би се почувствал,ако викна още един мъж ? По принцип вероятно ми предложи,защото съм му споделяла,че бих пробвала с момиче,но не съм му казвала,че искам той да е там. Явно му се е приискало на човека. :D На него не му стана много приятно от идеята аз да го направя с 2ма мъже,така че мисля,че ме разбра добре. И повече няма да предлага. :P
Да се надяваме,че няма и да опитва. 8-)
waterpolohero
01-07-2011, 21:20
Да се надяваме,че няма и да опитва. 8-)
Дано , Дано :) :)
GregoryHouse
01-08-2011, 15:00
Странен си. Не отричам.
И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа. Не е нейна, защото, по него после се водят други, а това ме ме засяга пряко. Не ми е кеф да живея в комплексарски свят.Теб никой не те кара да го приемаш. И не го приемам.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето. Инатя се, но не налагам нищо, освен хората да мислят, вместо да слушат грешни комплексарски мнения. Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не. Някакъв съм, не заповядвам на никой, водя спор.Хайде стига се прави на професор! Не се правя.Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност. Това, че съм се регистрирал с този ник, въобще не е свързано със характера на Хаус, нито го имитирам, нито пък съм твърдял, че съм някакъв професионалист. Не е нужно да си професионален доктор за да можеш да мислиш. Стига си се палил и излез най-после от филмите! Аз не се паля, но коментара ти е изцяло личностно насочен към мен и съвсем извън дискусията. Ако имаш нещо да казваш по темата, с удоволствие ще го прочета. Безсмислените ти нападки са ненужни. Има още хиляди които мислят като мен.