PDA

View Full Version : Писва ли ви на моменти от родителите ви?

rock101
01-07-2011, 13:48
Здравейте. Ами ... тийнейджър съм, мисля това е ясно. На 17, дори след половин година вече ще съм и напълно пълнолетен 18. Както се сещате и пубертета вече ме е хванал, мисля за сериозни връзки, да излизам с приятели навън по купони и прочие ... Но нашите много мрънкат и на моменти ми омръзва да ги слушам и ми идва да ида на другия край на света (в случая на града) и да не ги виждам. Имате ли и вие подобни моменти с майка си или баща си, нормално ли е за нас, тийновете, които сме почти пълнолетни да имаме такива проблеми с нашите или само моите родители имат други разбирания?

DaemonBoy
01-07-2011, 16:01
Когато се скарам с тях да.

Greennight
01-07-2011, 16:15
Да

Pulvis
01-07-2011, 21:12
И аз съм на 17, понякога много ме дразнят и ми писва от тях, но според мен това е напълно нормално. Знам че има моменти, когато и аз не съм им много приятна, така че....

xoxi
01-08-2011, 11:12
Нормално е да има такива моменти през пубертета според мен.
И на мен много често ми е идвало да си събера нещата и да отида някъде другаде за известно време, но винаги съм издържала на това изкушение.

vagarious
01-08-2011, 12:08
Естествено, че да.
На кой не му омръзва !?
Неизбежно е, мисля. 8-) :wink:

FuckedUp
01-08-2011, 17:19
Всеки е имал такива моменти..

3oPuTy
01-08-2011, 21:38
Аз пък с ръка на сърцето мога да кажа,че НИКОГА не съм имала подобни моменти :? Най-малкото,защото нашите никога не са мрънкали,когато реша да ходя на купон,на диско,на заведение или където и да е било :)

SHE22
01-08-2011, 22:53
Естествено, че да

unknown0inlowe
01-08-2011, 23:42
Естествено =)

Moderatorius
01-09-2011, 08:31
Веднъж в годината може да се случи. :-o

SwEeTMuFFiN
01-09-2011, 08:41
много. на моменти не ги търпя. :-x

DirtyIce
01-09-2011, 09:20
Ами дранят ме понякога,неизбежно е.Разни хора,разни идеали....Ама пък са супер печени и им прощавам.

SmilezZz
01-10-2011, 09:06
На всеки му омръзва..При мен също е имало такива проблеми...Нормално е - просто се опитай да бъдеш спокоен и да не им обръщаш внимание в такива моменти..

3oPuTy
01-10-2011, 12:57
Имам въпрос към вас ... Кое аджеба му е "естественото" в това да ти писне от родителите ти?! :shock:
Доста от писалите в темата казват/пишат "Естествено,че да." ... Аз обаче не виждам нищо естествено и нормално в това някой да твърди,че на моменти му писва от родителите му ... :shock:
Чак ви се чудя що за родители имате?! :shock:

Hassell
01-10-2011, 13:13
Имам въпрос към вас ... Кое аджеба му е "естественото" в това да ти писне от родителите ти?! :shock:
Доста от писалите в темата казват/пишат "Естествено,че да." ... Аз обаче не виждам нищо естествено и нормално в това някой да твърди,че на моменти му писва от родителите му ... :shock:

Аз пък се чудя -> ти сериозно ли питаш т'ва?
Пали свещичка 3пъти в седмицата, че имаш такива родители, които явно не ги интересува к'во правиш на купоните и с кой излизаш или в каква компания си. Това е странното, миличка.

Има родители, които до такава степен се боят да не стане нещо на децата им, да не сгафят някъде, че вместо да оправят нещата, ги развалят. Тоест, развалят взаимоотношенията помежду си.
Трябва цялото ти семейство да е в Бачковският манастир, ако до 20 годишнината си, си нямала поне 1 скандал с родителите си.

Отностно това, да, и аз съм имал доста моменти, в които съм искал направо да ги пречукам, защото от толкова много "внимание" и "старание", днешните родители правят безумно малоумните грешки.
Днешните родители не разбират какъв живот живеем ние. Те не подозират колко се е променило времето и начина на живот през последните 40 години от тяхното детство. И понеже не е тяхното, ние го отнасяме. И именно от тва отнасяне, децата прибягват масово към по-големи чички (за момичетата) или момчетата към Джи обществото и бръснатите пръчове. В крайна сметка всичко има последствия.

3oPuTy
01-10-2011, 13:43
След месец отиваме в Бачковския манастир значи ... :lol:
И как пък реши,че на нашите не им пука къде съм и с кого съм?!
Просто съм успяла да спечеля доверието им,а и нашите познават доста от хората в компанията ми от години ... Така,че не виждам причина,поради която могат да ми направят някакъв скандал,пък к'во остава за т'ва да кажа,че ми е писвало от тях :shock: :?

Hassell
01-10-2011, 13:56
Ами, окей. Това обаче не означава, че като имаш "СуПре Семейство", другите 80% от хората го имат. Няма смисъл да питаш неща, които не си ги изживявала. Много хора имат неприятни спомени от такива неща.

Радвай се на живота, както и на семейството с и карай напред.
Успех.

Това не е тема, която може да се води за 2,3 мин и то по чат системата.

Infection
01-10-2011, 14:42
Естествено, че да.
На кой не му омръзва !?
Неизбежно е, мисля. 8-) :wink:
Напълно

rock101
01-11-2011, 18:20
Родителите (явно на повечето от нас) са прекалено "грижовни". Звънят през 15 минути и те проверяват къде си, кога ще се прибереш, с кого си ... това малко или много нахлува в личното пространство. Да не казвам колко пъти съм си правил планове за вечерта и само защото на майка нещо й е криво и ги е разваляла ... а скандалите - най-редовно се стига до тях стане ли въпрос за излизане. Редовно се чуват въпроси като "Пак ли ще излизаш днеска?" или пък "Ти къща нямаш ли си? Родители нямаш ли? Изобщо мислиш ли да се прибереш вкъщи?" ... супер досадни са тези въпроси и майка като се превземе като господарката вкъщи, че направо не се търпи ...

blue_ice
01-12-2011, 12:56
от баща ми непрекъснато :?

ImmortalSportFreak
01-12-2011, 14:44
Не,не ми се е случвало да ми писне от родителите ми.И смятам,че човек,който е близо до пълнолетие не би трябвало да се мръщи за това,защото се предполага,че вече тези тийнове са разбрали,че родителите са хората,които искат най-доброто за децата си и дават съвети,защото искат чедата им да са здрави и невредими.

fanpire
01-12-2011, 15:00
Понякога когато им се ядосам за нещо да,но после много бързо ми минава и се сдобрявам с тях :)