View Full Version : Изкажете мнение
Здравейте! Реших да запитам широката аудиторя как би решила следния "проблем", който да речем, че имам. Та изпитвам към приятелката ми много силни чувства, дали е любов незнам, нямам достатъчно житейски опит, закючил съм, че и с нея най- вероятно е така. Доста честичко прави някои неща, които попринцип не бих търпял, по някой път е непоносимо, буквално. Случвало ми се е да изгубя търпение и тогава се осъзнава, но не искам да стане, така че да го изгубя за постоянно. Та как деликатно бихте обяснили предното на дадено момиче? Просто изкам да почерпя вдъхновение, защото досегашните ми опити не водят до значителен напредък,а си мисля че търпението ми се изчерпва по- бързо отколкото напредъка ми.
Мисля си, че говориш много абстрактно.
я конкретизирай.
SeXyMaCka
01-07-2011, 18:01
Прав е потребителят преди мен, че думите ти са доста абстрактни, но от това което разбрах, тя прави неща който за теб са недопустими и те нараняват. Седнете поговорете и се опитай да и обясниш, че тези нейни действия те нараняват. Обясни и как се чувстваш и тн. Попитай я и нея защо ги преви тези неща и знаели, че така те наранява.
FromAutumToAshes
01-07-2011, 18:50
Търпението ти се изчерпва преди напредъка ти :shock: Само аз ли не виждам смисъл в това изречение оО
RichardCastle
01-07-2011, 19:28
За да ви помогнем, хайде не се правете на голямата интелигенция, а просто и ясно кажете какъФ е проблема за да можем също толкожа просто и ясно да ви помогнем оО :P :P