DaVinciCode
01-07-2011, 21:20
Здравейте,пиша от лап топ от акаунт на приятел,за това се надявам да не бъркам копчетата заради различната клавиатура.Та имам проблем и той е свързан с майка ми.Еми аз чета доста книги,главно исторически,книги на английски ..На Агата Кристи и други ,както и много исторически,интересувам се от археология и история,8ми клас съм.Та майка ми непрекъснато ме подценява,винаги като се съберем и тя присъства примерно роднини,и ако почна да разказвам история или някоя легенда за която е ставало въпрос(не че се случва постоянно) и само ме гледа странно и ми вика ти пък от къде знаеш това?Вярно,че съм зле по математика,но знам 2 езика и съм много добър по литература и история.Много обичам да чета книги.Тя като почне.ТИ само висиш на тоя компютър,ТИ ще станеш зомби само по цял ден пред тия кутии (което не е вярно),ТИ това ТИ онова.Понеже няма работа и сега е изнервена и за всичко обвинява мен.Всички около мен мислят ,че знам много и т.н и се радвам на вниманието,а когато тя почне да ме гледа някакво такова се чувствам много гадно,все едно тя не признава,че уча и т.н.Искам да ме помисли за умен,какъвто мисля,че съм! А не само да ми се прави.Страхотна майка е,но по отношение на науката си мисли ,че никога не съм учил достатъчно и само седя пред компютъра.Това не е точно така,просто малко ми е скучно да говоря с тези на моята възраст,защото темите им за разговор са доста ограничени (не се засягайте :Д ).Мога да говоря с 20-30 годишен повече,от колкото с 13-14 годишен.Точно заради това чакам 1 приятели от София когато идват в града,и излизам само в Петък,Събота и Неделя.И тя си мисли,че само на компютъра седя.Не че имам проблем с това да не и обръщам внимание,ама искам след като всички примерно са ме похвалили и тя да се почуства горда,а не само да ми вика ,че нищо не уча,при условие ,че чета доста исторически и т.н книги.Аз не съм някой гений просто ми е кофти как всички примерно кажат браво или нещо такова тя нещо се усмихне и нищо не каже после .Или пита " от къде си научил тия неща " сякаш не вижда ,че чета супер често..Ся дали ще ме помислите за зубър или не ми е все едно,но просто не знам как да се справя с това ,защото всеки път ми става гадно,че най-близките ми хора не се "гордеят" или как да го кажа.