View Full Version : по-малък, к'во ще кажете ?
SladkotoPoly
01-08-2011, 09:55
Здравейте искам да ви питам (МОМИЧЕТАТА) бихте ли имали връзка с по-малко от вас момче? защото на мен понякога ми изглежда много смешно(дори и да е по-висок),а понякога ми се струва нормално..Вие какво мислите ?
MiMcHeToOo
01-08-2011, 09:59
Зависи. Ако не е 1 метър под мен и може да проведем някакъв нормален разговор не виждам какъв е проблема. И все пак най-вероятно няма да тръгна с по-малък, защото трудно ще си намираме теми за разговор.
не едвали.Жените търсим по-големи мъже,защото искаме от тях закрила,разбиране и т.н.,изключително малко са моичетата който ще тръгнат с някой по-малък от тях 8-)
Ми кво пък пречи-е разбира се да не е от порядъка на 10-15,но 1,2 години не виждам какъъъъъв толкова проблем намирате.Сякаш с по-големите чички-for example 15 с 34 (има такива) пък бликате от общи теми-c'mon :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: .Та -бих ако момчето ми грабне вниманието и намеря частица от себе си в него :)
Като бях малка ( 8-9 клас ) все си харесвах момчета с 1-2 години по-малки от мен. Скоро не ми се е случвало...
Не виждам какво лошо.
Ако си допадаме, годините въобще няма да са от значение.
BaffaLsc
01-08-2011, 11:44
Годините не са от значение.. това винаги съм го твърдяла..
RichardCastle
01-08-2011, 12:06
Любовта няма граници... :P :P
angel_spirit
01-08-2011, 12:36
Ходя с момче една година по-малко от мен и това никога не ме е притеснявало.В началото ми беше малко странно,но свикнах и съм супер щастлива с него.Не е важна възрастта и аз съм на това мнение,имам приятелки , които ходят с доста по-големи от тях,а акъла им е на ниво максимум 5-ти клас.Зависи си от човека! 8)
ledenakrasota
01-08-2011, 13:29
Повечето ми връстници имат акъл на 12годишно момченце,а по-малките(с година,две) доста добре разсъждават и са доста по-забавни. :-D
Важно е на какъв акъл е.Все пак не говоря да ходиш с някакъв 12годишен. 8-)
zlatit0o
01-08-2011, 14:20
Стига да се разбират, но все пак според мен е малко смешно (мое мнение :) ).
Paramour
01-08-2011, 14:34
Зависи..
от самото момче.
Разлика от година-две, няма проблем.. но примерно 5-6 и нагоре.. поне на тези години ми се вижда смешно ии не мисля, че ще сме на еднаква вълна с момчето :lol:
И пак: зависи от момчето. И то не е важно толкова на колко години е като цифра, а как разсъждава, какви интереси има и т.н.
fUcKsMiLe
01-08-2011, 15:00
и аз мисля, че зависи от това на какъв акъл е .. 8-)
преди, аз самата си бях харесала 1 момче с около година и половина по-малък от мен, но не пречи.. стига да е по-висок от теб 8-)
Ако на акъл и визия изглежда колкото мен или по-голям няма проблеми,но някой дечко да ми дойде и да каже ''много те харесвам айде да си станеме гаджета'' и да ми се перчи-не мерси.
djipsito
01-08-2011, 16:46
Няма да ме бърка ако има акъл в главата и ако изглежда по-голям.
SeXyMaCka
01-08-2011, 17:13
Не годините правят човека! Няма значение дали е по малък или не, важното е да се разбирате и обичате. А и разлика от 1 -2 години ( дори и 3 ) не е болка за умиране нито е такава огромна пропаст, че да не може да се прескочи, ако ме разбираш какво имам в предвид.
не едвали.Жените търсим по-големи мъже,защото искаме от тях закрила,разбиране и т.н.,изключително малко са моичетата който ще тръгнат с някой по-малък от тях 8-)
Кат станеш на 30-35 ща питам пак.
princess93kk
01-08-2011, 17:30
Напоследък е доста актуално.. момичетата да ходят с по-малки момчета, но лично според мен "дечкото" си е "дечко".. пък и момчетата все пак се развиват по бавно от нас :D ... Според мен лично не е особено подходящо.. но пък ако много се обичат :-)
ммм годините не са от значение ..важен е характера и начина на мислене ,на държание :)
dirtyhornybitchez
01-08-2011, 23:36
Акъла им идва по-късно :) рядко ще намериш момче колкото теб (да речем 15-16-17..) с акъл в главата. та те още образно казано си мислят за камиончета :DD
vankovvv
01-09-2011, 00:19
Акъла им идва по-късно :) рядко ще намериш момче колкото теб (да речем 15-16-17..) с акъл в главата. та те още образно казано си мислят за камиончета :DD
А женско на 15 16 17 с акъл в главата ще намериш така ли?
Я огледай хората около теб бе, пишеш простотии...
ммм годините не са от значение ..важен е характера и начина на мислене ,на държание :) Точно така! бил съм с момиче на 24г. но все още облото кълбо на раменете и , наречено глава не го използваше за мислене, така че годините не са признак.. 8)
SladkotoPoly
01-09-2011, 10:56
Кат станеш на 30-35 ща питам пак.
8-)
SiSi7yYy
01-09-2011, 12:22
Ами .. защо не :lol:
по-малък съм от приятелката ми с 6 месеца
та така
mynichka
01-09-2011, 14:23
Не виждам какво лошо.
Ако си допадаме, годините въобще няма да са от значение.
Не мисля,че бих :) .Но сега сме ученици.Нали малко е трудно да тръгна с някой от 7 клас,но ако съм в по-узряла възраст може да мисля по друг начин.ЗА момента-не
SladkotoPoly
01-10-2011, 09:41
Да бих имала, даже искам приятеля ми да е с 1 година по-малък от мене. :) Което не значи, че не бих имала връзка с такъв на моите години или по-голям. :)
и защо искаш по-малък ??
dqvolcheto9
01-10-2011, 10:32
Ами да ви кажа аз ходя с момче по-малко от мен 1 година.. Доста добре се разбираме и е доста зрял за възрастта си..Може да се водят всякакви разговори с него.. :-)
sweetyYyY
01-10-2011, 11:22
не едвали.Жените търсим по-големи мъже,защото искаме от тях закрила,разбиране и т.н.,изключително малко са моичетата който ще тръгнат с някой по-малък от тях 8-) и аз съм на това мнение, пък и ще е доста странно.. :?
Infection
01-10-2011, 14:32
Зависи ако разликата е до 1-2 години невиждам нищо лошо !!!
3-5 е малко странно пак казвам че си зависи от някой неща
IAmJustAKid
01-10-2011, 16:52
МДа... стига да има нещо в главата, не той да иска да си играем на колички, а аз да искам да ме такова -- 8-)
МДа... стига да има нещо в главата, не той да иска да си играем на колички, а аз да искам да ме такова -- 8-)
+++ :razz: :razz:
Paramour
01-10-2011, 18:20
+++ :razz: :razz:
:lol: :razz:
добре казано :razz:
SladkotoPoly
01-11-2011, 14:32
Да бих имала, даже искам приятеля ми да е с 1 година по-малък от мене. :) Което не значи, че не бих имала връзка с такъв на моите години или по-голям. :)
и защо искаш по-малък ??
Амиии не знам...някак си ме кефи просто. :)
е тогава ти пожелавам да си намериш такова и много да се обичате :-) ;)
Да, но най- много 1-2 години. Стига да е достатъчно зрял, а не да се държе като малко дете. Познавам доста момичета с по-малки приятели и се разбират добре. Зависи от самото момче. :)
До сега съм ходила с 2 момчета по-малки от мен с по 1 година и не е голям проблем за мен защото аз съм малка на ръст. :) Има други неща който се гледат. :)
:D :D
VampireLover3
01-13-2011, 20:21
Ами да,но зависи от много неща. Но не бих тръгнала с някой по нисък от мен.. :-D ще бъде много кофти.
LovEsIckk
01-13-2011, 22:47
Ужас. Никога не съм имала, не бих и имала.
Не мога да възприема да имам връзка с по-малък или с мой набор. Винаги съм била с по-големи.
Violenza
01-14-2011, 07:51
Ужас. Никога не съм имала, не бих и имала.
Дам. Те тези с по 3-4 год по-големи ми се виждат бебета, за по-малък какво остава.
Да бих имала, дори преди много време си харесвах едно момче по-малко от мен с 2 години и не ми пукаше. Стига да не се държи като лапе, не е толкова страшно.
Пфф... не мисля... просто няма да има, за какво да си говорим и 100% само ще ми се натиска ( мразя ги такива :( :) )
excuseme
01-16-2011, 12:42
Попринцип момичетата се развиват с две години по-бързо от момчетата . Този факт който наскоро чух ми се стори много любопитен . Ако е така то помислете : нестига че по-бавно се развиват , ами ако е и по-малък :D Но както знаете винаги има ужасно много изключения , всяко момче е различно ! : )